Korulipas ja pöllö-koru

Olethan huomannut että uusi korttihaaste on alkanut. Se on nyt monipuolisempi haaste, kuin aikaisempi Inspiration haastaa oli. Hieman sekaannuksia on ollut haasteen nimen kanssa, mutta siis Inspiration haastaa- haaste on loppu! Nyt on vain ja ainoastaan KORTTIVUOSI 2015-haaste. Tulethan mukaan!

Niin ja tottakai Inspis-haaste omassa blogissaan.. Vielä hetken. Inspishaasteen aiheena on uuden napin teko. 


Toinen tärkeä asia on kysely oikealla sivupalkissa. Toivon että jätät vastauksesi anonyymisti.  
Kiitos. 

Tässä bloggauksessa esittelen ihanan joululahjaksi saamani korulippaan. Minun on täytynyt olla todella kiltti, sillä tuhma ei saisi tällaista. 
Kiitos joulupukki.





Lokeroita on paljon ja tilaa riittää koruilleni. 
Tämä korurasia on matkannut Suomeen kaukaisista maista asti. 
Tämä on oikea kaukoidän aarrearkku! 



Aarre se on tämä avaimenperäkin, jonka tein arvontavoitoksi. Palkinto meni toista kautta voittajalle. Mitäs tykkäät Helmi-pöllöstä? 
Voittajan lempiväri on lila, joten silmät hänen toiveidensa mukaiset. Lisäksi mukaanmeni samaa sävyä oleva maskotti-ranneketju. 



Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Oi arvaas kuka rasiahamsteri ja punaista rakastava rakastui juuri sinun korulippaaseen! Ihana! Ja pöllöihin on heikkous, kuinka ollakaan. ;)

Kivaa iltaa. <3
Ei oo muuten pöllömmän näköinen koru ♡
Kiitos Molemmille.
Oikeastaan kuvissa väri muuttuu sen verran, ettei näin punainen ole. tummempi puna on kyseessä. Jouluomenan punainen tai tiili. En vaan osaa vieläkään kuvata kunnolla punaisia sävyjä.
Susanna sanoi…
Oi että kun on upea korulipas ja tuo pöllö on upee!