Pientä tuunausta


Sain aivan ihanan peltirasian kannella ja peltirasia-friikkinä heti sormet syyhysivät päästä täyttämään sitä jollakin kivalla. Samaan aikaan "Teippitarhan" Washiteipit saapuivat, ja huomasin enkeliteipin olevan täydellinen rasian sävyn kanssa. Niinpä aloin tuunauspuuhiin.


Kaikki ylimääräinen roskahan tulee poistaa tuotteen pinnalta ja mielellään myös nihkeällä pyyhkiä pölytkin pois. Kun rasia on kuiva ja puhdas, voi Washiteippiä alkaa liimaamaan rasiaan. Teippitarhasta löytyy kaikenlaisia ihania teippejä, joista itselläni on vaikea valita vain yhtä tai kahta. Johonkin on kuitenkin raja vedettävä, jotta seuraavallekin kerralle jäisi hankittavaa. ;) Teippeihin tulee HIMO! Onneksi postikulut ovat vain 2 euroa ja yli 45 euron tilaukset ilman postikuluja.


Tällä kertaa en laittanut kuin yhden kierroksen enkeliteippiä rasiaan, eli en koristellut sen enempää, mutta näinkin pienellä muutaman minuutin näpertelyllä ja hinnassa senttejä voi saada uutta ja kivaa tuunattua. Kokeile sinäkin Teippitarhan ihanuuksia! Ja mikä sen loogisempaa, kuin laittaa ne teipit rasiaan talteen. :) 


Kommentit

KataMaria sanoi…
Ihana rasia ja herkullisen värinen. Teippi kyl sopi rasiaa kuin nenä päähän!
Teippi tuo rasian värin paremmin esiin :)
Susanna sanoi…
Nätti rasia ja vau ja nam minkä värinen! ♥ Kivaa sunnuntaita sinne teille ja terkut!
Nanna sanoi…
Eih,miten ihana rasia ja todella hieno tuunaus!