Aalto malja



Erään aamupalan jälkeen Viltsulassa. Smoothiet tehty, kahvit juotu, tiskit tiskattu.. Huomasithan tuunaamani pesuainepullon?! Tämä oli aikaisemminkin pesuainepullo (Maison belle), mutta siinä oli etiketit päällä. Mielestäni tyylikkäämpi, tai ainakin näyttävämpi ilman niitä.



Näyttävästä ja tyylikkäästä puheenollen, tässä yksi kauan haaveilemani asia, jonka lopulta sain hankittua sattuman ja hyvän tarjouksen kautta joulun jälkeen.





Alvar Aallon ihana pieni malja. Tämä on toinen pikkuinen maljamme. Täydellinen astia joulusuklaille.


Nämä ihanuudet jäi lunastamatta yhdessä arvonnassa, joten arvon ne nyt Instagramissa. Arvontaan voitte osallistua 14.2.saakka. Ohjeet Instagramissa.
"Pahan silmä", "hyvä silmä", "Matiasma"
Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tarkoitus on kaikilla sama; Suojella kantajaansa pahalta, pahan puhujilta, kaunalta ja kateudelta..
Kuka voittaakaan tämän setin itselleen, voi joko käyttää avaimenperiä omien avaintensa kanssa(koti, mökki, liiteri...) tai antaa kavereille lahjaksi. Kolmesta riittää moneksi.




Minulla tulehdus jyllää ja myllertää sisuksissa ja nostaa lämpöä. Painajaisia yöllä, levotonta hyörintää päivällä. Lepäilen ja askartelen. Sinulle kuitenkin toivotan seesteistä ja voimauttavaa viikkoa.

Kommentit

KataMaria sanoi…
Itse kans täyttelen välillä mariskoolit ja aallot karkkia täyteen, ei kauan vanhene! :D
SatuKoo sanoi…
Aallot ovat kauniita. Itselläni on vielä pari jäljellä. Keräsin aikanaan Aalto maljakoita ja oon myynyt jo kymmenen pois. Aika aikaansa kutakin, kartutan nyt matkakassaa :)
Ooh. Itse vain Haaveilen niistä maljakoista. Tämän tosiaan sain huippu hyvällä diilillä ja toinen pieni lapseltani synttärilahjaksi.