Palatakseni tähän tuotteeseen

Silmänympärysvoide

Esittelin aiemmin tämän ihanan ja luonnonmukaisen silmänympärysvoiteen, josta minä olen saanut todellisen avun. Myös tänä aikana, kun olen ollut vuoteen omana ja valvonut yötä päivää, lukuunottamatta puolituntista tai tuntia. Voisi siis ajatella, että erityisesti ongelmanani pitämäni silmänympärysiho, joka kerkesi ryppääntyä, mustua ja pussittaa kunnolla, olisi mennyt pahempaan suuntaan, eikä voiteet tai mikään auttaisi. Toisin kävi kuitenkin. Viikko viikolta parempaa ja ensin alkoi siliämään ihon pinta, ja sitten katoamaan pussit. Lopulta tajusin , ettei silmänympärysiho olekaan enää mustaakin mustempi, vaan haalenemaan päin. Jatkoin, tottakai , tuotteen käyttöä innoissani ja häkeltyneenäkin. Sipaisu aamuin illoin. Ei mitään lotraamista! Tämä on riittoisa tuubi!
Kyllä vain, koko tämä aika, mitä olen voidetta käyttänyt, tulokset ovat edenneet parempaan, ei pahempaan suuntaan. Kerronpa senkin, että minua on jo lapsuudessani katsottu ihmeissään, miksi silmänympärykseni ovat niin mustat. Noloimmat tilanteet ne, kun on vauhkona kysytty, kuka löi!?

Lukijoista osa jo kyselikin, mistä tuotetta saa, ja halusin varmistaa ensin erään asian, etten väärää tuotetta teille linkitä. Eli sama tuote on kyseessä, ja saa Ruohonjuuresta edelleenkin! 

Ja jos tahdot Dr.Hauschkan sivulta katsoa tämän samaisen tuotteet tuoteselosteen nii linkki sinne TÄSSÄ

Tämä voidehan sopii myös piilareiden kanssa!

Nyt kun oma elämäntilanteeni on alkamassa tasaantua, ja pystyn jo nukkumaan jopa 3-5 tuntia yössä, uskon, että saan vielä suuremman buustin koko keholleni ja mielelleni lähitulevaisuudessa. Siihen avuksi luonnonkosmetiikka on oiva. Murusen sanoja lainaten: Olen luomunainen. ;)

Niin, elämä hymyilee jo hieman, joskaan ei ihan vielä suu auki, mutta edes toinen suupieli ylös kohoten. Odotan vielä tuloksia jotka sitten määräävät tulevaisuuteni pitkälti. Lisäksi 8 tuntia päivästä vaikeita, joten niihin tarvitsen lisää apua. 8 tuntia 24:stä on edistystä!
Hengissä siis ja harjoittelemassa ensiaskelia, pystyssä oloa, sitä, ettei voimat hupenisi pelkästä istumisesta tai veskikäynnistä. Toipumisaika tulee olemaan pitkä, mutta pääasia, että nyt saadaan tämä kokonaisuus hallintaan. Operaattori tuossa tuumasi, ettei hätää vielä netin käytön suhteenkaan. hih hih. voin siis viihdyttää edelleen itseäni kännykälläkin, jollei uni tule tai kirjat kahlattu läpi. :D
Ja jos jotain hyvääkin, niin paino laski viikossa yli 5 kiloa, joten kunnon dieetti tässä on ollut käynnissä samalla.

Mutta blogit vielä hirvittävän vähällä käynnillä. Kännykällä se on niin haasteellista.


Halauksin ihanuuksin

Viltsu

Kommentit

Luomua sen olla pitää, nimittäin naisen :D
Hih Outi , niin samaa mieltä!