Onni saapuu ovesta


Sanotaan, ettei kukaan tule sinua koskaan hakemaan kotoa. 
Sanotaan, ettei onni kävelisi ovesta eikä muutoinkaan onnea saa ellei tee sen eteen töitä. 
Mielestäni se on pötypuhetta, sillä onni voi tulla ihan koska tahansa, mistä tahansa ja milloin tahansa. Koskaan ei pidä luovuttaa, eikä lopettaa uskomasta parempaan. 
Olenhan minäkin elävä esimerkki siitä, ettei töitä ole, ei sellaista terveyttä, millä rehvastella ja mahdollisuuteni vähän kaikkeen ovat rajallisia. Minä "vain" bloggaan ja askartelen. Silti kerta toisensa jälkeen voin sanoa olevani onnellinen! 

Tottakai  haaveinani olisi paljon antoisampikin elämä; Liikunta, matkusteleminen, työ, shoppailu vaikka edes kirppiksillä tai jopa design-kaupoissa,.. Mutta minun täytyy olla realistinen myös haaveideni kanssa. Minun haaveitani ovat mm. terveyden pysyminen siinä, että kävelisin omin jaloin vielä pitkään, että jaksaisin olla positiivinen ja että saisin askarrella, saisin iloa elämään, yllätyksellisyyttä, ystäviä, että perheelläni olisi aina hyvä olla... 

Minä en voi suunnitella arkeani tätä päivää pitemmälle, koska en tiedä, mikä tilanteeni on huomenna ja kuinka kivut iskevät huomenna päälleni, mutta minun suunnitelmani ovatkin niitä sitäkin antoisampia. Haluan elää NYT JA TÄSSÄ! Haluan olle NYT onnellinen. En eilen tai huomenna! 

Tuo värihaaste on nyt vienyt blogiaikaani sen verran, ettei oikein muuta ole tullut kirjoiteltua, mutta värihaaste alkaa olla jo lopussa. Jos tahdot sen ottaa mukaasi, ota!

Eilen vilautin sinulle pakettia. Tuo yllä oleva kortti on siitä palanen. Ihania Anna-Mari Westin tuotteita on luvassa lisääkin postauksissani. 


Voit käydä kokeilemassa onneasi "Bikken pilttuussa" ja yrittää saada sitä kautta ystävänpäivätuotteet itsellesi TAI ostaa ne suoraan Anna-Mari Westin uudesta "VERKKOKAUPASTA"


Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Rakastan näitä kortteja, kauniita ja viisaudet niin osuvia. <3