Kukkasten tuunausmysteeri paljastuu


Oletko jo osallistunut kesäkuun namusia-arvontaan?! Vaikka salamyhkäinen olenkin, kannattaa kolmatta palkintoa tavoitella kasaan. Pienet paketit sisältävät pientä kivaa, mutta kultaisessa on arvokas lahja sisällä! Jakoa, jakoa... sillähän sen saa kasaan. :) 



Muistanet, kun blogissani näytin tällaisia kukkasia "kourallisen" ja lupasin, että kerron tuonnempana, mitä niistä tulee. Nyt se aika on sopiva, sillä kukkaset ovat löytäneet paikkansa. 




Murusen kanssa yhdessä askartelimme, eli vanha valokuvakehys tuunaukseen ja poralla reikää tarkoin mitoitettuun paikkaan. Mittaus ei tällä kertaa tullut kuitenkaan mittanauhalla vaan suoraan kaulakoruilla. Miten pitkiä, sitä mukaa kukkia. 



Ja niin muutaman euron arvoisesta kehyksestä tuli muutamalla tarjous-nupilla korutaulu. 



Ja koska kukkia jäi vielä muutama ylikin, laitoimme ne jo olemassa olleeseen korvistauluun, jolloin siihen saa ripustettua rannekoruja, korupussia jne.

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Onpa kiva idea säilyttää koruja noin. Täällä ne lojuvat uistinlaatikossa, toki siististi lokeroissaan, mutta ei hotsita oikein lootikkoa ottaa esille, on välillä vaivalloista sellainen.

Kivaa iltaa ihanuus <3
Nanna sanoi…
Onpa upea ja uniikki ja lopputulos on hieno!!
Onpa kaunis korutaulu nyt ♡
Silkku sanoi…
Ai että silmä lepää, hieno keksintö. Mitä ne korut siellä laatikossa tekee piilossa kun noin hienosti voi laittaa esille;)
Waude.. todella upea lopputulos:)
Tiia, Uistinlaatikko kuulostaa aika paljon minun entiseltä korurasialta. Tai vähän siellä täällä niitä oli, mutta nyt enää pieni osa muualla, nekin oikeassa korulipastossa.
Silkku ja Tuta, Kiitos. Ja niinpä! Korut ovat KORUJA! Kauniita! Kyllä ne voi esillä olla.