Rakkaudesta itseäsi kohtaan!


luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikka on tullut pysyvästi elämääni oikeastaan aika salakavalastikin. En tiennyt juurikaan luonnonkosmetiikasta bloggauksen alkuvaiheilla. Tiesin vain sen, että on luonnosta saatuja raaka-aineita ja on kemiallisesti valmistettuja. Mutta mitä sitten? Kuinka ne voisivat erota käytössä toisistaan? Tuskin kuinkaan... Oikeastaan mietin, että jos aletaan tekemällä tekemään vaikkapa puhdistavaa kasvonaamiota, niin sehän on silloin parempi, kuin joku yrttinaamio. Voih.. Kuinka väärässä olen ollutkaan kaikesta!!!

Aubrey

Luonnonkosmetiikka peittoaa kemikaalit mennen tullen. Voisin verrata tätä vaikkapa aitoon ja alkuperäiseen timanttikoruun. Joku toinen tekee zirkonian. Onhan se hurjan kaunis, mutta onko se timantin veroinen?! Onko se yhtä laadukas, säihkyvä, kestävä ja hintansa ansaitseva myöhemminkin? Ei. Tai tomaatti vs. geenimanipuloitu tomaatti. Tehdään mehukas, kaunis ja täydellinen tomaatti. Onko se yhtä puhdas, laadukas ja maistuva kuin luomumaassa kasvatettu tomaatti? EI! sama se pätee kosmetiikassakin. Luonnon omat antimet ovat olleet tehokkaita ikuisesti. Aubreyn ravitseva kasvonaamio on yksi niistä luonnollisista ihanuuksista, jossa on tehoa. Se hoitaa ja pitää minusta huolta. Ja sinusta! 

Blue chamomile

Joku tuskaili sitä, että luonnonkosmetiikka maksaa liikaa. Se on suhteellinen asia. Miksi maksaisit enemmän vaikkapa uniikista, käsityönä tehdystä korusta kuin Kiinasta alihankintana tilatuista muovisista tai nikkelipitoisista tusinakoruista? Niin... saathan sinä ihan kivaa shampoota tavaratalostakin, mutta se tunne, kun peset hiukset Aubreyn sininen camomilla-shampoolla ja loppusilaus saman setin hoitoaineella, tulos hiuksiesi suhteen on mielettömän paljon ihanampi. Kuin perhosen kosketus tai keijun taikasauvan heilautus. Sitä eroa ei voi sanoin kuvailla. Se täytyy kokeilla! 

Huulivoiteet

Aubreyn huulivoiteet ovat valmistettu sertifioiduista luomuainesosista.
Sekä piparmintunmakuinen että vadelmanmakuinen huulivoide ovat molemmat erittäin hoitavia huulivoiteita. Ne rauhoittavat ja kosteuttavat sekä pitävät huulet pehmeinä ja terveinä.

Nämä ihanat pikkuiset tehopakkaukset sisältävät hoitavaa mehiläisvahaa, ravitsevaa ja kosteuttavaa ruusunmarjansiemenöljyä sekä muita luomuöljyjä, jotka hoitavat ja auttavat säilyttämään huulien kosteustasapainoa.

Aikaisemmin en niinkään käyttänyt huulivoiteita ja kärsin halkeilevista ja kuivista huulista. vasta kun oli ihan pakko, sipaisin jotain halppis-rasvaa huuliin kuurina. eih, ei se vaan auttanut muuten, kuin siihen akuutimpaan vaivaan. Nyt minulla on luonnolliset huulivoiteet oikestaan joka paikassa, jotta voin sipaista huuliini voidetta päivittäin. Enää ei ole huuleni halkeilleet, eivätkä kuivuneet korpuksi. Nyt huulipunakin näyttää tasaiselta ja kauniilta huulillani. 


vartalomarmeladi

Yksi suosikeistani on ihana vartalomarmeladi, joka on niinkuin linnunmaitoa tai enkelten öljyä iholla. todella kaunis purkki, keltaisen ruusun tuiksua ja tuo voidemainen aine muuttuu käsissäni öljyksi! ei sitä tarvitse lämmittää tai hieroa kauaa, vaan voin ottaa voidetta ja alkaa heti hieroa käsiini, jalkoihin, keholle... Ihan kaikkialle!

Mistä näitä ihania tuotteita sitten saa?
Olen omani hankkinut Waku Organicsilta blogattavaksi ja itseni (sekä Murusen) nautinnollisiin hemmotteluihin ja arkisiin vartalonhoitohetkiin.

Waku organics myy luonnonkosmetiikan ykkösnimiä niin ammattilaisille kuin meille ihan tavallisillekin ihmisille. Wakulla on myös etuportaali, jossa ostoksista palkitaan. Lisää tietoa Wakun omilla sivuilla.

Ja jos valmiiksi sinua varten katsotut tuotesetit ovat mieleisempiä, niitäkin löytyy runsaasti Wakun valikoimasta.

Alennuskoodilla KESA2015 15% alennus Radico Colour Me Organic kasviväreistä Kesä-heinäkuussa 2015. Valitse 10 eri sävystä.

Kyllä oma vartaloni ja kasvot sekä hiukset ovat muuttuneet edukseni alkaessani käyttää luonnonkosmetiikkaa. En olisi ikinä uskonut, että kärsineet silmänympärysihonikin olisivat muokkautuneet näinkin kauniiksi ja terveiksi, mitä ne nyt ovat. Koska luonnonkosmetiikka on vienyt sydämeni, on se hehkutuksen paikka.

Kenelle luonnonkosmetiikka sitten on tarkoitettu?
Meille ihan jokaiselle! sinulle, minulle, naapurille, kaupan kassatädille, pankinjohtajalle... Ei sillä ole mitään väliä, kuka tai mitä olet. Jos tahdot rakastaa itseäsi ja antaa itsellesi parasta, silloin nämä ovat sinulle! Rakkaudesta itseäsi kohtaan! 


yhteistyössä waku organicsin kanssa


Kommentit

Vartalomarmeladi jo pelkän nimensä takia kuulostaa ihanalta ♡
Tiia Koivusalo sanoi…
Aivan ihania tuotteita siellä, suurin osa itselle uusia, paitsi tuo ihanainen vartalomarmeladi jota rakastan <3
Se on! Kokonaisvaltainen nautinto.
Enpä yhtään ihmettele. Tuo saa aistit hykertelemään nautinnosta