Käteen sopiva muna


Purjevene: Arabia Heljä Liukko-Sunström


Haaveilin muoti-ilmiöstä, munan muotoisesta meikkisienestä. Kovasti mietitytti, voiko se nyt niin ihmeellinen kuitenkaan olla, sillä meikkisienihän se on siinä missä ne vaahtomuovi-kolmiotkin. Kolmioita saa sitä paitsi parilla eurolla pussillisen, joten munan muotoiset blenderit olivat vähän niinkuin "no tiedäppä nyt"-juttuja. Silti kyti sellainen kutina, että minähän haluan! 

Onneksi Ruohonjuuren verkkokaupassa on näitä Make up-Blendereitä, eli suomeksi meikkimunia. Ja jollei pinkki sovi silmään, onhan niitä beigenkin värisiä. Yksi pakkaus sisältää kaksi munaa.  

make up-blender
Kun vihdoin meikkimunat kotiutuivat, innoissani aloin testaamaan, onko tästä mihinkään. Sopivasti oli viimeiset kolmio-meikkisienet kokeneet määränpäänsä ja murentuneet käyttökelvottomiksi. 

 Kaunis se on! Kauniimpi kuin ne kolmiot. Lisäksi napakampi jo heti kädessä tunnusteltaessa.


Tutorial

Meikkimunan koko oli toinen yllätys. Kuten kuvakollaasin eka kuva näyttää, käteen sopiva. 
Jo siis kooltaan miellyttävämpi käyttää, kuin ne kolmiot.
Ja en nyt morkkaa niitä kolmioitakaan, mutta muutakaan vertauskohdetta ei ole. Kyllähän nekin aikansa aina ovat kelvollisia!

Palataan taas munaan. Meikkimunan kärkiosa helpotaa voiteen levittämistä ahtaimpiin paikkoihin kasvoiltani, kuten silmien ympäriltä, nenän vierusta tai huulten raja.

Vastaavasti meikkimunan leveämpi osa sopii hyvin poskille, otsalle ja muille laakeimmille kohdille. Kaula lukuunotettuna. Koska meikkimuna on kananmunan kokoa suurinpiirtein, se myös levittää helpommin voiteet. Ei tarvitse niin kauaa sutata, mitä pienemmällä sienellä pitää. Sitäpaitsi meikkimunan koostumus levittää paremmin voiteen! Meikkimuna levittää myös tasaisen jäljen, eikä jätä raitoja tai "saumoja".

Blenderin puhdistus
Make-up Blender-meikkisieni sopii kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen, olipa voide nestemäistä tai puuterimaista,  sekä mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen.

Puhdistus tapahtuu aina käytön jälkeen, kuten kaikki muutkin siveltimet ja meikkisienet. Joko vesipesu lämpimällä vedellä ja saippua, tai tehokkaampi apu on meikkimunien oma puhdistusaine.

Make-up Blender-meikkisieni sisältää E-vitamiinia, sopii kaikille ihotyypeille. Lisäksi se on Hypoallergeeninen ja hajuton ja ympäristöystävällinen sekä kierrätettävä.

munat

Voit käyttää meikkimunaa joko kuivana tai märkänä. Märkänä koko kasvaa, kuten huomaat vasemmalla puolella olevasta munasta. Purista ylimääräinen vesi pois kostutetusta munasta ennen kuin käytät sitä!

Meikkimunasta luvataan, että se kestää käytössä kuukausia. Vielä ei ole omani menettänyt kimmoisuuttaan, joten jatkan samalla.

Omat munani siis kotiutuivat Ruohonjuuresta, josta ne sain testattavaksi blogin kautta.

Crazy rumors

Bubble gum

Myös ihanat Crazy Rumors-makuhuulivoiteet ovat Ruohonjuuren valikoimasta. Syötävän makeat maut! ai joo, hoitavat myös huulia. ;)

Kommentit

Minä en ole käyttänyt meikkivoiteita sitten teinivuosien, mutta tyttärelle tuo voisikin olla kiva.
No kaikkea ne insinöörit keksii...:D
KataMaria sanoi…
Mielenkiintoinen muna. Ehkä pitää kokeilla, sieniä ku en käytä.
Tiina A sanoi…
Toi on ollut mun ostoslistalla jo pitkään! Kävin just viikonloppuna Ruohonjuuressa ja matkaan lähti konjac-kasvojenpesusieni. Ihana tuote sekin! Laitoin siitä blogiinkin.
Nanna sanoi…
Hei,tuohan vaikuttaa tosi hyvältä! Juuri tänään kirosin pientä kolmiomeikkilevitintäni että onpahan hankala.
Tiia Koivusalo sanoi…
Täytyy nyt ottaa kyllä tuo oma blender käyttöön ja pian. :) On varmaan hyvä ja nuo huulivoiteet, aah. :)