Hän toivoi piristävän minua ja saavan luovuuteni kukkaan taas

arvonta

Instan puolella arvontaa kertaa 3. Kaikki tapahtuu saman kuvan alla! 
Jollet vielä ole osallistunut, kerkeät vielä osallistua kaikkiin kolmeen arvontaan. Löydät minut tuosta blogin oikeasta reunasta. Klikkaat vaan reippaasti insta-kuvaa. 


Tie luovuuteen


Voiko ilo olla käsin kosketeltavaa? Voiko onnen ja hämmennyksen aistia? 
Minulla on ystävä, joka on tukenani, joka kuuntelee ja joka kertoo, joka välittää ja josta minä välitän. Minulla on ystävä, joka ilahduttaa ja jota toivon mukaan itsekin ilahdutan. Hän on elämässäni valo ja ilo. hämmästyttäjä ja kaikkea muuta kaunista ja hyvää.

Tämä ystäväni hämmensi päivääni tässä jokin aika sitten lähettämällä kirjan ja kangastilkkuja, joiden hän toivoi piristävän minua ja saavan luovuuteni kukkaan taas. Niin, luovuuteni on ollut hieman pimennossa...

Olenkin jo tuosta kitarakankaasta esitellyt kortin täällä. :)

kivikoru


Olenhan minä tuon jälkeen tehnytkin taas jotain pientä, kuten tämän kiviriipus-kaulakorun. Tässä korussa nauhan pituutta voi itse säätää oman asunsa mukaan sopivaksi. 

kiviriipus

Ja sitten löytyivät fimo-koristeet ja aloin näperrellä niistäkin koruja.
Hieman enemmän suunnattuna pienemmille, mutta mikäjottei aikuisellekin, joka uskaltaa erottua!

pöllökoru fimokorut 
Onko sinulla aikoja, jolloin luovuus on hukassa?
Kuinka sen löysit takaisin? 
p.s. Sunday, osoitettasi kaipaan jotta saan arvontapalkinnon sinulle. Kuitenkin viimeistään 7.8.2015. Muussa tapauksessa suoritan arvonnan uudestaan

Kommentit

anneaulikki sanoi…
Luovuus on ollut hukassa, mutta tuntuu siltä, että eilen myöhään illalla löysin sen. Se vain plumpsahti esille ja olen niin innoissani :)
Mulla oli luovuus lopussa ennen kesälomaa. Tarvitsin melkein kaksi viikkoa tekemättömyyttä ja nyt taas tuntuu, että saan jotain aikaiseksikin.