Siirry pääsisältöön

Ninjailua ja selvää kusetusta

Katselen sisustusblogeja. Kaikki on niin puhdasta ja kaunista. Ei roskia lattioilla, ei pölyä lasikoristeiden pinnoilla. Jokainen tavara on omalla paikallaan ja jokainen hedelmä kulhossa aseteltu vimpan päälle kohdalleen. Huokaan syvään. Onhan se kaunista. 
Meillä ei kuitenkaan voi olla vimpan päälle-kotia.
Minulla ei vaan ole sellaiseen rahkeita. Sitäpaitsi palapelikoti on kasattu sillä, mitä on saatu. Ei sisustamalla. Mutta kyllä me pikkuhiljaa tätä laitellaan aina vaan kauniimmaksi ja kauniimmaksi. Esim kylppäri on saanut muutoksia. Kiitos enkeliperheemme. 
Mutta on meillä muitakin syitä siihen, miksei koti ole vimpan päälle. 
Meillä asuu ihan oikea NINJA! 


Tämä ninjamme päämaja on eteisessä penkin alle tehdyssä majassa. Sieltä se vaanii ohikulkijoita ja tarpeen tullen hyökkää kimppuun. Uhoaa ja isottelee selkä kyyryssä ja ottaa takajaloillaan askeleita kohti. Kyllä minua ihan varppina aina pelottaa. ;) 

Ninja juoksee uhottelun jälkeen toisen huoneen nurkan taakse ja kun pääsen sinne saakka, sama uho jatkuu. Ilme on leikkisä ja nauravaine, mutta tottakai minä joka kerta säikähdän ja hihkaisen ääneen HUI

Toisinaan kerkeän kipittää itse sinne nurkan taakse ja kun pahaa aavistamaton ninja tepastelee huoneeseen, niin MINÄ uhoan ja pullistelen ja tassutan kylkimyyryä eteen sanoen samalla BÖÖ! Saa ninja maistaa omaa lääkettä. ;)

Meillä on myös keittiössä ihan oikea luistelurata! Siellä luistellaan kirkkaiden, rapisevien pussien ja kassien kanssa! 

Huomaatko, kuinka taitavasti ninja katoaa kuvastakin luisteluradalla! 
Tämä on niin hauskaa! 

Juostaan pussien päälle ja liu´utaan. Kipitetään nopein pienin askelin pussien päällä. Heittäydytään ja tehdään voltteja. HAUSKAA! (Korjaus: Puhutaan yksikössä, sillä ninja tekee näitä voltti ja heittäytymisasioita ja minä vain muuten temmellän siinä seassa). Välillä huilataan ja kerätään voimia ja sitten taas sama homma alkaa. Voi ottaa tauolla myö vähän raksuja tai minttu-nappeja. Niin, tai minähän napsin mielummin kahvia ja voikkaria. 

Sitten olisi sen miumau-kiukuttelun aika. Kyllä paremmatkin ninjat väsyvät ja alkavat kiukutella! Silloin tietää, että olisi aika ottaa päikkärit yhdessä, poski poskea vasten tai käsi tassussa. Mutta jos minä tahdon vaikka blogata sen aikaa, kun ninja nukkuu, täytyy yrittää keksiä uusi kiva nukkumapaikka tai syy miksi voisi nukkua muuallakin, kuin tietsikan päällä. Väsynyt ja kiukkunen ninja tuli viereeni koneelle ja alkoi kiusata minua. Tassuilla härppi, yritti purra ja koko ajan sitä omaa sensuroitua tekstiä. Tottakai yritin tuttua ja turvallista vauva-asentoakin, mutta kun mikään EI kelvannut herralle. Päätin, että seuraavalla kerralla ninjaillaan vähemmän aikaa, niin ei noin kiukkua sitten väsyneenä. Aikansa siinä venkuillessa nakkasin korin killin päälle ja sanoin, että nyt leikitään majaleikkiä.

 Siinä meni vain alle minuutin, kun jäbä oli unessa! 
Nukkuikin ihan hyvät unet, mutta herättyään kaivautui korin alta pois ja tuumasi, että tuo jos mikä oli selvää kusetusta! Vai muka majaleikki! PAKKONUKUTUSTA! 
saatiin me se sovittua sitten ja pusut sovinnoksi. ;) Ylleensähän meillä nukutaan siis vauvana. Sitten kun poika nukkuu, tiputan sylistä pöydälle, jotta voin kirjoittaa. Siinä on pehmeä ja lämmin pesä. 


Kaunis näky, nukkuva ninja. On se niin rakas! 
Tarkennus, ettei kissamme nimi siis ole ninja, eikä leijonanpentu eikä leijona-tikru. Pojalla on monta lempinimeä, joita blogissakin käytän. 

Minun tämän hetken ykköspuuhiin kuuluu kiitos-korttien teko. Johan tuo aikakin olisi, kun naimisiin mentiin Lokakuussa. :D 
Ensin kuva, jossa jotain liikaa. Pieniä harhautusliikkeitä ja uusi kuva. 
Näihin tunnelmiin, 
Hyvää keskiviikko-iltaa!
Kommentit

Silkku sanoi…
Voi hyvät hyssykät tuota teidän Ninjaa, nauroin täällä vedet silmissä ja samalla huokailin, kuinka ihanaa kissojen kanssa on, vaikka meitin kaksi marjaa eivät ihan noin villejä olekkaan. Meillä isompi tykkää nukkua vauvana sylissä ja ei myöskään kysele voiko tulla vaan änkee ihan väkisin syliin vaikka sitten aina niin, että mulla kutimet tai piirustus hommelit kädessä. Pienempi nukkuu mielummin kainalossa sängyssä tai jalkojen välissä. Voisi sanoa, että täällä tulee ensin kissat ja sitten vasta muut;) Ja sitten vielä toivotan onnea ja rakkautta teille vastavihityille;)
Tiia K sanoi…
Ninja on kestämättömän ihana! Pakahdun kun on tuolla korissa ja niin söpösti sylissä. Voi että rakastan kissoja.

Hieman nyt oikein hävettää meidän roinan ja romppeen määrä, kun kirjoitat palapelikodista... <3 Mutta koti on jokaisen oma koti, pesä, eikä esittelytila, tärkeintä on se lämpö mikä siellä on, roinat ei ketään loppupeleissä lämmitä.

Ihanaa iltaa Viltsusein.
Viltsu sanoi…
Silkku, kiitos onnitteluista! <3

tiia, Palapelikodilla en tarkoita "paljon kaikkea", vaan sitä, ettei ole selkeää linjaa tai kun on kaikki saatu muilta, eikä oman maun mukaan hankittua. Te olette hankkineet sellaista, mistä itse pidätte. Me ollaan saatu, mitä muilta jää yli. Yritämme selkeyttää linjaa ja saada sitä MEIDÄN NÄKÖISTÄ kotia kasattua pienin askelin, josko se koskaan on mahdollista täysin.
Susanna sanoi…
Ihana lutu-mussukka on tuo teidän "hurja" ninja ;) Lunalta terkkuja! Ne varmaan leikkisivät yhdessä hurjia ninja-leikkejä koska Luna on myös aika hurjana ja vauhdikkaana usein ;))
Viltsu sanoi…
Uuh, ihanaa kun on myös tyttö-ninja. Hih. T poika-L.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.