Saahan sitä silti testailla muitakin



Kun täytin 40, sain silmälasit. Se on sitä iän tuomaa rappeumaa, sanoisin. Ja koska silmänpaineet olivat testissä koholla (20), tarkkaillaan tilannetta. Tunnen tosin, ettei paineet enää niin paljon ole, tai toivon ainakin niin, sillä silmieni oireet ovat lääkemuutoksilla lieventyneet. 



Ajatushan oli, että ostan halvimmat silmälasit, oli ne sitten minkälaiset tahansa. Saahan sitä silti testailla muitakin. Ostinkin halvimmat, enkä ole katunut. Lisähohtoa saa vaikkapa silmälasikorula halutessaan. 



Rahat eivät enää riittäneet heijastustenestoihin, mutta kova pinta oli oikeastaan pakko olla.
Ikänäkö... Mihin se muuttuukaan vuosien saatossa?! Entä sitten kun olen 70 vuotias? 



Nyt katselen maailmaa kirkkain silmin lasien takaa, makoilen sohvalla katsellen ohi soljuvia pilviä ja haistelen vastaleikatun nurmen tuoksua avonaisesta ikkunasta. Suljen hetkeksi kaiken muun ympäriltän ja tunnen olevani mökkilaiturilla tai heinäpellolla selälläni. Kesäpäivä ja ötökät...

On lämmin.. On kuume ja tulehdus selässä. Yritän parannella Juhannukseksi.

Lämpöä ja rakkautta! 

Kommentit

Leikatun ruohon tuoksu on ihana <3
Hyvännäköiset silmälasit sulla.
Tiia Koivusalo sanoi…
Onnea uusille hienoille laseille. Leikattu ruoho tuoksuu hyvälle, mutta olen sille niin allerginen etten voi tuoksutella. :)
Silkku sanoi…
Onnea täältäkin uusille laseille, itse sain myös monitehot keväällä ja maksoin itseni kipeeksi;) en mä kyllä onneksi aina niitä tarvitse mutta mulla kanssa tuo ikänäkö alkaa vaivaamaan ja piilokarsastusta, pitäis kait aina pitää, mutta kun pärjää vielä kaikessa muussa ilman paitsi tarkkaa työtä tehdessä;) Toivotaan, että paranet juhannukseksi, täältä halien kera: Hyvää juhannusta koko perheelle♥
Kiitos ihanat. Sen verran aikaa jo laseista, että olen tottunut näihin. talvella hankittu. ;)
Minä vielä luulin saavani ne sillä 19 eurolla, mitä hintalapussa oli, mutta kakat! pinnoitus ja näöntarkastus päälle ja hntaa tuli vaille 100 euroa! HUOH!