Voitto, kortti, lahja

Tervetuloa uudet lukijat Inspikseen ja Suuresti kiitos! Jos tarvitset apua tai mieleesi tulee asia, josta tahtoisit minun kirjoittavan, olet aina tervetullut lähettämään minulle sähköpostia. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan!

Minä olen melko uusi Instagramissa ja törmään vähän väliä siihen, että mietin, miten mikin asia tehdään tai kuinka se toimii. Samaa pähkäilen oikeastaan yhä Pinterestissä ja kyllä, yhä välillä täällä blogissakin. Aikani pähkäiltyä ja rohkeasti kysyttyäni, saan vastausia ja opin. Viimeksi eilen ja tänään opin uutta! Ne oletukset ovat vihoviimeistä! "Kun minä luulin.., kun minä oletin..." 

En ole bloggaamaan alkanut saadakseni ystäviä tai kavereita, mutta koska olen suuni avannut, olen myös saanut elämääni valaisemaan huikean ihania soulsystereitä ja ystäviä. Olen todella onnekas!
Yksi tällaisista onneani tuottavista henkilöistä on Pinsku, jolta sain ystävänpäivälahjaksi tämän...



Kyllä siinä hämmästeltävää ja ihmeteltävää oli, kun tämän kuoren avasin!
Kiitos Pinsku!

Mitä sinä tekisit tällä kasalla askartelutarvikkeita?



Sanotaan, ettei voi voittaa, ellei osallistu koskaan. Se pitää paikkansa. Vastaavasti, jos osallistut aktiivisesti, voit voittaa useamminkin. Eikö vain? Ripaus onnea matkaan.

Osallistuin Cienan lukijakilpailuun ja ilmaisesti se onni oli osanani tässä arvonnassa. Voittamani palkinto saapui kotiin ja ihanasti paketoituna. Kiitos Ciena!
Innostuin niin noista tarvikkeista, että aloin kaikista tärkeimmistä hommista huolimatta askartelemaan. Kannatti! Inspis kun iskee, lopputuloskin on kerralla valmis työ !

Mitä sinä teit viimeksi inspiksen iskusta 









Tämä kortti sai jo kohteen ja  määränpäänsä, mutta jos kortteja yleensäkin tarvitset, teen tilauksesta toiveidesi mukaisen kortin. 




Kommentit

KataMaria sanoi…
Kivan ystävänpäivän lahjan sait!
Ja palkintokin mukava ja kiva kortti tuli niistä. :)
SatuKoo sanoi…
Ihanaa alkavaa viikkoa, aurinkoa päiviisi! :)
Onpa ihana kirje todella.
Mukavaa viikkoa ihanaiset.