Kauneusunet, kauniit yöunet


Suomalaista kosmetiikkaa, joka tuotetaan luonnosta ja joka oikeasti tehoaa ei voi kuin hehkuttaa! Nythän paljon on puhuttu siitä, kuinka suomalaisten työtä tulisi tukea. Ostaa suomalaista. tehdä työpaikkoja ja olla ylpeä kansalaisuudestamme. Puhumattakaan puhtaasta luonnostamme. siinä muutama erittäin pätevä syy jatkaa Beauty sleep-tuotesarjan esittelyä "Supermoodilta". 

Supermoodin Beauty sleep absolute bliss serum on tunnettua suomalaista laatua, tyyliä ja kestävän kehityksen tuotosta. Kun tehdään jotain intohimolla, sisukkuudella ja halulla saada aikaan mahdollisimman laadukas ja hyvä tuote puhtaista luonnollisista raaka-aineista. Huomioi myös upea pullo JA pakkaus, jossa tuote toimitetaan asiakkaille. 


Mikä on Beauty sleep  Absolute bliss serum?!
Voimakkaasti ihoa uudistava ja palauttava yöseerumi kaikille ihotyypeille.

Tämä seerumi on ns. “kuningatar tuote” yöksi, eli sitä voi huoletta laittaa kasvoille, silmänympärysiholle sekä kaulan alueelle. Tuotteen pääraaka-aine on merifenkolin kantasolu-uute, joka uudistaa tehokkaasti ihoa yön aikana. 


Koostumus seerumissa on ihastuttavan ohut, helposti ja nopeasti imeytyvä ja ylellinen. Voin siis huoletta laittaa sitä kasvoilleni ja mennä heti nukkumaan tahraamatta liinavaatteita. Näin sen pitääkin olla! Minulla on omat iltarutiinini, enkä todellakaan halua alkaa kesken iltaa puhdistamaan kasvojani ja voitelemaan vain siksi, etten tahraisi tyynyliinaa kasvovoiteella. Beauty sleep seerumia ei edes tarvitse laittaa kuin muutaman tipan! Riittoisaa! 

Seerumi kosteuttaa tehokkaasti ja tuoksuu suussa sulavalta vaahtokarkilta. Lähestulkoon siis jopa syntinen muulloinkin käyttää, kuin vain karkkipäivänä. ;) Sallittakoon tämä pahe kuitenkin. Ei lihota eikä aiheuta appelsiini-ihoa. ;)

Maininnan arvoinen asia on myös Inci-lista, eli tuoteseloste. ei ylimääräisiä, eläinkokein testattuja lisäosia, vaan lyhyt inci laaturaaka-aineita. Sitä, mitä ihomme tarvitsee! 

Kokeile myös Beauty sleep-tuotesarjasta Ritual Oil Face Wash, Sweet Pillow Scent 50ml sekä silmäpusseja ja painaumajälkiä vähentävää Beauty Sleep Anti-Wrinkle Pillow. 

Käy tykkäämässä "Supermood facebook-sivusta".

Yhteistyössä Supermoodin kanssa. Sisältää mainontaa

Kommentit

Susanna sanoi…
Vaikuttaa hyviltä tuotteilta ♥
Tiia Koivusalo sanoi…
Nämä nyt vaan on ihan yhtä Blissiä eli huippuja. <3 Ihana postaus, hieno tuo suomalaisen työn tukeminen. <3

Aurinkoista viikonloppua!