Päivä Pågenilla

Vaikka moni karttaakin vehnää ja usea mieluummin syö parsaa, kuin leipää, niin meidän perheessä syödään perinteisiä suomalaisia ruokia, leipää ja pullaa, ronskisti voita ja vaikka karamellejä, jos siltä tuntuu. Minun blogistani ei siis saa sellaista hifistelyblogia eikä karppausblogia. Minun blogini on tarkoitettu kaikille meille, jotka vaipuvat mielellään kulinaristisiin nautintoihin. tarttuvat makkaraan tiukin ottein ja sinappia päälle. Sisu, suomalaisuus ja kunnon ruoka! 

En väitä, etteikö syötäisi eksoottistakin ruokaa. Voi kuulkaa, SYÖDÄÄN! Ja syödään paljon muutakin. :D Enkä silti sano olevani parempi kuin edellä mainitut ryhmät ja dieettien kannattajat. Jokainen tavallaan. Minä nyt vaan olen tällainen joka arvostan hyvää ruokaa ja syön niin elääkseni kuin nauttiaksenikin.


Oivallus subs

Pågenin Oivallus Substuovat ruokapöytään erilaisia arvoja. Suomalaista koululiikuntaa tukien jokaisella leipäpakkauksella saa hyvää mieltä ja lapset pääsevät ulkoilemaan uusien välineidensä kanssa. Vanha kunnon Oivallus maistuu edelleenkin ja antaa runsaasti kuituja, mutta eri muodossa. 


makkaraleivät

Oivallus subs käy erinomaisesti joko puolitettuna aamupalapöytään tai kokonaisena täytettyinä eväsleipinä töissä, retkellä, harrastusten parissa...


Se mikä Oivallus subsissa on myös positiivista, on muotoilu ja koko. Se on Niin täydellisesti käteen sopiva! Tällaista leipää syö ilolla isot ja pienet oivaltajat. Maukasta, hyvää ja kaunista! Nyt sen sanoin! Leipä On kaunista! ainakin Oivallus Subs.

korput

Ok, jos aamu menee leipää syöden, niin päiväpalaksi voisi laittaa Emma vehnä korput appelsiinimarmeladilla. 

appelsiinimarmeladi

 Marmeladi antaa ihanan makeuden ja mehevyyden herkulliselle pohjalle, Tokihan voisit kokeilla Emma vehnä-korpun kanssa myös erilaisia suolaisia tahnoja ja tonnikalaa.



Iltapala-teellä Oivallus Subs ja savulohi. Taas erilainen leipä ja ihana. Pågenin leiville tyypillistä on kevyt makeus, joten jo se itsessään antaa kivan säväyksen lisukkeiden kanssa.

toki näistä leivistä saa tehtyä omanlaisensa, olipa täytteenä salaattia ja kinkkua tai vaikka tekisit lämpimiä leipiä. Grillattuna myös erinomaisia! maista kirsikkatomaatin ja juuston kanssa grillistä. Nam.


p.s. SYYSKUUN ARVONTA ja KORTTIVUOSI 2015-ARVONTAHAASTE
Facessa MASCARA-ARVONTA ja Instassa KAKSI ARVONTAA SAMASSA!

Kommentit

Anne sanoi…
Näin on! Kunnon ruokaa sen olla pitää :) Nuo oivallus subs leivät on täälläkin testattu ja hyväksi havaittu.Mukavaa viikonloppua!
Oivallus leipä on niin hyvää :P
Minä ja meidän tytöt tykkäävät myös noista subileivistä ja PÅgen on usein ostoskorissa. Nyt kokeilin tuota täysviljapaahtoleipää Vaasalta, jonka blogitilaisuudessa olin ja se vasta hyvää on paahdettuna. Mutta meillä on kanssa mottona, hyvää sen olla pitää, on vehnää ja makkaraa ja jätsiä ja pitsaa, MUTTA kaikkea kohtuudella:) En varmasti pysytisi olla vain tietyn ruokatyylin edustaja, sen verran olen herkullisten ruokien perää, vaikken olekaan mikään taitava ruuanlaittaja. Tosin allergiat ovat riesana.
Tiia Koivusalo sanoi…
Nuo on niin hyviä, rakastan paahdettuna, on meidän lastenkin yksiä suosikkeja.

Kivaa viikonloppua Viltsu <3