Kuinka huulistani tuli pussattavan ihanat ja muita faktoja

Benecos natural eyeshadow

Tahtoisitko sinä hypätä meren sineen ja turkoosiin, vilvoittavaan veteen uimaan? 
Tuntea kuohujen tuoksun, suolan huulillasi ja auringon paahteen taivaalta kasvoillasi?
Olisiko unelmasi heittäytyä rantahiekalle lämmittelemään uintireissun jälkeen ja kerätä kotiin viemisiksi muutama simpukankuori? 

Onko sinun meresi Kreikassa vai Turkissa?
Espanjassa vai kenties jossain kauempana? 

Ocean

Benecos luomiväriduo pitää sisällään kaksi toisiinsa sopivaa sävyä. Minun duettoni koostuu vaaleanvihreästä ja tummemmasta vihreän sävystä. 
Molemmat sävyt toimivat yhdessä sekä yksin. 

Kokeilin vaaleaa sävyä ensin kevyesti sipaistuna ja sävy jää haaleaksi. Näin arkimeikki on helppo tehdä. Hieman enemmän vaaleaa meikkiä ja kovemmalla painalluksella, ja saan tummemman silmämeikin.
Tuo tummempi sävy on voimakas pigmenttinen ja toimii siis näyttävämmässä meikissä paremmin. yhdessähän näillä loihtii vaikka mitä!

Luomiväriduo ei sisällä petrokemiasta johdettuja aineita, parabeenejä, silikoneja, PEG:a, synteettisiä väriaineita tai tuoksuja.

Benecosin luomiväriduo on voittanut Best eyeshadow yoga jounal Natural beauty awards 2014-tittelin.

Ecobellasta saa tätä luomiväriduoa jopa kuutena eri sävyparina! Tämä postauksen sävypari on OCEAN.

hurraw black cherry

Oletko kokeillut Hurraw-huulivoiteita? Minun rakkauteni näitä huulivoiteita kohtaan on syvä, sillä maku on taivaallinen ja koostumus miellyttävä. Hurraw-patentti on näppärä.  Litteä taskuun sopiva pakkaus ja helppo rullata juuri sopiva määrä ulos huulivoidetta. tuote on vegaani, eikä siihen ole lisätty mitään turhakkeita. Lisäksi sen koostumus on ihanteellinen Suomen kesäänkin, sillä tämä voide ei sula plöröksi! 

Minun makuni on musta kirsikka, eli mielettömän ihana! Tämä huulivoidemaku on niitä jotka antavan pientä sävyä korostamaan omaa huulten punaa. Tämä siis ei ole huulipuna eikä huulikiilto, vaan nimenomaan soveltuu heillekin, jotka eivät käytä huulivärejä, mutta kaipaisivat ihan pienen pientä sävähdystä. Hurraw on hoitava huulivoide, joten ihanuus myös pitää huulistani huolta ja huuleni pussattavan ihanina. ;) 


Ecobellassa Hurraw-huulivoiteita vielä sävyttävä kaneli sekä väritön suklaa. Eivät aiheuta lihomista! ;)

Molemmat tuotteet siis Ecobellan luonnonkosmetiikan satoa. Lappeenrannassa käydessäsi kannattaa poiketa Ecobellan puodissa ja kauneushoitolassakin

Kommentit

Kivoja tuotteita taas esittelyssä täällä. Luomivärejä käytän melkein joka päivä, suosin harmaan ja ruskean sävyjä, on mulla muuten yks mustakin :)
Samoja sävyjä ja lilaa minullakin on, mutta halusin myös sinivihreän korostamaan silmieni sävyjä. Vaihtelua. Ruskeaa niin usein . Tosin sekin korostaa silmiäni.
Tiia Koivusalo sanoi…
Rakastan Hurraw huulivoiteita, ne vaan heti parantaa huulet, jos vähänkin rohtuu. Ja ne ihana tuoksut. Benecos onkin täysin uusi tuttavuus.

Ihanaa viikonloppua <3
Anonyymi sanoi…
Turkki ja kreikka molemmat koettu ja ihania paikkoja . Mut kuulemma sinisiin silmiin ei sovi sininen luomiväri :/
Tässä yksi linkki värivalintoihin.tämän mukaan sinisilmäinen voi tasapainottaa silmiensä väriä sinisin sävyin.

Jokainen meistä on yksilö ja löytää varmasti ne omat värinsä. Toiselle käy ja toinen ei vaan opi tykkäämään.

Yksi hyvä keino on pyytää ammattilaiselta vinkkejä.

http://m.mtv.fi/teemasivut/kauneusvinkit/meikit/artikkeli/valitse-luomivari-silmiesi-savyn-mukaan-katso-kuvat/3328468