Skin blossom

Rakas ihana lukijani. Olet ehkä huomannut, etten ole ollut ihan niin aktiivinen blogissani kuin ennen. syyni minulla on siihen. Mutta tämä viikko on viimeinen toivon mukaan, kun sairastan kovemmin. Jospa tässä vielä ensi viikolla jo jaksaisi...

En siis ole lopettanut askartelua enkä pohdiskelua elämän kiemuroista. Nyt olen nautiskellut ihanista tuotteista ja yrittänyt kaikin tavoin hemmotella itseäni ja puolisoani ja löytää iloa luonnon antimista. voimauttavia, energisiä ja iloa tuottavia tuotteita, joiden avulla arjesta tulee murheidenkin keskellä parempaa. 


Yksi tällainen iloa tuottava tuotepariskunta on skin Blossomin shampoo ja hoitoaine. 


"Skin blossom" on palkittu ihonhoito-yritys Englannista, joka tekee edullisia ja ihania orgaanisia hiustenhoitotuotteita ja ihonhoitotuotteita. 
Kaikki tuotteet ovat sertifioituja luonnontuotteita. 

Näistä tuotteista löytyy kaikille ihotyypeille sopivat luonnolliset hoitotuotteet. 


 "Luonnonkosmetiikan tukku" on luotettava ja nopea asiakaspalvelija, joka toimittaa luonnonkosmetiikkaa yrityksille sekä on heidän yhteistyökumppaninsa. Jälleenmyynti on mahdollisimman helppoa Luonnonkosmetiikan tukun seurassa. He myyvät vain ja ainoastaan sertifioituja luonnon kometiikkatuotteita, joten mitään epävarmoja ja epäaitoja tuotteita heidän kauttaan ei yhdellekään kosmetiikan jälleenmyyjälle lähde. Kosmetiikan jälleenmyyjät saavat Luonnonkosmetiikan Tukun kautta tuotteensa jopa 1-3 arkipäivän toimitusajalla. Nopeaa ja turvallista. Yksi Luonnonkosmetiikan Tukun tuoteperheestä on edullinen 2007 syntynyt Skin Blossom, jota pääsin testaamaan. 


Minun hiukseni ovat paksut, vahvat ja hyvin karheat. Ne sähköistyvät helposti ja lässähtävät helposti. Ne ovat kuivat ja vaativat ehdottomasti hoitoaineen. 
Voisiko Skin blossom tehdä hyvää minun hiuksilleni?! 

Minun kinkkiset hiukseni saivat Skin Blossom-käsittelyt.
Tahdon tuotteeni olevan puhtaita, enkä halua vahingoittaa kosmetiikkani takia yhtään eläinpoloista. Jos mahdollista, valitsen tuotteen, jolla on mahdollisimman pieni hiilijalanjälki. Näistäkin syistä Skin Blossomin hiustuotteet olivat valintani. 

Shampoo ja hoitoaine, joita olen käyttänyt saunan ja suihkun yhteydessä, ovat jokaiselle ihotyypille sopivia. Minun ensimmäiset havaintoni kohdistuivat pullojen ulkoasuun, mikä viehättää minua. Tyyliä, komeat värit ja mikä ihan parasta, PUMPPUPULLOT!

Tuotteet tuoksuvat luonnolle. Yrteille, metsälle, eloisalle ja energiselle puutarhalle. Rosmariinille , Palmarosalle ja Bergamottille. Aistini suorastaan vaativat sulkemaan silmäni ja lähtevän mukaan leijailemaan mielikuvamatkalle yrttipuutarhaan. Shampoo vaahtoaa ihan kivasti, joten pari painallusta riittää  hiuksiini. Skin blossom hoitaa, kosteuttaa ja lisää kiiltoa. 

Pesun jälkeen käytän saman sarjan hoitoainetta, joka ravitsee, pehmentää ja kosteuttaa, hoitaa, suojaa, lisää kiiltoa.
Ensimmäisen pesukerran jälkeen hiukseni olivat jo kuohkeat ja upeat päivän ajan. sitten ne rasvoittuivat todenteolla. Säikähdin jo, ettei tuotepari sovi minulle, mutta pesu uudestaan ja kas kummaa, lopputulos oli aivan eriä. enää hiukseni eivät rasvoittuneetkaan. Eli eka kerta ilmeisesti poisti hiusten lian ja hiuspohjan lian eritavalla, kuin aiemmat shampoot.
Hiuksista tuli lopulta pehmeät, helposti käsiteltävät, hoidetut ja säteilevät! suorastaan hämmennyin, kuinka ilmavat hiukseni nyt ovatkaan! 

Suosittelen!


Tuote saatu yhteistyössä Luonnonkosmetiikan Tukun kautta. Postaus sisältää mainontaa

Kommentit

EstherH. sanoi…
On hyvä ottaa aikaa myös itselleen ja hemmottelu onkin juuri oikea suunta. Kiitos kivasta postauksestasi.
Anonyymi sanoi…
tsemppiä sairastelun ja kiireiden keskelle:) ja hemmotelkaa toki jatkossakin! iloista päivää sinulle!
KataMaria sanoi…
Eilen sinua mietinkin!<3 Kun blogisi ei ole niin tiuhaan tahtiin päivittynyt!
Toivotaan että hemmottelut auttavat pääsemään terveeksi/parempaan kuntoon! :)
Aurinkoista päivän jatkoa! :)
SatuKoo sanoi…
Uusista tuotteista on aina kiva lukea, ainakin minulle ennestään tuntemattomista :)
Tiia Koivusalo sanoi…
Pidän kovasti sarjasta vaikka en hiustuotteita ole kokeillut. Toivottavasti olo paranee <3