Syntisen hyvää hieroa tällaista karamelliä muualle, kuin suuhuni

Lush
Oletko peseytyessäsi miettinyt sitä pullojen määrää, mikä sinulta ja perheeltäsi tulee vuodessa? Muovijätettä? 
Voisiko muovijätteen ja luonnon kuormittamisen sijaan olla jokin toinen keino? 
Kyllä voi! 

Tiny hands

Lush pyrkii tekemään mahdollisimman paljon tuotteita kiinteänä, jottei sitä muovijätettä syntyisi niin paljoa. Kiinteät tuotteet pakataan biohajoaviin papereihin. Myös purnukat ovat kierrätyskelpoisia ja niistä voi itse kehitellä jotain, kuten kukkaruukuiksi, hammasmukiksi säilytyspurkiksi tms. Kuten alemmista kuvista huomaat, purkit ovat katseen kestäviä. 

Kaikki Lushin muovipakkaukset ovat jo kertaalleen kierrätettyjä ja ne voi kierrättää uudelleen. Pienempiä pakkauksia voit käyttää matkapakkauksina, joita voit täyttää suuremmista purkeista! Jos kuitenkin päädyt heittämään purkit pois, vie ne Lushiin! Palauttaessasi viisi mustaa tyhjää PESTYÄ purkkia Lushille saat tuorekasvonaamion hyvitykseksi.

käsivoide
Tiny hands on kiinteä käsivoide. Minulle tämä oli uusi tuttavuus, mutta ihastuin heti. Jo pienen pieni murunen, joka oli matkan aikana murentunut palasesta, riitti kosteuttamaan käteni! Eikä minun tätä ihanaa Tiny handsiä tarvitse murutella, vaan riittää, että sivelen palasella käsiäni kevyesti, hieron öljymäisen voiteen käsiini ja nautin ihanasta tuoksusta ja jatkan hommia. Voide imeytyy käsiin hetkessä. Kukkaistuoksu vain jää jäljelle ja pehmeät kädet. 

hand cream
Ihastuttava luonnollinen käsivoidepalanen sisältää Reilun kaupan luomu kaakaovoita, talkkia, reilun kaupan sheavoita, kehäkukanlehtiuutetta arganöljyssä, saago- ja saflorinterälehtihauduketta, aloe vera -uutetta,  reilun kaupan vaniljauutetta ym ym. Tarkan tuoteselosteen löydät Lushin sivuilta

Kyllä, käteni tuntuvat kermaisen pehmeiltä.


Blousey on luksusta ja juhlaa hiuksilleni. Se hetki, kun tahdon hemmotella itseäni suihkussa saunan jälkeen. Kun tuikut palavat kylppärissä ja saunakiulun vedessä on hajustetippoja. Lushin ihana Blousey on banaanilta tuoksuva shampoo, joka Kosteuttaa vaurioituneita ja vaalennettuja hiuksia. 


Blousey on erilainen shampoo monella tavalla. Se sisältää tuoretta banaania ja luonnonvoita. Banaanit pehmentävät ja hoitavat hiusta. Maustepippuri ja anis stimuloivat päänahkaa ja kaakao- ja cupuacuvoi kosteuttavat ja lisäävät kiiltoa. Lisäksi ruusuöljy, mustaherukka absolute ja katajanmarjaöljy tuovat hiuksiin tuoksun, jota en voi vastustaa. Samaan aikaan timajami ja rosmariini huolehtivat päänahasta! Tuoksu on niin ihana, niin ihana! Haluaisin kauhoa shampoon suuhuni! 

Shampoo on löysää tahnaa, jota otetaan lusikalla sopiva määrä ja hierotaan hiuksiin. Tämä tuote on niitä luksus-ihanuuksia, jonka kanssa en tarvitse hoitoainetta, vaikka hiukseni ovatkin "vaikeat". Ehdoton hemmottelutuote!


Sweetie pie on uudenlainen suihkugeeli, tai oikeastaan jelly. Blouseyn kanssa samaa luksus-ihanuutta! Tuote, joka on täydellinen sillä hetkellä, kun haluat aistien ja vartalon sulautuvan yhdeksi, osoittaa rakastavasi itseäsi. Kun tahdot hukkua iloon ja onneen, nautintoon, olla yksin siinä hetkessä ja tuntea olevasi tärkeä! Rakastettu! 

Kyllä, ylistyssanoja, mutta niin totta! 

Kirsikkaa, kookosta, hyytelöä ja kimalletta. Hedelmäinen, kimalteleva hyytelö kuten Lush sanoisi: Suureen, pehmeään, vaappuvaan halaukseen suihkussa. Hilpeän hytkyvät, hedelmäntuoksuiset suihkujelly sisältää ihoa pehmentävää merilevähyydytettä ja kukkaisöljyjä. 


Jelly otetaan purkista ja peseydytään sillä. Jelly voi olla myös jääkaappikylmää, jolloin samalla viilennät kesäkuumalla itseäsi. Tuoksu tässä jellyssä on MIELETTÖMÄN HYVÄ! Jos banaani-Blousey päätyisi suuhuni, olisi tässä jälkiruokani!  Syntisen hyvää hieroa tällaista karamelliä muualle, kuin suuhuni, mutta totta se on. Ei tule kaloreita ja silti nautin!

Minulle nämä ovat luksus-hemmottelua. Joku toinen voi nauttia arjessa aina.

p.s. Lue myös   "Hurmaavan seksikäs Lust" sekä "Latte ja pussailtavat huulet"

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Ah niin ihania ja mitkä tuoksut! Lush vielä aatteiltaan loistava brändi ja lapset rakastaa. <3 Mukavaa iltaa. :)
Salka sanoi…
Ui-jui mitä ihanuuksia, tuo jelly on kyllä ihan pakko hankkia, kuulostaa sen verran ihastuttavalta! Lushin palashampoot ovat tuttuja, reissussa mainioita :)

Ja tiedätkös, jostain kumman syystä olen kuvitellut sinut brunetiksi! Hassua, millaisia mielikuvia ihmisistä tulee :)
Tiedätkös Salka, että minähän Olen brunette. Vaalennettujen hiusten shampoo on hemmotteluhetkille, mutta ei haittaa ollenkaan. Ei ole hiukseni vaalentuneet tai voineet huonosti. Päinvastoin, ne tykkää tästä tuotteesta! en siis tarvitse lainkaan hoitoainetta lisätä. Käytän tätä Blousey-shampoota sillontällön, en jatkuvasti.
Kaika sanoi…
Mulla oli muutama tuote lushilta testissä ja kyllä ne ihania oli. Ihanat kuvat olet saanut tuotteista. <3
Voi mitä tuotteita. Pieni itsensä hemmottelu on ihanaa ja vielä herkullisilla tuoksuilla säestettynä, taivaallista!
Taina sanoi…
Onpas ihanan kuulloisia tuotteita!
Iloista kesän jatkoa! :)
Syvältä.Sanna. sanoi…
Mielenkiintoisen oloisia tuotteita, täytyypä tutustua tarkemmin.
Ihania tuotteita! Uutukaisia minulle, en ole meidän Ekolossakaan niihin törmännyt. Saakohan niitä jostain nettimyymälästä?

60luvunnahkahousut.com
Nämä ovat Lushin tuotteita ja heillä on verkkokauppa. Seuraa tekstin linkkejä.