Ihastuksen merkit ilmassa

Kyllä, olen ihastunut minulle entuudestaan tuntemattomaan.
Olen tavannut sen oikeastaan epähuomiossa, mutta sitten aloin tutustua paremmin ja paremmin ja pyysin saada tavata sen kasvotusten. Hyvin pian huomasin sen tulevan liki kasvojani, iholleni. Ja se kosketus, se teki minuun lähtemättömän vaikutuksen.


Minä tahdoin näyttää kauniilta ja korostaa omia kasvojeni piirteitä. Olla luonnollinen ja antaa ihonikin olla luonnollisen kaunis. Tahdoin laittaa kevyen meikkivoiteen ja puuterin. Mahdollisimman luonnollisesti. Ei yliampuen. Pyysin apua Laveralta, joka on luonnonkosmetiikan huippuja. Laveraa myydään tällä hetkellä yli 40 maassa. Tuotteissa käytetään yli 300 eri luomuraaka-ainetta, joista yli 200 kasvatetaan Laveran omilla viljelmillä! Näin laatu pysyy samana ja sitä pystytään tarkkailemaan kaiken aikaa. Minä luotan Laveraan!


Olen ikuisuuden käyttänyt meikkivoiteita ja puutereita ja etsinyt niitä minulle parhaita tuotteita. En ollut koskaan kuullutkaan, että meikkivoide ja puuteri voisivat olla yksi ja sama asia. Lavera on palkittu brändi joten voin olettaakin sieltä löytyvän myös niitä minun luottokosmetiikkatuotteitani. Lähdin siis uteliain mielin kokeilemaan Laveran 2-IN-1 compact foundation-Meikkipuuteria. 


Pakkaus on 3monipuolinen, sillä itse puuterin lisäksi se sisältää samassa pakkauksessa, mutta silti erillään olevan meikkisienen sekä peilin! Meikkisieni on näppärä, miellyttävä ja pehmeä sieni, jolla voidemainen puuteri levittyy tasaisesti ja muotoutuu kasvon piirteiden mukaisesti. Myös silmien ympärille ja toisaalta myös laajemmalle alueelle, kuten peittämään kaksoisleukaani. ;) 


Puuteri ja meikkivoide yhdessä helpottavat niin paljon elämääni. En tarvitse sutata enää meikkivoidetta ja miettiä, onko se  kaikkialle levittynyt tasaisesti vai ei. Tokihan toisinaan meikkivoiteitakin tulee varmasti käytettyä, mutta tämä meikkivoidepuuteri on nyt minun ykkösluottotuotteeni! Huippua, kuinka oma meikkisalkkuni alkaa löytää ne minulle parhaat tuotteet yksi kerrallaan.

Helppokäyttöinen, voidemainen koostumus peittää täydellisesti ihon pienet virheet ja jättää mattapinnan. Minulla on vaikeat ajat tehneet jälleen silmänympärykset mustiksi, joten peitin ensin ne peitevärillä ja sitten kasvot tällä Laveran ihanuudella. Voi kuinka kevyt kosketus saattaakaan olla riittävä! Pieni sipaisu levittyy laajalle alueelle. Kasvoni näyttävät nuortuneen vuosia ja oikeastaan, sanoisinpa jopa, että näytän upealta! Tokihan voit halutessasi peittää ihostasi tällä epäkohtia hieman paksummalla kerroksella, mutta sekään ei ole oikeasti paksu kerros! Tuote on siis taattua luonnonkosmetiikalle tyypillistä riittoisuutta!

Sisältää auringonkukkaöljyä ja sheavoita, jotka hoitavat ihoa.
NaTrue-sertifioitu, vegaani

Löydät Laveran jälleenmyyjät tästä listasta  JÄLLEENMYYJÄLISTA

Suosittelen lämpimästi esimerkiksi verkkokaupoista Ruohonjuuri tai  Hyvinvoinnin tavaratalo tai kivijalkamyymälöistä Ruohonjuuri, Life tai Flow kosmetiikka.




Kommentit

Ihanan oloinen tuote.
Hauskaa viikonloppua ♡
Tiia Koivusalo sanoi…
Lavera on niin ihana merkki, tuo on taatusti todella hyvä. :) Aurinkoa viikonloppuun <3