Ole sinäkin ylpeä naiseudestasi. Lumoavasta sinusta


Anna-Mari West
On hetkiä, jolloin tahtoisin huutaa ääneen katsoessani itseäni peilistä. On myös niitä hetkiä, jolloin päätän olla välittämättä turhuudesta. Kasvoillani on elämä. Minun elämäni. Olisinko minä, jos olisin jokin fitnessmalli tai siloposki? Minä olen nainen, joka on nähnyt elämää ja joka tuntee, kokee ja aistii. Minä olen yli 40 vuotias jo, ja enää ei parikymppistä saa tekemälläkään. Katsonitseäni. Turvonnutta, pyöreää ja kalpeaa naista. Kaukana ihannekuvista. Silti täydellinen ja paras puolisolleni juuri omana minunani. Juuri täydellinen minulle itsellenikin. Tänään olen itselleni armollinen.

Ole sinäkin ylpeä naiseudestasi. Lumoavasta sinusta. 

detox

Aikuinen nainen tietää mitä tahtoo. Hän ei enää sipistele eikä hyssyttele. Aikuinen nainen voi oikeutetustikin laittaa kasvonaamiot kasvoille, kurkut silmille ja heittäytyä sohvalle makoilemaan. Soikoon puhelin! Soittaa se uudelleenkin!

Madaran Detox on syväpuhdistava kasvonaamio, joka supistaa ihohuokosia ja sopii parhaiten rasvaiselle iholle.
Detoxin tehokas, mutta kuitenkin hellävarainen puhdistava vaikutus tuntuu ja näkyy. Tukkeutuneet ihohuokoset puskevat lian pois. Rasvaisuus vähenee käyttökertoja lisätessä ja eloton kalpea naamatauluni saa uudenlaisen, terveen hehkun. Ihanan tuntuinen savi kasvoilla sai hymyn huulilleni. Enemmän hymyilytti nähdä, että todellakin kasvoni puhdistuivat!

Detoxin PH on  4,5 - 6,2. ja tuotehan on vegaaninen.

peel

Kirkastava kuorintanaamio Madaralta on nimeltään PEEL. Peel on vuoden 2014 paras luonnonkosmetiikkatuote Cosmopolitanin valitsemana. Perustelut valinnalle tässä: 


 "Hedelmähappojen tehoon perustuva kuoriva naamio tekee ihosta kirkkaamman. Naamio uudistaa ihon pintaa ja puhdistaa ihohuokosia sekä raikastaa väsynyttä ja elotonta ihoa. Se poistaa kuivaa ihosolukkoa, jolloin kosteusvoide pääsee imeytymään paremmin, sekä saa ihon luonnollisen sävyn näyttämään tasaisemmalta. Kipristelee iholla mukavasti ja saa kasvot näyttämään siltä, kuin olisi juuri käynyt kasvohoidossa." 


Peel on tehokas apu silloin, kun iho on väsynyt ja eloton. Kun kasvoilta näkyy ikääntymisen merkkejä, juonteita, ryppyjä, pigmenttiläikkiä, tukkeutuneita ihohuokosia, aknea.todella herkkäihoisille ei tätä tuotetta suositella kuitenkaan. Onneksi oma ihoni kestää hyvin. 

Ihan ensimmäisenä käyttökertana ihohuokoseni näyttivät tukkeutuvan ja sain kasvoille aknen tyylistä ihottumaa. En säikähtänyt, sillä olen kuullut, että toiset vegaanit tuotteet saattavat puhdistaessaan puskea pintaan likaa ja saada ihohuokoset tukkeutumaan. Käsittelykertoja tulisi olla ainakin sen kolme kertaa. siispä jatkoin. JOS kasvoni olisivat kolmannellakin kerralla täynnä iho-oireita, voisin sanoa hyvästit tuotteelle. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan ihoni puhdistui ja näytti paremmalta kuin pitkään aikaan! Hämmästyin, kuinka kaunis iho minulla onkaan! 

Molemmat tuotteet ovat Ruohonjuuren verkkokaupasta saatuja.
PEEL ja DETOX jotka täydentävät toisiaan.

Ruohonjuuresta voisin mennen tullen suositella monta muutakin tuotetta. Esim. meikkisienimunani ovat sieltä ja kylläpä Ruohonjuuressa myydään myös omaa suosikkipalasaippuaani, eli kristallisuolasaippuaa. Vink vink. Ruohonjuurihan ei ole pelkästään kosmetiikkapuoti, vaan myös luonnonruokakauppa ja pesuainekauppa. Hygieniatuotteet saa samaan pakettiin, ja suosittelenkin mm. Lunetten kuukautiskuppia. 


plastex

Kauneudenhoidon yksi ydinasia on juoda tarpeeksi vettä. Vettä voi juoda monella tapaa, eikä minulla ole kertoa sitä tyyliä, mikä sinulle parhaiten sopii, mutta yksi hyvä vinkki on ottaa Plastexin kestävä taskumatti mukaan käsilaukkuun ja naukkailla VETTÄ (:D ) pitkin teatteriiltaa tai konserttia. Sopii lenkkipolulle, retkelle, picnicille.. Ja jos korkki katoaisi matkalle, kun pullo jo juotu tyhjäksi, ei hätää. Plastexilta saa ostettua varakorkin! 


taskumatti


Missä sinä joisit vettä tällaisesta ihanasta Limen värisestä pullosta?

norsut

Mainospostaus yhteistyössä Ruohonjuuren ja Palstexin kanssa

Kommentit

Tuollaisen pullon ottaisin eväsretkelle mulaan. Hoitolasten kanssa tehdään retkiä lähimetsään ja siellä tällainen pullo olisi ihana.