Ystävyyden lähteillä, ottaa eteen

Kuinka onnellinen voikaan ihminen olla, kun tulee ajatuksissaan blogia kirjoittamaan ja kurkistaa ohimennen blogin etuaukeamaa. Silmiin pilkahtaa ohimennen tilastot, otsikot ja muut asiat. vilkaisu takaisin. Oliko jokin numero muuttunut eilisestä? Oli se! Tervetuloa uusi lukijani, tai viikon sisällä kaikki te uudet!

VERY WELCOME TO MY BLOG! ALL OF YOU! 

En ala jatkossakaan englanniksi kirjoittaa blogiani, koska se rajoittaisi pohdiskeluani täällä kielitaidon ollessa vajavainen. Toivon, että vieraskieliset lukijat kääntävät blogini eikä se tuota ongelmia.



Ruokaa laittaessani jätin kastikkeen hellalle ja aloin muihin hommiin. Tovin päästä muistin, että pitäisi hämmentääkin. Aikamoisen sopan sainkin hämmentääkseni, sillä oli ottanut pohjaan. Siitä kattilan etuosasta. Voisiko siis sanoa, että otti eteen?!
Onneksi seuraavien päivien ruokamme ei mennyt pilalle, eikä teflonikaan. Minä kun osaan senkin taidon, että kattilan pohja on aivan jankki-mustaa töhnää täynnä! Siihen hyvä keino on astianpesukoneen pesutabletti. Liottaa sen kattilassa vedessä ja antaa vaikuttaa aikansa. Yleensä minun jäljiltä ainakin vuorokauden...


Jotain minä kuitenkin osaan tehdä. Askarrella. 
Tässä atc, Ystävyyden katse. 

TJK:
Tämän atc:n pohjana on pelikorttipohja. Nuo pohjat ovat lojuneet työpöytäni laatikossa pari vuotta. Jostain ostettu jemmaan, että tekisin pelikorttipakan, mutta enpäs olekkaan tehnyt. Joutavat jo käyttöön!
Kartonkia taakse, jotta tuli tukevampi. Sininen kartonginpala oli jäänyt atc:n kokoisena palana jäljelle. TJK , ajattelin.
Pirsin kortin kokonaisuudessaan itse. Lisäsin punaisia puolihelmiä, silmään pari paljettia  ja kimalleliimaa ympäriinsä. Lopuksi alareunaan riipus. Sekin odottanut vaan paikkaansa.
Tässä ei siis ole käytetty valmiita kuvia tai koristepapereita, mutta korttiin joutavaa muuta hipleetä senkin edestä. Less is more. 

Ystävyyden lähteillä: 

Rakkaus elää pienistä ystävällisistä eleistä. 

Kommentit

Silkku sanoi…
Kaunis kiitos ihanista korteista, posti toi ne jo perjantaina:) ja kaikesta muustakin itä olit mukaan laittanut.
Oleppas hyvä, Silkku. :)

Outi, kiitos.:)