Taskuherkkuja ja vegaania

Benecos

Sain lahjaksi nämä tuotteet, mutta tahdon tuoda ne silti esille. Hyvää ei vaan voi pitää piilon vieressä eikä omia itselleen. Kyllä namusista riittää kaikille! Ilahduttavaa jos voi ihanuuden tunteen jakaa toisillekin, tai edes sen tiedon, mikä tekee hyvää. Mitä minä suosittelen. 

Kun ensin pesee itsensä ihanalla hennolla appelsiinintuoksuisella Benecosin suihkugeelillä ja sitten pyyhkäisee käsiinsä Benecosin käsivoidetta, joka on erityisesti tarkoitettu iloisille käsille, ei voi muuta kuin hymyillä! 

Pakkaukset ovat käteen ja hyllylle sopivat ja kauniit. Erityisesti tykkää tuubien pehmeydestä, joka etenkin sihkuswsa auttaa käsittelemään sitä. Ei ole liian liukas eikä aiheuta ongelmia saada tuubi loppuun käytettyä. 

Käsivoide on miedontuoksuinen ja sitä tarvitsee ottaa vain vähän. Ilahduttaa erityisesti se, ettei tuubi pruuttaa tolkuttomasti voidetta, vaan vain ohuen nauhan. Käteni ovat kuin ovatkin tästä iloiset. sama pätee suihkugeeliin. Olen jopa pyyhkäissyt vain sen, mitä siihen korkin suulle on tullut, pieni tippa, ja on riittänyt kasvojen pesuun ja vähän lisää, koko kropan pesuun. tätä ei kulu paljon! 

Tuotteet ovat vegaaneja molemmat!

KÄSIVOIDE sekä  SUIHKUGEELI löytyvät molemmat Ecobellasta edulliseen hintaan. Nyt on vegaanit tuotteet jo niin edullisia, ettei toista tule mieleen tällä hinnalla. Siksipä lisää plussaa Benecosille. Itseasiassa Ecobellan valikoimaan kuuluu paljon muutakin Benecosia, johon aionkin tutstua tulevaisuudessa tarkemmin.
Kiitos Sarille ja kumppanuksille! 


Tieroom

Ja koska kaikenaikaa esittelen ihanuuksia naisille ja tytöille, on aika taas muistaa meidän ihanaa miesväkeämmekin. Kyllä miehetkin kaipaavat hemmottelua, yllärilahjoja ja rakkaudenosoituksia. Yksi tällainen ihana keino on Tieroomin lahjakortti tai jos tiedät, mistä tykkäävät, valita itse heille lahjaksi asusteet lempiväreissä tai kuoseissa. Paketinkaan ei aina tarvitse olla kääritty papereihin ja ruusukkeisiin, vaan tässäpä esimerkki taskuliina-paketoinnista. Maistuisiko sinulle tekemäni Wrap? :D
solmukesetti

Ohje:Asettele pöydälle Hana taskuliina ja levittele sille Yksi Vidar valmiiksi solmittu solmuke sekä puhdistusaine. Kääri taskuksi. Nautitaan juhla-asuisen komistuksen kera.

Ja eipä mitä, jollei solmuke maistu. Solmiollekin on oma ohjeensa. 


Tämän upean pakkauksen antaisin ilomielin nuoremmallekin miehelle. Tarina kertoi, että molemmat itseasiassa päätyivät 20vuotiaalle nuorukaiselle.

Ohje eroaa tässä edellisestä siten, että solmukkeen sijaan tarjoillaan taskuliinassa kapea musta solmio OZZY.

Jos pohdit, ettei teidän kaupassa tällaisia komeita taskuherkkuja myydä, vastaan, ettei meidänkään, mutta siksipä suosinkin suomalaista nettifirmaa nimeltä TIEROOM. Tuotteilla on ilmainen toimitus ja jopa 60 päivän palautusoikeus! 

Kun omaa settiä testaukseen kyselin, ihastuin värimaailmaan ja valikoiman laajuuteen ensimmäiseksi. Nyt vielä uutuuksissa lisää VÄRIÄ! Rakastan värejä ja oranssi, vihreä sekä turkoosi tämän vaalean pinkin lisäksi uppoaisi minuun miehisissäkin miesten pukeutumisissa.

Mutta vaikka klassinen musta tai valkoinen on sinun miesväkesi värimaailma, löydät nekin tykötarpeet Tieroomista! 
Myös Facessa!





Kommentit

Voi miten kauniit pakkaukset ♡ Tykkään erilaisista suihkusaippuoista.
Tiia Koivusalo sanoi…
Benecos on aivan ihana merkki, ihanan lahjan olet saanut <3