Anna sinäkin lupa itsellesi NAUTTIA!



Kaunis kesäpäivä ja hellettä luvattu. Aurinkotuotteet, eväät ja muut tarpeelliset  picnic-koriin ja menoksi. Rannalla biksut päälle ja Ruohonjuuresta saamani Acorelle-aurinkosuojaspray kasvoille, ylävartalolle ja käsille. Tahdoin kasvojen tuntumaan jotain kevyempää, mutta tehokkaasti suojaavaa, eikä voimakasta tuoksua. Ruohonjuuressa myytävä Acorelle aurinkosuojaspray on tähän ihanteellisin, sillä spray tulee kevyesti ja tuote on luonnollinen tuote eikä sen tuoksu häiritse. Miedot ja luonnolliset vaniljan, mantelin ja frangipanin tuoksuvivahteet jättävät tilaa hengittää raikasta ilmaa.
Karanjaöljypohjainen aurinkosuojaöljy on erinomaisesti imeytyvä, kasvipohjainen ja luonollisesti uv-suojaava aurinkotuote. Tuoksussa vivahteita mantelin-, frangipanin ja vaniljan tuoksuja. Voimakas, muttei liian. Olen niin innoissani näistä tuotteista, sillä enää ei tarvitse tuoksua koko aikaa trooppiselle eksoottiselle yhdistelmälle.

Lisäksi ihana Beach body mist -vartalotuoksu, joka samalla raikastaa, ja samalla antaa miellyttävän tuoksun iholleni auringossa makoillessani. Enhän tahdo tuoksua hielle!
Tämä ihana Mistsopii käytettäväksi auringossa täydellisesti,  sillä se ei sisällä fotosensitiivisiä hajusteita. Koska tuoksumaailmakin on niin samankaltainen kaikissa näissä tuotteissa, ei mitään monen hajun miksausta tarvitse pelätä, vaan kaikki sopivat yksiin täydellisesti. Mist ei sisällä aurinkosuojaa, joten siksi UV-suojaavat tuotteet ehdottomia.

Vaikka kesäkuu onkin loppumassa, ainakin meillä kesä vasta on aluillaan. Ensimmäinen oikea rantapäivä vasta takana! Siksipä innoissani kerronkin, että Ruohonjuuresta nämä tuotteet saat nyt erityiseen hintaan!

BEACH BODY MIST -3€
KARANJAÖLJYPOHJAINEN AURINKOÖLJY -5€
AURINKOSUOJA SPRAY -4,05€

Omani hankin jo. 




Kunnon Picnic vaatii myös kunnon eväät! Sellaista on Pågenin perinteinen Sitruunamuffinsi Cremetäytteellä! 


Pågenin Sitruunamufinsihan on se alkuperäinen ja eka muffinsi cremetäytteellä. Tämän jälkeen on tulleet niin kaakao kuin uutukainen appelsiini-suklaakin. Ihania kaikki!
Me halusimme rannalle kesäisen raikkaan maun, Sitruunan. Cremetäyte on sopivan makeaa, ihanan pehmeän sitruksinen, muttei hapan. Muffinsitaikina kuohkeaa ja ilmavaa, pehmeää ja koko pakkaus suussa sulava makunautinto! 


Tämä ihana pirtsakka Picnicherkkuhan on laktoositon ja maidoton, joten hyvällä omallatunnolla saatoin syödä. Ei, en narraa syöneeni yhtä. Söin monta kerralla! :D Sitten mahan viereen pitkäkseen rantahietikolle ja katselemaan pilvien kiitämistä ohitse. Elämä on!
Anna sinäkin lupa itsellesi NAUTTIA!




Yhteistyössä Pågen ja Ruohonjuuri


Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
♥pieni herkuttelu on aina paikallaan :)
Tiia Koivusalo sanoi…
Acorellen tuotteita en ole ikinä käyttänyt, mutta merkki on kyllä huulilla ja kiinnostaa. Nam rakastan noita muffinsseja, sisällä oleva creme on taivaallista. :)