Kauneus on näyteikkunassa

Joulun ajan näyteikkunakuvia olisi vielä tarjolla. Olemme menossa jo kevättä kohti, mutta jos vielä vähän muisteluita joulusta...
 

Käyn kaupungilla kerran kuussa tänä vuonna. Se on noin 10 kertaa enemmän vuodessa, kuin edellisvuonna. Nyt on aika ajatella minun voimavarojani, eikä miettiä enää pelkästään rahaa. Sitä ei tule kotona istuessakaan, ja riittää mihin riittää.  Sama se on voimavarojenikin kanssa. Riittää mihin riittää!

Kiertelen kauppoja, katselen ympärilleni. Nautin ihmisvilinästä ja hengitän ilmaa kodin ulkopuolelta. Ei kodissanikaan vikaa ole, mutta usko pois, 29 päivää kuukaudesta on tarpeeksi kotia, jos ainoa ulospääsy on lähikaupassa käynti tai pieni kävelylenkki toisinaan.



Nämä mielestäni ihanat näyteikkunat löytyivät Sokokselta.
Sitten tulikin nälkä. Jotain pientä vain...Vaikkapa pikkusalaatti tai kupponen kahvia. Tiesitkö, että kahvilan kahvi maistuu paremmalta, kuin kotona juotuna. 





Myös kaupungintalo on mielestäni upea. Tällaista kauneutta voi löytää ihan nurkan takaa.
Ei saa olla kiirettä. Silmät auki, hitain askelin vaan. 


Toivotankin jo tässä vaiheessa valoisaa viikonloppua! 

Kommentit

Oikein hyvää viikonloppua!
Unknown sanoi…
Ompa ollu kauniita näyteikkunoita. Itsekkin arvostan aika paljon talojen arkitehtuuria ja ulkonäköä. Jos ihmiset nostaisi katseensa maasta ja kiireestä niin ne huomaisi kuinka kivoja yksityoskohtia vanhemmissa taloissa on. Viimeksi eilen töistä tullessa pysähdyin hetkeksi ihailemaan keskustan vilinää. :) Hyvää viikonloppua sullekkin Viltsu!
Samaa mieltä olen. vanhoissa rakennuksissa on sitä jotakin.
Kiitos Ciena
SatuKoo sanoi…
Todella kaunista, Kuopio on tunnelmallinen kaupunki.
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihana postaus Viltsu. Uskomattoman upea kaupungintalo. <3 <3 Ja heikkona bambeihin kuinkas muuten, no heh mihin en olisi. ;)

Aurinkoista viikonloppua. <3