Olla osallisena


Olen nukkunut tämän päivää, kuin autuas pieni kissanpentu emonsä kyljessä. Hyvää on tehnyt saada univelkoja pois.

Sain viestin, jossa kerrottiin, että Blogilista päättyy. Kaihon karvas maku maistui suussani. Entäs nyt? Kuinka voisin lukea niitä blogeja, joita hakusanoin lueskelen toisinaan? Kaiken lisäksi olin juuri edellisenä iltana pohtinut kutsua Indiedaysin juhliin, sillä en ollenkaan ymmärrä, miksi minut sinne kutsutaan aina uudestaan ja uudestaan. Olen toki hakenut blogipaikkaa siitä kyseisestä ryhmästä koskaan pääsemättä osalliseksi. Miksi siis juhlimaan ja olla "se ulkopuolinen" muiden joukossa? Niin kauan, kun Inspis ei kuulu siihen, en koe olevani osa heitä. En oikeasti ansaitsevani paikkaa olla läsnä. Tai sitten pitäisi kutsun olla toisin muotoiltu. Olen siis mieluummin puolueeton tai oppositiossa. ;)

Tänään sitten ihmetys ja surumielisyys väistyi, sillä kuulin Blogipolusta ja päätin lisätä Inspirationin myös tähän  Blogipolkuun. Periaatteessa siis Blogilistan kaltainen blogikooste, mutta mielestäni selkeämpi. Helpompi on hakea Blogipolussa tagauksin jotain tiettyä aihetta.


Löydät tuosta sivupalkista Blogipolkuun ja luokseni sitäkin kautta, jos tahdot. Minä tahdon olla sinun luonasi kaikin keinoin, mitkä mahdollista. tuoda elämääsi edes hieman iloa ja lohtua. Olkapäätä tai kannustusta. Vertaistukea tai ehkä jotain muuta. Aivan kuten sinäkin tuot minun elämääni paljon kaikkea ihanaa olemalla SINÄ. Blogilla tai ilman.

Tiedän toki lukijana olevan sellaisiakin, jotka kertovat "vihaavansa minua ja kaikkea blogissani. Askartelujani, tuote-esittelyjäni, pohdintojani.. ". Niin valtava inho ja viha Inspikseen, että on pakko lukea ja katsella vuodesta toiseen! Olla osallisena. Vaikka sitten haukkua tai olla hiljaa. No, olipa motiivisi mikä tahansa, olet aina tervetullut takaisin.
Mitä kautta vain haluat.

Halauksin Viltsu

Kommentit

Kiitos vinkistä Viltsuseni ☆☆☆
Lady of The Mess sanoi…
Viltsu - varmaan melkein puolet Indiedaysin kekkereissä mukana olleista lienee ollut sellaisia, jotka eivät portaaliin kuulu - nimittäin niihin päiväkekkereihin sai jokainen kutsuttu ottaa mukaansa jonkin toisen bloggaajan.
Jos olet itse kutsun saanut, niin silloin se on tullut kyllä ihan siitä syystä, että sinut sinne halutaan - ei niitä kaikille lähetetä. Ensi kerralla, jos kutsun saat, niin mukaan vaan.
Ja kiitos vinkistä - käynpä Blogipolun tutkailemassa!
Hyvää yötä - ja kauniita unia <3
Lady, Itse olen tosiaan tuntenut, ettei se ole minulle, sillä enhän missään muotoa kuulu Indiedaysiin. En edes avecina. Tottakai kiitollinen olen kutsusta ollut joka kerta, eikä siinä mitään. Jokainen saa mennä ja olla, jos tahtoo. En itse tapahtumaa moiti. En vaan ole kokenut olevani blogini kanssa sen arvoinen.
Tokihan matka on myös esteenä, yöpymiset jne, mutta niin pitkälle enole edes lähtenyt ajattelemaan asiaa. Jotenkin kutsusta saa käsityksen, että se olisi nimenomaan Indiedaysiin päässeille bloggaajille ja heidän aveceilleen.Kiitos kun selvensit asiaa. :)

Hyvää yötä! enkeleitä myötä
KataMaria sanoi…
Suurkiitos sulle tästä vinkistä! :)
Tanja sanoi…
Kiitos tuosta vinkistä, en ollut huomannutkaan, että blogilista on poistumassa. Hyvä, että uusia vaihtoehtojakin on. :)