Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2014.

Himalaya herbals viikon viimeinen

Viimeinen päivä ja kello lähenee jo yötä. Viimeinen päivä marraskuuta javiimeinen päivä Himalaya viikkoa.


Revitalizing night cream, selkeästi suomalaisittain suomennettuna elinvoimaa antava yövoide. 
Täytyy sanoa, että tämä Himalaya herbal-sarja on vienyt minut mukanaan ihan kerta sipaisulla. Niin miellyttävän tuoksuinen ja -tuntuinen. Laadukkaan näköinen purnukka. Halpa verrattuna muihin tuotemerkkeihin ja mikä tärkeintä, TOIMIVA!
Olen käyttänyt nyt useamman viikon näitä tuotteita ja kyllä kasvoistani on finnit ja mustapäät vähentyneet radikaalisti ja säteilen enemmän. En enää koe näyttäväni kalman kalpealta ja haudasta nousseelta, vaan saan luonnollisen sävyn kasvoilleni ilman meikkaustakin.  Kyllä se on iso asia minulle!  Ikäni kalpeana kulkeneelle.  Muutaman euron hintaisella voiteella voitetaan mennen tullen kalliit "anti-eiz-kreemit".
Herbalin yövoidetta laitan iltaisin kasvoilleni ja kaulalle, kun tottakai ensin olen pessyt päivän tomut pois. Yövoiteen tarkoitus on ih…

Joulumielen haaste

in english;

1. Do you believe in Santa Claus or elfs?
2. If you answered yes, then tell  do you write letters for Santa?
3.Is the Christmas ham the king of your Christmas table or do you manage without?
4.What is the most embarrassed   present you have had or tell some memory about sharing the presents?
5. Has there been any present which has been not used?
6. How you decorate the Christmas tree?
7. Dou you by any Christmas flowers in home?


Paljasta seitsemän salaisuutta sinun joulustasi... 

Enkulilta haaste otettu vastaan. :) 

1.Uskotko joulupukkiin tai tonttuihin?
Tottahan toki uskon. Olen nähnyt joulupukin monta kertaa kaupoissa ja tuolla tien päällä tallustelemassa. Tonttuja samaten. Lisäksi tiedän muutaman kerran törmänneeni OIKEAAN PUKKIEN PUKKIIN! Ainakin puheet olivat sitä luokkaa, ettei epäilykselle jäänyt tilaa. ;)Minulla on muutes valokuva siitäkin hetkestä, kun istun AIKUISENA joulupukin sylissä reessä! 

2. Jos vastasit ensimmäiseen kysymykseen kyllä, niin kirjoitatko joulupukille?
Kir…

Katulapsen pelastus

Alisha on nainen, joka lähti aamu viideltä hankkimaan ruokaa perheelle.  Alisha on kaunis vaaleaverikkö ja nuorehkokin  vielä.  Vasta neljänkymmenen vastikään täyttämässä. Hän on kiltti ja hyväsydäminen pienen syrjäisen kylän kasvatti. Kylän, jossa sivistys oli vielä alkeellisella tasolla ja jossa kerjäläisijä tai huoria pidettiin alimpana kastina. Kylän,  jossa viina virtasi ja sisäsiittoisuus oli salattu tosiasia. Kylän, jossa varakkaat elivät herroiksi ja jossa katukauppiaat soittivat viulua aamusta iltaan.  Kylän, jossa lihaa grillattiin vartaissa ja lihan ihana aromi levisi kauas.  Alisha  on ahkera ja tekee mitä tahansa saadakseen perheelle ruuan ja suojan. Alisha on yh-äiti usealle lapselle. Lapsien isistä ei tiedetä varmaksi,  sillä Alisha on elänyt vuosikymmenet varattomana kadulla ja joutunut hankkimaan elantonsa myös myyden itsensä. Pyhimmän sisimpänsä, saamatta aina edes rahaa siitä.Hänet on otettu väkisin, hänet on ryöstetty ja hänelle on jätetty maksamatta välillä. Silti…

Atc-kirja, kerran elämässä megana

Tämän kirjan olen unohtanut tyystin esitellä. On ollut perillä saajallaan jo ikuisuuden. Olkaas hyvät siis, Kerran elämässä viiveellä! 

Kerran elämässä tulisi kuljeskella vanhalla hautausmaalla lukemassa hautakirjoituksia. Pohtia elämää; aikaa, joka on mennyt, ja aikaa, joka on jäljellä.  Olen tätä tehnytkin. Hautausmailla lueskelen aina hautakirjoituksia. Mietin ihmiskohtaloja. Mitä se oli siihen aikaan, kun vainajat ovat olleet elossa. Mitä elämäni on nyt ja mitä minun haudallani voisi lukea.


Kerran elämässä tulisi jättää kaikki sikseen, kun ystävä sanoo; "Tarvitsen sinua juuri nyt". 
Kyllä! Olen juuri tällainen. Olen kuuntelija, auttaja, läsnä hädässä.  Kysyn joskus itseltäni, kuka on läsnä, kun minä tarvitsen apua... 

Kerran elämässä tulisi jokaisen miehen rohkaista mielensä ja puhutella naapuripöydän kaunotarta.
Tämä nyt varmaankin tarkoittaa sinkkuja?!  Juu... Puhuteltu on, vaikken mies olekkaan. ;) 

Kerran elämässä tulisi mennä sekaisin rakkaudesta.
HEP! Sekaisin ollaan!

