Nyt se on todellista!

Rosee ja ranskalainen dippi
Istun parvekkeella ja nautin auringonsäteiden hyväilemänä lasillisen roseeta. Dippaan sekaan ranskalaisen dippauskeksin, joka on ehdottomasti parempaa nimenomaan puolikuivan Roseen kanssa, kuin puolimakean punaviinin kanssa.

Istahdan taemmas aurinkotuoliin ja lasken pään nojaamaan selkänojalla olevaan tyynyyn. suljen silmäni ja olen aivan hiiren hiljaa. Kuulen lintujen laulavan kevät sointujaan. tunnen hohtavan auringon ihollani ja tahdon ottaa vielä kulauksen viinilasistani. Mutta hups, kuvitteellisessa tilanteessa lasikaatuisi ja pitäisipä saada pois äkisti. Meinaakohan se jo jättää hailakan punaisen rannun laatoitukseen? 

Muistatko Taikasienen, jota myytiin messuilla ja toreilla ja jotka pystyvät likaan kuin likaan? Muistatko, kuinka niitä tuli käytettyä ihan oikeastaan joka paikkaan, sillä se vaan tehoaa niin hyvin, mutta kun se hajosi hankauksesta ja muutenkin, liinaa tässäkin tarvittaisiin enemmän.

taikasieni-liina

Muistatko Taikasienen, jota myytiin messuilla ja toreilla ja jotka pystyvät likaan kuin likaan? Muistatko, kuinka niitä tuli käytettyä ihan oikeastaan joka paikkaan, sillä se vaan tehoaa niin hyvin, mutta kun se hajosi hankauksesta ja muutenkin, sieni olisi ollut kivompi joissakin paikoissa...

Nyt se on todellista! Taikasieni-Liina! 



Akro Mats & Matting Oy on sekä taikasienen, että uuden ihanan Taikasieni-liinan takana.
Taikasieni -tuotteiden puhdistusteho perustuu täysin sienen rakenteeseen ja näin ollen pesuaineita tai kemikaaleja ei tarvita näiden tuotteiden kanssa. Puhdas vesi riittää pesunesteeksi. Taikasieni on rakenteeltaan hauras materiaali ja se kuluu käytössä, mutta säilyttää puhdistustehonsa viimeiseen palaan saakka. Sama tehokkuus pätee Taikasieni-liinan kohdalla.

Kuten kuvasta saatat nähdä, Olemme siivonneet vaikeat tahrat pois, joihin ei peruspesuaineet tehonneet. Siis kemikaalit eivät puhdistaneet, mutta Taikasieni-liina kylläkin!

Myös Taikasieni-liina murenee hankauksesta lopulta, mutta eri tavalla.



Taikasieniliina alkaa lopulta irrota liina-liinasta ja pieniä murusia saattoi irrota, joten ikuisiahan nämä eivät ole. Silti ihastuin, sillä ei pesurätit yleensäkään ole ikuisia olleet. Lisäksi kemikaalittomuus on ihan huippua. Vihreä liina tuntuu miellyttävän pehmeältä kädessä. valkoinen osa on karheampaa.

Taikasieni-liina on erittäin tehokas isompien pintojen puhdistaja. Kätevä, kun vain pyyhkäisykin riittää toisissa paikoin. Työtasot kiiltävät, vesihanat puhdistuvat, aterimet...

Liina kostutetaan lämpimällä vedellä ja pyyhitään vaikkapa nyt mehukannu, joissa ajan kanssa pinttynyt rantu. Tokihan haluaisit sen puhtaaksi. Valkoisella puolella puhdistat, vihreässä kuivaat. . Ja tämähän olisi erinomainen tuote myös koulujen emaliselle liitutaululle!

Akron tuotteita voit ostaa oikeastaanmistä hyvinvarustetusta kaupasta tahansa. City Market, Prisma, Starkki, Kodin1, Tarjoustalo-Tokmanni, Rautia, S-kaupat ja K-kaupat, ... Siivoustarvikkeista kun etsii, pitäisi löytyä. kysy, jollet löydä!

Suosittelen!
Käys vielä tykkäämässä Taikasienen facebook-sivusta .


Kommentit

Tuo liina olisi just hyvä kun haluaisin pojan seiniltä pois sinitarrajäljet.
SatuKoo sanoi…
Minulla on tuon kaltainen sieniliina ja se tekee todellakin ihmeitä. Hyvä näin muuttoa ajatellen putsata sillä vaikeimmat kohdat asunnosta :)
Anne sanoi…
Kiitos vinkistä,vaikuttaa tehokkaalta.Ehdottomasti pitää testata!
Outi, On ilo siivota kunnollisilla välineillä.
Satukoo, kyllä! Niin uudessa kuin vanhassakin asunnossa
Anne, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen asia