Tämä sai minut innostumaan




Nyt on sellaiset tuotteet, joista on pakko kertoa sinulle! Maltan tuskin odottaa kesää ja retkelle pääsyä. Peseytymistä rantavesissä tai rantasaunassa! Olen nimittäin aina joutunut kantamaan sitäsuntätä mukanani paksujen hiusten takia saadakseni hiukseni pysymään alkeellisissa oloissa jollain tapaa kondiksessa ja ennenkaikkea sähköttöminä, ettei ne tarraisi koko aikaa silmiini kiinni. Ja jos tämä kerran mielestäni soveltuu retkille, niin mites sitten kotioloissa kaikkien hiusharjojen, muotoilutuotteiden jne kanssa! Oi, tämä on PARAS SHAMPOO KOSKAAN! 



Kyseessä on siis Ruohonjuuresta hankkimani JOGURTTI-SHAMPOO! normaaleille hiuksille. 

Ranskalainen huippu-luonnonkosmetiikan brändi, Cattier Paris, on saanut shampooseen kaiken, mitä siltä osaisin vaatia. Pullo on siro ja kanunis. Helppo käyttöinen ja vie vähän tilaa suihkunurkassa tai retkikamoissa! 

Shampoo on hyvin juoksevaa, joten varovasti sitä kädelle! Pieni määrä riittää! Vaahtoaa reilusti. Eikä kannata nuuskia niinkuin minä, että nenä pulloon kiinni ja pieni puristus. Ruips. :D 
Tuoksu tuo mieleeni vielä tekeillä olevan simaan, mutta oikea termi taitaa olla sitruuna. 

Yksikään shampoo tätä ennen ei ole ollut niin hoitava, että jäykät jouheni olisivat sinut pelkän shampoopesun kanssa. Jotain sinnepäin on yksi luonnonshampoo tätä ennen ollut, mutta tämä Jogurtti-shampoo saa hiukseni kiiltämään ja helposti kammattaviksi ihan ilman hoitoainettakin! Eli hoitoaineeseen ei mene rahaa eikä retkellä tilaa. Myös kotisuihkussa hoitoaineen tilalle voin laittaa ihanan kristallisuola-kiven tai jotain muuta. Tämä sai minut innostumaan esittelemään sinullekin tämän ihanuuden.


Tuote on niin kysytty, että pikaisesti joku saa vielä verkkokaupasta, mutta loput Tampereelta Ruohonjuuresta! 


Toinen ihan mielettömän hyvä huippusuosikkituotteeni on Ruohonjuuresta Cattier Parisin deodorantti! Ei mikä tahansa deodorantti, vaan kardemumman&Patsulin tuoksuinen dödö, jossa ei ole ponnekaasupulloa, vaan sellaine kevyt sumu, joka riittää painallukselta kainalolle. Ei siis enää otsonikerrosta kuormittavia deodorantteja!  


Antibakteerinen ja puhdistava luonnollinen aktiiviaine estää epämiellyttävien hajujen muodostumista häiritsemättä kuitenkaan ihon normaalia hikoilua. Deodorantti ei myöskään sisällä alumiinisuoloja.

Ruokakaupoissa myytävät deodorantit ovat päivän mittaan pettäneet ja alkaneet haista pahalle. Hiki ja hajusteet yhdessä... HUH.
Mutta tämän Cattier Parisin deodorantin kanssa ei ole samaa ongelmaa, sillä hämmennyksekseni hiki ei haise! Myöskään deodorantti ei jää suhauksen jälkeen tuoksumaan hetkeä pitemmäksi aikaa, joten ihan hyvin voin joko olla raikkaan puhtaan tuoksuinen päivän tai tuoksua valitsemalleni hajuvedelle!

Tämäkin ihanuus on loppumassa, mutta nopeimmat saavat Ruohonjuuren verkkokaupasta/Kampista! 
Tarkista tilattavuus myöhemmin ja kysele jos lisää saisi! Minä ainakin haluan jatkossakin tätä! 




Kommentit

Taas hyviä tuotteita ☆
Mukavaa sunnuntai-iltaa!
Salka sanoi…
Mullakin on yksittäinen hius sellainen jouhimainen, joten sait kyllä kiinnostumaan shampoosta! Täytynee käydä tuoksuttamassa, en nimittäin itse ole sima-fani :D Mutta sitruunat sen sijaan oi kyllä!

Mulla ei ekodödöt valitettavasti toimi :P Kokeilin kerran born to bio-ekodödöä ja kainalot oli parin tunnin päästä märät kuin lits läts. Ehkä kesälomalla uskallan ottaa uuden erän, joku tällainen suihkutettava voisi olla parempi versio, sitä nimittäin varmaan tohtisi lisäillä päivän mittaan, roll-onia taas ei viitsi rullailla valmiiksi hikisellä kainalolla :D
Lady of The Mess sanoi…
Kiitos shampoovinkistä - minun hiukseni ovat kyllä sellaista jouhta, että en vielä sitä silkkiseksi tekevää shampoota ole onnistunut löytämään - ja vielä kun olen laiska lotraamaan noiden hoitoaineiden kanssa, on näky välillä aika mojova;)
Tiia Koivusalo sanoi…
Vitsi vaikuttaa todella hyville. Cattier on vieras merkki, mutta toki olen kuullut siitä todella paljon ja aina vaan enemmän kiinnostaa.

Kivaa päivää Viltsu <3
Salka, voihan harmitus. Eihän kaikki tietenkään kaikille sovi, mutta kyseisistä Born to bion dödöistä tiedän, että toimivat paremmin, jos esim. kahden viikon välein käytät jotain toista välillä, tai jos ensin laitat suoladödöä ja sen päälle Born to bioa. No mutta tämä Patsuli-sumutettava on tyystin erilainen kuin mikään tietämäni, eli suihkuttaa ihanan sumun lävitse pehmoisen deodorantin.
Lady of the mess, tätä shampoota meillä on nyt jälkeenpäinkin varattu esim. mökkilomille, jolloin hoitoainetta ei tarvitse mukaan enää raahata. Ihana tuote