Siirry pääsisältöön

TJK-tuhertelua


Hieman piirtelyä jälleen kerran. Pohja on gelli plate-pohja (saatu) ja piirtelin siihen päälle itse pro markereilla. Tämä kortti on varattu. 
TJK-haasteeseen ajatuksella, että pahvipohjat ovat lojuneet pari vuotta kohta jemmassa. Miksi?! Jotta joutavat kortiksi nyt. Muutoinhan taitonikin tuhertaa joutavat korttiin, eikö?!Tämä tausta oli ihan pakko saada työstää heti. Innostus iski kortteilla..

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Minä tykkään piirtelystä. Se on jotain niin mukavaa.Kiva kortti ja erilainen.Wau.
Olen väsäillyt sulle kortteja ja pian on valmista. Katselaan saanko jo tällä viikolla postiin.
Viltsu sanoi…
Hui, sinähän olet nopea! Minä vasta sain valmiiksi sen edellisen projektini.
RaijaAnnikki sanoi…
Ei hätää..tehdään omaan tahtiin.
Lady of The Mess sanoi…
Ihania värejä tähän harmauteen:)
Maca sanoi…
Jännä kortti.
Sisko sanoi…
Hieno, värikäs, voimakas kortti!
Laitan lisäarvan purkkiin.
Sisko sanoi…
Hieno, värikäs, voimakas kortti!
Laitan lisäarvan purkkiin.
Tiia K sanoi…
Wau niin hieno, että ties vaikka jonain päivänä päätyisi museon seinälle kuules. <3 Toiset ne osaa. <3

Iloista päivää Viltsu.

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…