Appelsiini ja vanilja, Flow-kosmetiikkaa


Minun suosikkikukkiani ovat ehdottomasti erinäisten hedelmäpuiden kukat. Niin kauniit puut valkoisia tai vaaleanpunaisia kukkia täynnä. Sitä kauneutta ei voi sanoin kuvailla. Kauneutta, joka pursuaa luonnollisuutta, puhtautta, elinvoimaisuutta.
Sellaista jota toivoisi itsellekin. Puhdasta luonnon kauneutta.



Puhdasta luonnon kauneutta tarjoaa myös "Flow kosmetiikka".
Eikö totta, että sinulle on tärkeää se, mitä kasvoillesi sivelet aamulla ja illalla? Et suostuisi käyttämään voiteita, joita ei ole testattu tai jotka tiedät tuhoavan maapalloa?!
Se mitä laitat ihollesi on "Flow kosmetiikalle" tärkeää.
Puhtaat, ravintorikkaat ja aidot raaka-aineet varmistavat ihosi kauneuden ja pehmeyden. Tuotteisiin ei lisätä mitään ylimääräisiä ainesosia eikä myöskään poisteta niistä mitään luonnollista ja kauneudelle tärkeää.





Flown tuotteet ovat koostumukseltaan tiivistemäisessä muodossa. Useimmissa voiteissa  ei ole lainkaan vettä, joten ne ovat todella riittoisia ja täynnä vaikuttavia aineita. Todella pieni määrä tuotetta riittää hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Ihollesi päätyy vain todellista, puhdasta superravintoa luonnosta joka näkyy ja tuntuu pehmeänä, sileänä ja terveenä ihona.

Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, ehdottoman tarkkoja luonnonkosmetiikan laatustandardeja noudattaen.  Sinun ei siis tarvitse pohtia mistä tuote on peräisin, onko siinä kaikki ihosi tarvitsemat ravinteet tai miten se on tuotettu.


Sain blogiyhteistyönä tutustua ihastuttavaan Vanilja-appelsiini himalajansuolakuorintaan. Jo purkki itsessään houkuttelee minua avaamaan, mutta lisäksi tuotteen koostumus ja tuoksu kokeilemaan tuotetta!

Mineraalipitoinen himalajanvuorisuola puhdistaa ja auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta. Parhaista puolista mainitsisin sen, että  kuorinnan voi tehdä myös suihkussa ja saunassa – saunan löyly avaa huokoset, ja suolan hyvää tekevät vaikutukset tehostuvat. Terapeuttiset eteeriset öljyt hoitavat kehon lisäksi myös mieltä. Juuri minulle tarkoitettu tuote.

Lopuksi vain huuhtelen kuorinta-aineen pois  ja taputtelen pyyhkeellä ihon kuivaksi.



Kuorintavoide on miellyttävän rakeista ja silti sileää ja pehmeää. Lisäksi mukana on ihastuttavaa eteeristä öljyä, jolloin tuote levittyy helposti vartalolle ja kasvoille ja jättää iholle sileä, pehmeän tunteen. Näin ollen en tarvitse erikseen alkaa voitelemaan vartaloani kosteusvoiteilla. Kätevää!

Minun intohimojani ovat kaikki kauniit asiat sekä ihanat tuoksut ja maut. Siispä appelsiini-vanilja himalajansuola kuorinnasta en vaan voi pitää näppejäni erossa! Tuoksuna sensuellia vaniljauutetta ja raikasta appelsiinin eteeristä öljyä, joka auttaa poistamaan nestettä kehosta ja puhdistaa ihoa sekä koko kehoa. Virkistävä mutta samalla rentouttava appelsiini stimuloi henkistä tilaa ja piristää mielialaa. Minullahan sairauden myötä keho on huutanut apua vähän joka taholta. Tässä on nyt yksi luottotuotteistani jatkossa! Tuoksu, joka iholle jää, on mietoa, mutta sensuellia. Voin yhä käyttää lempiparfyymia, jos haluan. en kuitenkaan kaipaa, sillä tahdon olla naturellina tämän tuotteen jäljiltä. Syötävän ihanan tuoksuinen nainen! ;)

Sopii myös appelsiini-iholle. ;)

"Flow-kosmetiikka facebookissa"



yhteistyössä Flow kosmetiikka

Kommentit

Tuitiina sanoi…
Kosmetiikkaa minun makuun! Vaikka tykkään tehdä itse, haluan myös ostaa valmista ja tottakai luonnonmukaista :D Kiitos ihanasta esittelystä Viltsu <3
Silkku sanoi…
Minunkin kiinostus heräsi, menen heti katsomaan netistä lisää:)
Lady of The Mess sanoi…
Ihan uusi tuttavuus minulle tuo Flow - mutta kiitos vinkistä - tulen kokeilemaan heti, kunhan vanhat purtilot on käytetty loppuun; nyt paastolla on uusien hankinta kielletty;)
Kivaa tiistaita, Viltsu ♥
Ihanan keväistä kosmetiikkaa. Upeita kuvia olet ottanut.
Syvältä.Sanna. sanoi…
Minunkin mielenkiintoni heräsi tuotetta kohtaan. Olen tooooodella laiska hoitamaan ihoani. Yksi tuttu jälleenmyjä paikkakin löytyi nettisivulta...
RaijaAnnikki sanoi…
Ihanat kevät kuvat. Kiitos postista ja kiva todella ne erilaiset ja aiheiset kortiti.Tykkään. Laitan kuvaa myöhemmin. Minulla on säpinä viikko kun on talvilomalaisia.Vaan eiköhän se rako jostain löydy!Siis aikaa postailla (: ja nyt menen päiväkahville.Hyvää päivän jatkoa sinne.
Anonyymi sanoi…
Kuullostaa kyllä hyvältä:) täytyy testata !
Kylläpäs appelsiinit saivat paljon positiivista palautetta! Kiitos kaikille ihanaisille !