Siirry pääsisältöön

iltapalaa

arvonta

Heinäkuun namusia tarjolla ja juhlitaan 3-vuotissynttäreitä kahden palkinnon voimalla! 
Kahdelle lähtee 3 pakettia hammastahnaa! Osallistu. Ohjeet "TÄÄLLÄ" 

Jos olet instagramissakin, ja liput Korkeasaareen kiinnostavat, käy pikaisesti osallistumassa arvontaani. yksi insta-seuraajani pääsee kaverin kanssa Korkeasaareen ilmaiseksi! Minä tarjoan! Arvonta päättyy sunnuntaina! 

vesimeloni

Raikas ja kesäinen iltapala valmiina. Päällä vesimelonilohkoja...

hedelmät

Alla pilkistelee banaanipalasia ja kirsikoita. 

banaani, kirsikka, vesimeloni

Mikä on sinun suosikki-hedelmäsi? 


Kommentit

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Ameriikan lapsimissit

Avasin telkkarin sattumalta TLC:ltä josta tuli juuri sillä hetkellä dokumenttiohjelma Ameriikan lapsimisseistä. Jäin seuraamaan ohjelmaa, sillä paraikaa äiti kinasi tytön kanssa siitä, harjoitellaanko kisoihin ohjelmanumeroa vai ei. Äiti vaatimalla vaati, tyttö itki, ettei halua.


Ohjelmassa seurattiin muutamaa äiti-lapsi paria ja vain yhdestä jäi sellainen kuva, että tyttö itse halusi esiintyä, harjoitella, tulla isonakin malliksi. Lavalla kuitenkin jokainen esiintyi hymyillen ja loistaen.. juuri niinkuin näemme ulkopuolisin silmin. Eräs äiti sanoikin# että hänen tyttö jos häviää, se johtuu ainoastaan harjoituksen puutteesta. Mielestäni kyseinen lapsi näytti nätiltä, ihan tavalliselta tytöltä kotioloissa. Mietinkin, kuinka paljon äidin ajatteluun vaikutti se, mitä jokainen äiti ajattelee lapsestaan; "minun lapseni on maailman kaunein".


Minä en ole oikeastaan hyväksynyt lapsimissikisoja koskaan. Misseyden tulisi olla täysi-ikäisen oma valinta itsestään. Ei muiden päätös, mit…