Jos se oli JUST, tämä OLIS RIITTÄNYTM

3 korttia yhdessä

Tuumailin kesän alkumetreillä, etten tarvitsisi kuin kahdesti ulos päästä, jos vaan kohtalo on niin minulle suopa. Toivoin hartaasti, että juuri ne päivät olisivat sen verran antoisia, että olisin jalkeilla. Tottakai kipeänä siellä ja sen jälkeen, mutta että pärjäisin... Pärjäsin! JIPII!
Nyt on molemmat kerrat ulkoiltu ja nautittu molemmin rinnoin.
Eka kerta oli konserrti, jossa juhlistimme 5 vuotis päiväämme ja ihastelimme esiintyjiä, nyt oli megabailut, joissa juhlistimme useaa eri henkilöä. Varsinaisesti lahjoja ei saanut ostaa eikä muutenkaan pönöttää, vaan kaikki piti itse tehdä tai hankkia. Ne parhaat palat näytät sinullekin, joista yksi oli eilen julkaisemani rannekoru. Toinen on tämä kortti, joka on samalla Korttivuoden mallikortti. 

Ruusuketo

Kortin taakse laitoin sen, mikä sai koko juhlaväen repeämään täysin ja yhden juhlittavista lähestulkoon kuolaamaan onnessaan. Tai ainakin myhkyräisenä onnesta hihittelemään. Nimittäin hänen vuosien ajan idolinsa ruusukedolla. :D 

onnittelukortti

toisella puolen taas viehkeä neito toivottelee onnea. 

Moo, PSI ja Skinny

Huomaatko kortissa 3 eri kokoista korttiosaa!? Juurikin ne ovat ne Korttivuoden heinäkuun vaatimat erikokoiset kortit samassa. 

polkadots

Kortti tosiaan on kaksipuolinen, eli pistipä pöydälle kumminpäin tahansa, aina näyttää hyvältä. 

Kortti

Kortin saaja tuumasi, että Tämä olis riittänyt! Ei mitään lahjoja enempää! 

Kommentit

KataMaria sanoi…
Onpas monipuolinen ja runsas kortti!
Anne sanoi…
Hauska..ja monipuolinen :D
Silkku sanoi…
Kyllä täälläkin repesin;) Tosi hieno keksintö laittaa kortit noin yhteen. Voimaannutavaa viikon alkua sinulle♥