Kaikki alkoi vuonna 1878

Juhannustaikojen aika alkaa olla käsillä. Hyvää juhannusta itse kullekin, joka tämän viestin näkee. :)
Nauti! rentoudu ja vietä oikein ihana ikimuistoinen jussi! Syö hyvin, välittämättä kaloreista. Juhannus on vainkerran vuodessa! Joulukin tulee harvase vuosi. Elä unelmaasi!

dream your life

Juhannus ja juhannuksen illanistujaiset. Porukkaa tulee läheltä ja kaukaa mökille. Mitä sitä leipoisi? Mitä tarjoisi, mikä ei mene piloille ihan heti matkalla jo? Tai mikä olisi vierasvara tai oman Juhannuksen kohokohta, mutta säilyisi sinne asti? 

Annapas kun kerron! Pågenin Cremetäyte-muffinsit! 
Nyt uutuutena Appelsiini-suklaa! On muuten hyvää! 



appelsiini-suklaa

Pågenin Cremetäytemuffinsit, appelsiini-suklaa on todella pehmeä, suussasulava ja kostea muffinsi. Täyte on makeaa ja ihanaa. Oi voi, taas näitä liiankin hyviä, joita voisi syödä paketillisen siltään. :D Miksi siis ei vieraille maistuisi! Näiden pakkausten parasta ennen päiväys on hamassa tulevaisuudessa, joten säilyvät helposti kaapissa mökilläkin, tai kotona. Niin siis ellet syö niitä ensin. 

Muffinsit

 Maku ei ole liian äitelän makea, vaan sellainen sopiva vivahde appelsiinia ja sopivassa tasapainossa suklaata. Tietää mitä syö, muttei niin, että tulisi äklö olo. Pakkaus sisältää 8 kpl ihania muffinseja paperivuoissaan. Ovat hetivalmiit tarjolle ja maistuvat lapsille sekä aikuisille.

cremetäyte
Tiesitkö, että Pågenilla on oma mylly, Farina, joka jauhaa lähestulkoon kaiken jauhon, mitä leipomossa käytetään. Kaikki raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia ja alkuperä tiedetään. Nämäkin muffinsit leivotaan rakkaudella ja meitä varten. Niiden laatu on korkea, jotta ostaisimme niitä tulevaisuudessakin. Ja mehän ostamme! Pågenin tuotteita olemme ostaneet aina vuodesta 1969 saakka!

Leivonnaiset

Kaikki alkoi vuonna 1878, kun Mathilda ja Anders Påhlsson alkoivat pikkuleipomossaan lämmittää ainokaista leivinuuniaan. Samana vuonna Edison keksi hehkulampun. Tuolloin syntyi myös kuuluisa näyttelijätär Harriet Bosse, josta tuli aikanaan August Strindbergin vaimo. Mutta se onkin ihan eri tarina. Anders ja Mathilda paistoivat kuitenkin niin hyviä korppuja, maukasta ranskanleipää ja ruisleipää, että he saattoivat vihkiä uuden leipomonsa Bergsgatanilla vuonna 1903. (Lähde Pågen)
tämä tarkoittaa siis hyvin vanhoja ja vahvoja perinteitä, laatua ja nautinnollisia herkutteluhetkiä!


Kommentit

Muffinsit on yks mun miehen lemppari kaffeleipä.
EstherH. sanoi…
Maukasta ja mukavaa juhannusta :)
Tiia Koivusalo sanoi…
Mitä silmäni näkevätkään, nam. Olen rakastanut jo nuoresta niitä suklaita joissa vaniljaa sisällä, voin syödä kerralla koko paketin. Nyt en tälläisiin koske, remppa kun on, aika kamalaa.... Aina haluaisin uutuuksia testailla.
KataMaria sanoi…
Mun pitää saada kyl näitä. Juhannuksena ku ostettiin sitruunausia ja ne on nam. :p