Macalle enkeli ellei kaksikin

Tässä jälleen uusi kuva meidän pikkuenkelistämme. Suloinen kuin mikä ja hurmaa mennentullen jokaisen meillä käyneen. Olipa lapsi tai aikuinen, mies tai nainen.  Minulla ei vaan meinaa millään tulla mitään tästä kirjoittamisesta, sillä leijonamme ei suostu olemaan poissa käsieni päältä ja jos yritänkään kirjoittaa, hän alkaa härnätä minua. 
Monet uudet asetukset on jo näytölle thty, näppikselle ja jopa asentajamme yrittänyt asentaa koneellekin jotain uutta. Kirjoituksista poistuu pätkiä, tulee uusia kirjaimia ja merkkejä tai sitten hurjasti entteriä.  On siis kirjoitettava pitkin päivää, että saan yhden tekstin kasaan.  No, vauva-aika ei kestä loputtomiin, joten leikitään nyt niitä helistin-lelu-leikkejä. ;) 
Yksi, mistä vaaveli tykkää, on pötköttää sylissäni vauvana. Siihen kehruuseen voisin itsekin nukahtaa. Nukkua pitääkin nyt päikkärit, sillä sairastuin pari päivää sitten kurkkutautiin ja flunssaan, joten astmaisena hapen kulku on koetuksella ja muutenkin olo aika ankea välillä. P…

Himalaya herbals-viikko: Anti-Wrinkle cream

Ihana ihana Himalaya herbals-tuotesarja saa tänäänkin jatkoa, kun esittelen sinulle päivävoiteen.  Esittelenkin oikein mielelläni, sillä ellei jo ole tuulut selväksi, Himalaya herbals on suosikki tuotesarjani. Vielä tovi sitten vannotin erään meikkifirman sarjaa, mutta koska se on vaihtanut kuorensa tai loppunut kokonaan (en tiedä kumpaa, sillä ei sitä löydy nimellä), on suorastaan ilo löytää tilalle vieläkin parempi setti.

Sitäpaitsi Herbalsilla on runsaammin tuotteita samaan sarjaan, mitä sillä unohdetulla sarjalla ja mielestäni on aina parempi, jos käyttää saman sarjan tuotteita. Niissä ei tule päällekäisyyksiä, kuten että yksi tuote jonka pitäisi avata ihohuokoset vastaanottamaan toisen tuotteet edut, sulkeekin ihohuokoset. Tai kun yksi tuote estää ihon kiiltoa, niin toinen onkin rasvaisempi. Huh.Anti Wrinkle Cream on tukevantuntuinen(silti yllättävänkin kevyt),  50ml:n purnukassa myytävä voide, joka ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista, kiinteyttää ja häivyttää juonte…

Himalaya herbals-viikko: Kasvomaito ja -vesi

Ihan ensin on pakko hehkutaa, kuinka ihanan kirjoituksen Stora EnsoMetsä teki blogistani! Tai siis minusta... Meistä yhdessä.. ;) "LUE SE TÄSTÄ".

Minulla oli suuret aikeet osallistua Macan enkelihaasteeseen tiuhempaan, vaikken joka päivä ennättäisikään. Suuret aikeet saivat jäädä, sillä kissanpentumme on päättänyt, etten istu netissä! Ja jos istunkin, teen sen yhden käden varassa ja toisella rapsutan häntä. Yhtään en saa "omaa aikaa" päivällä. Ihan uskomatonta! Mutta onpas pienokainen sen verran suloinen ja rakastettu ja odotettu, että annan rakkauteni virrata toisen käden kautta häneen rapsutusten muodossa, ellei sitten kahden käden voimalla. Sentään hetken voin tehdä omia hommiani silloin, kun Murunen on kotona. Huh.

Leijonanpentumme on saanut lääkekuurin lähes loppuun keuhkoihin pesinyttä pöpöä vastaan sekä silmätulehdukseen. Huomaa, että poika on voimissaan ja kuume laskenut. On nimittäin todella energinen tapaus! Yhdessä on kiva leikkiä. Eilen aamulla heräsin …

Tahdotko?

TAHDON, Kunhan et loukkaa ketään toista, toisen yksityisyyttä tai ihmisarvoa. Et satuta elävää luontokappaletta, loukkaa tai tee mitään pahaa toiselle, tai vasten toisen tahtoa. Et ihmiselle, eläimelle tai luonnolle. 
TAHDON on kampanja tasavertaista avioliittolakia kohtaan. Aiheesta lisää "TÄÄLLÄ".

Jos mielestäsi jokaisen aikuisen ihmisen oikeus on valita, haluaako mennä naimisiin,
TEE NÄIN:
1. Klikkaa itsesi "tälle sivulle".

2. Lataa haluamasi kuva tietokoneeltasi tekstin taustalle ja tallenna kuva.

3. Vaihda kuva profiilikuvaksesi esimerkiksi Facebookiin, Instagramiin tms tai liitä blogiisi niin, että toisetkin sen näkevät. 


Tahdon antaa toisten olla sellaisia kuinovat. Ei minua haittaa, jos pukeudut pinkkiin tai kokomustaan.  Tahdon arvostaa valintojasi ja toiveitasi, unelmiasi ja kannustaa sinua eteenpäin. Olivatpa ne sitten samoja tai erilaisia, kuin omani.  Tahdon kunnioittaa toisia ihmisiä. Tahdon ymmärtää, enkä lytätä nurin itselleni tuntematonta.  Tahdon ottaa asi…