Fiksu vaihtoi lihansyöjää


Kun hain Prima catin fiksuvaihtoon mukaan, ajatus oli, että meidän vuoden ikäisestä nirsosta poitsukissasta tulisi lihansyöjä ja hänelle maistuisi laadukkaat purkitetut lihapalat. Prima Catin tuotteet ovat laatua ja niiden raaka-aineet voit nähdä ja haistella ruoka-annoksista. Esimerkiksi Charming Chicken with rich rabbit on niin maukkaan näköistä ja tuoksuista, että luulisi maistuvan. 
Toisin kuitenkin kävi. Ohjeiden mukainen ruokakokeilu ja lisääminen pikkuhiljaa muun ruuan sekaan on leijonanpentumme kohdalla epäonnistunut. Ei syö! 



Lupaavaahan se jo oli, kun paketti saapui. Kissamme suorastaan himoitsi laatikkoa, jossa ruuat olivat. Salkku onkin pojan leikkipaikkana tätä nykyä.

Kuvan aikuisen kissan täydennysravinnot ovat 100% luonnollisia raaka-aineita. Nautaa, kanaa ja surimia on jopa 60 % purkkien sisällöstä. Se on paljon se! Jos kissasi on tottunut syömään purkkiruokia, on Prima Catin ateriat täydellinen valinta. en ole missään muussa ateriassa nähnyt näin selkeitä palasia lihaa ja kasviksia, kuin ihan kotiruoka-kissanruuissa, joita myös olemme nirsolle herrallemme kokeilleet tuloksetta.

Ja tarkennus, emme siis tarjoile purkista suoraan ruokaa kissallemme, vaan ainoastaan ruokakupista, sillä purkista ei saa otetta ruuasta samoin, kuin pikkusen pienennettynä ruokakupista. Muutenkin, enhän itsekkään syö kattilasta suoraan... 


Mutta ei Prima cat ihan täysin syömättä jää leijonapojaltamme. Hänelle maistuvat Prima Catin maukkaat täysravinto-kuivaruuat/Raksut/murot. Millä nimellä kukin tahtoo nimittää nappuloita. Nämä ovat niin maukkaita, että olemme jättäneet kalliimmat täysravinto-raksut pois. Prima Catin täysravinto on markettivalikoiman lihaisimmasta päästä. Lisäksi täysravinto sisältää vitamiineja, omega-3 ja 6-rasvahappoja ja kuituja. 

Ja Vaikka leijonapoikamme ei lihaisia purkki-ja annospussiruokia syökään, päätimme tehdä totaalisen fiksun vaihdon ja vaihtaa lihansyöjää! Syököön leijonamme Prima Catin muroja, märkäruokaa meillä on syömässä uusi tulokas! Pieni ja suloinen pantterin poikanen! Ikää 12 viikkoa.


Kommentit

Susanna sanoi…
OOOOOHHHH! Minä jo luulin että näen vaan kaiken kahtena! Onnea perheenlisäyksestä ♥♥♥ Ihana pikkuinen ja aivan samanlainen leijona kuin teidän isompi jellona!!! Ihkua!! Onnea!!! ♥♥♥
Voi tuota leijonapoikaa ♡♡
Sussu, pieni Leopardimme muutti samasta paikasta, kuin leijonapoikakin aikanaan. #rescuecats molemmat. Isoveikka on ottanut hoitaakseen pienen tosi hyvin ja pienikin tykkää ha puskee jo isoveikkaa kovasti.
Kaika sanoi…
Ihuna kisu <3 mulla oli nuorempana kaksi kissaa ja ne kummatkin oli kyl niin nirsoja mutta hulluna keitettyyn seitiin 😃
Riina sanoi…
Hei, teillä on siis toinenkin kisu :). Ihanaa, kiva juttu ! En ole juurikaan täällä blogimaailmassa pyörinyt, joten olen ihan pihalla :).
Minäkään en juurikaan netissä muutoin ole, kuin Blogissa. tällä viik.. Eh.. Siis viime viikkoa, kun nyt on jo maanantai... otettiin pieni kirppu meille. Ei vielä viikkoa ole meillä ollut määrällisesti. Ei siis mikään "vanha" juttu. :)