Luksusta arkeeni ja ilon murusia päivääni

manteli

Meidän perhe mutustelee mielellään manteleita. Suosikkimakuja mm. hunajamantelit, omenaviinietikkamantelit ja savumantelit. Nam. Siksipä Ruohonjuuren verkkokaupasta blogiin saamani Weledan manteli-sarjan setti mantelien kera on juuri oikea setti meidän perheelle. Ihanaa nauttia mantelien hyvää tekevästä voimasta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Weledan Manteli-suihkuvoide on ihastuttava manteliöljystä koostuva tuote, ja hellävaraisuutensa ja luonnonmukaisuutensa ansiosta sopii hyvin myös herkälle ja ärtyneelle iholle. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu, eikä siis yhtäkään eläinparkaa ole näitä tuotteita tehdessä satutettu.

Weleda

Yritän etsiä luksusta arkeeni ja ilon murusia päivääni. Haalia avustavia tuotteita elämääni ja positiivisuutta innoittajakseni. Niiden avulla jaksan ja voin niin hyvin kuin mahdollista. Olen löytänyt sitä kaikkea Ruohonjuuren verkkokaupasta. Niin itse kaupasta, kuin kaupan tuotevalikoimasta. Erityiskiitos henkilökunnalle, joka on aina palvelualtis ja neuvoo ja ohjaa kauneuteen sekä  luonnontuotteisiin liittyen. 

Jälleen kerran Ruohonjuuren kautta löytyi tuoteperhe, joka tuottaa iloa. Weleda on merkkinä laadukas ja riittoisa. Manteli-sarjan suihkuvoide on ihanan kevyttä ja hurmaavan mantelin tuoksuista. Lisäksi suihkuvoide on kasviperäinen ja saippuaton, jonka luonnolliset kookos- ja sokeritensidit puhdistavat ihoa sitä kuivattamatta. Mitään vaahtohattarapilveä on turha odottaa, mutta vaahto ei takaa aina parasta hellää ja herkälle iholle sopivaa pesutulosta. 

Weledan Manteli-suihkuvoiteen tärkeimmät ainesosat ovat luomulaatuinen manteliöljy sekä ravinteikas sheavoi.

yhteistyössä ruohonjuuren kanssa

Kommentit

Ruohonjuuri on kyllä todella hyvä kauppa. Monesti olen sieltä tilannut ja tyytyväinen ollut. :)
Manteliöljyä sisältävät tuotteet tekevät ihon ihanan pehmeäksi.
Manteliöljyä sisältävät tuotteet tekevät ihon ihanan pehmeäksi.
Tämän setin voi voittaa nyt blogissani :)