ATC-ihanuuksia ala Paula

Olin mukamas julkaissut jo saamani atc:t, mutta jokin kalvoi mieltäni asiassa. Tutkin asiaa ja totesin, ettei yhtään korttia löytynyt blogista. On toki joitakin kuvia kadonnut blogistani jonnekin, ja veikkaanpa ihan itse niitä kuvakansiostani känykällä poistaneeni, mutta ei se selitä tätä atc-unohdusta. Siispä saanen esitellä atc-kortit jotka Paulalta sain. 


Ihastuin ja rakastuin näihin sydämiin. etenkin oranssiin, sillä VÄRIT ovat tämän talven ja kevään asia, jota kaipaan elämääni. VÄREJÄ! VÄRIKKYYTTÄ. ILOA. ENERGIAA. VOIMAA. 
Tuo oranssi ihanuus olkoon voimavärikorttini. 


Ei tämä toinenkaan sydän häviölle jää. Sydämen takaa paljastuu kannustussanoja. Sitäkin tarvitsen. KANNUSTUSTA. USKOA ITSEENI. ROHKEUTTA. ITSEVARMUUTTA JA ITSELUOTTAMUSTA.


Sydämin jatketaan. Lisää voimaa sinisen kortin avulla. Upeuksia nämä Paulan omatekoiset pohjat ja mixed media-kortit. Peurakortti jäi salaman takia vaisuksi kuvassa. Hentoinen se oikeastikin on ja herkkä, muttei noin. Tuon tahdoin ihan siksi, että kortissa ei ole mitään liimattua. Itseasiassa kortissa ei ole mitään! Vain taustaa maalailtu. IHANA! 


Vielä yksi väripilkku päivääni. 
Ihanan kukkalähetyksen mukana tuli myös merenneito, joka kertoi: tyttö on kuin kala vedessä. Vaihtaa nahkaansa. 
Merenneidot ovat minulle tärkeitä eikä montaakaan merenkaunokkia löydy kansioistani. Tämä tieteellinenkin kortti kuuluu ehdottomasti keräilykansiooni!

 Kiitos Paula ihanasta postista ja voimauttavista korteistasi!

Kommentit

Paula sanoi…
Ihanaa, että tykkäsit korteistani ja kiitos vaihdosta :)