Ruohonjuuri ja poskipuna

Postaus sisältää mainontaa! 



Kerroin aikaisemmin Appelsiini-vaniljakuorinnasta. Se sai suuren suosion lukijoiden keskuudessa. Siksi haluankin nostaa esille myös muutaman muun ihanan herkun, nimittäin "Ruohonjuuresta" saa ostettua mm. Kookos-Sitruuna-himalajansuolakuorintaa sekä Himalajansuoklakuorinta, Piparminttu.
Molemmat samaa Flow kosmetiikan valikoimaa.

Tiesitkö muuten, että Ruohonjuuren asiakaslehti on ihan oikean lehden kokoinen ja täynnä asiaa. 



Minulla ei ole ollut vuosiin poskipunaa, vaikka tarve olisi ollutkin. Nyt sairauden edetessä olen yhä useammin kalpea ja harmaa. Värittömänä, mustat silmänaluset korostuneena ei mikään kaunis näky ole. Siksi poskipunan tarve on kasvanut kasvamistaan.

Olen hiplaillut kaupoissa poskipunia ja etsinyt sitä omaani. Nyt vihdoin Ruohonjuuresta sen löysin.
"TÄÄLTÄ" pääset ostamaan oman poskipunasi. Löytyykö sinulle suosikki?

Minut vakuutti tässä Benecosin Fall in love-puuterissa kolmen sävyn kimppa. Kasvoni tarvitsevat elävyyttä. Lisäksi toisena päivänä riittää vaalea sipaisu, toisena tarvitaan tummaa sutinaa. ;)
Olen niitä tyttöjä, jotka eivät keräile meikkipurnukoita siksi, että ne ovat kivoja rivissä. Minä arvostan käytännöllisyyttä ja toimivuutta. Mitä vähemmän purnukoita on peilikaapissa, sen parempi. Miksi siis ostaisin 3 erilaista poskipunaa, kun voin asettaa hyllylle yhden toimivankin!? 


Tiesitkös, että Ruohonjuuri-myymälöitä löytyy helsingistä, Turusta sekä Tampereelta. Vwerkkokauppa on sitten meille, jotka emme pääse paikan päälle shoppailemaan. ;)

p.s. Nyt on viimehetket aikaa osallistua

  1. Kellon ja tarra-arkin arvontaan
  2. Inspishaasteeseen, jossa arvotaanhartiahuivi
  3. Korttivuosi 2015 arvontaan, jossa ylläripalkinto tarjolla 

Kommentit

Mä tykkään myös näistä, missä saa useamman sävyn yhdestä paletista. Tykkään myös käyttää aurinkopuuteria antamaan iholle hehkua.
Oikein hyvää viikonloppua ❤
Unknown sanoi…
Kivat värit! Keväisen pirtsakat :)