Arvontavoittoja ja päivän pohdintoja

Avasin aamulla Facebookin etusivun ja aloin lukemaan kavereideni päivityksiä.
Joku pelkää pakolaistulvaa, joku rasismin aiheuttamaa lietsontaa, joku elää pienillä tuloilla entisestäänkin kiristäen vyötään, joku toinen mällää hienoin ruuin ravintoloissa, joku viettää koti-iltaa perheen kesken lämminhenkisesti, joku yksin olutta kiskoen. Tätä erilaisuuden ristiriitaa voisin jatkaa usealla eri aihealueella. Kuulun itsekin johonkin ryhmään, joten joidenkin ajatuksia komppaan, mutta joidenkin hämmentyneenä kummastelen. En tiedä, milloin ystäväpiiristäni tuli näin kirjava vai oliko se sitä aina? Rikkautta! Erilaisuuden tuomaa ymmärrystä ja uutta näkökulmaa. Olen onnekas..

Puijon torni

Olen itsekin erilainen, kuin he, jotka ovat mielestäni erilaisia. Olen erilainen myös jokaisen samanlaisen kanssa. Jokainen meistä on yksilö ja erilainen. Niin identtiset kaksosetkin toisiinsa verraten. en siis ole sen kummallisempi, kuin kukaan toinenkaan. Minunkin ajatusmaailmani, elämäntilanteeni, arvomaailmani ja arkeni eroavat niin paljon toisten tilanteesta.

Yritin sadeiltana valokuvata valaistun Puijon tornin, mutta vapisevat kädet, pimeys ja kosteus, ja lopputulos on tuo. Nyt kuitenkin tarkastelin "epäonnistunutta" kuvaa uusin silmin, ja huomasin, että sehän on kuin minä ja ystäväni. Olemme kaikki eri kerroksissa, eri valoina, eri muotoina. Silti olemme yksi ja sama, kokonaisuus, joka rakentaa jotain elämääkin suurempaa. Eihän kuvan alin valokerroskaan olisi yksin yhtään mitään! Ei myöskään tuo kirkkaan punainen pieni kiekura. Kyllä sekin tarvitsee kaverikseen koko valojen sinfonian.

Pauligin Paula
Elämäni yksi ilon välähdys ja naurun purskahdus oli, kun Pauligin 19. Paula otti minuun yhteyttä. Olin osallistunut kilpailuun, jossa minä ja kaverini voisimme voittaa Pauligin kahvipaketti-korvakoruja. Minulle ensimmäisenä mieleen tuli Minäkö Keski-ikäinen-blogin Tiia, sillä tiedän hänen keräävän purkkeja ja rakastavan kahvia. Tokihan ilahdutti kuulla voittaneeni meille näitä korvakorupareja. Itse pyysin Juhla Mokan ja Presidentin. Ne ovat ne, joista tykkään. Tiialle lähti kolmet korvakorut ja kortti. 


Myös Loreal Blondi ilahdutti postilla, jonka voitin hänen bloginsa arvonnassa. 

Näissä mietteissä..

Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
♥oi miten kivat korvikset!
Sinä olet niin hyväsydäminen kun osallistut aina noihin arvontoihin, missä ystäväkin voi voittaa. Kiitos vaan siitä ripsiväristä, kovassa käytössä on :)

Minä olen huomannut olevani rasisti. Olen rasisti rasisteja kohtaan. Siinäpä tämän päivän paljastus.

Mukavaa sunnuntai-iltaa rakas ystäväiseni <3
Anne sanoi…
Noin se menee,erilaisuus on rikkaus! Kiva postaus,mukavaa alkavaa viikkoa :)
Outi en yhtään ihmettele miksi!

Ja mitä kavereihin tulee niin juurikin tuollaiset Arvonnat ovat parhaita. Rakastan ystäviäni.
Kaika sanoi…
Musta on hauskaa lukea Facebookin päivityksiä...joskus kyllä iskee myötähäpeä joitain ihmisiin kohtaan. Esim: perheriidan mitä tilitetään kaikkien edessä. :) oli kyllä mielenkiintoinen postaus.
Voi apua! Todellakin. Riidat facessa on jotain ihan kamalaa. Mustasukkaisuus, eroaikeet, syytökset. .. ollakko vaiko eikö olla kavereita . Huh.
Ehkä yhtä kamalaa on itsesäälikohtaukset. "Koska minulle ei kukaan kommentoi voin yhtä hyvin poistua täältä" ja silti ollaan läsnä . Iik. Mutta onneksi on myös se kaunis puoli jokaisessa
Voi apua! Todellakin. Riidat facessa on jotain ihan kamalaa. Mustasukkaisuus, eroaikeet, syytökset. .. ollakko vaiko eikö olla kavereita . Huh.
Ehkä yhtä kamalaa on itsesäälikohtaukset. "Koska minulle ei kukaan kommentoi voin yhtä hyvin poistua täältä" ja silti ollaan läsnä . Iik. Mutta onneksi on myös se kaunis puoli jokaisessa
Tiia Koivusalo sanoi…
Näin se on että erilaista on ihmisten elo ja hyvin erilaisista vuosista.

Olen niin onnellinen noista korviksista, vaikka tytöt niitä himoaakin ja heille saattavat vielä päätyä. Ihanasti ajattelit minua ja voitto vielä napsahti, aivan mahtavaa. :)

Joku aamu tubetan nuo korvissa, vielä ei ole ollut sellaista fiilistä vaan olen ollut vähän väsähtänyt. :)

Upeaa tulevaa viikkoa ja erilaiset ihmiset ovat todellakin rikkaus. <3
Susanna sanoi…
Ihanat korvikset! Onnea voitoista ja hyvää alkavaa viikkoa sinne teille ihanat! ♥
KataMaria sanoi…
Ihanat korvikset! Onnea voitoista. :)
Tiinanaskartelut sanoi…
Hei! Kiitos kommenteistasi.... laitan nyt noihin lähteviin Pocket Lettereihin omatekemät korvikset lahjaksi... ainakin toistaiseksi. Ja onnittelut.