Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuu, 2014.

Kauppa-alea

Marraskuun tarjoukset lisätty jo myyntiin! Ole nopea, sillä lähes poikkeuksetta kaikkea on vain yksi tarjolla. Nyt kukkasadetta useammallekin...

"KAUPPAAN ALEKORIIN"


kerkesinpäs atc:ilemaan

Olin ihan varma, että TJK-haasteesta jäisi useampikin viikko väliin, mutta huh ja huokaus, olen edelleen mukana ajallaan! FIT FIUU!
Siispä TJK 43 ja 44
43
Mielenrauhaahan siitä saa, kun tällaisen oivalluksen sain.  Kaiken maailman silppuja Silpputehtaan haasteeseen ja kortti on siinä.  Perhosen siivetkin jostain kuvasta leikattu. Laitoin myös napit tarkoituksenmukaisesti korostamaan kehomme henkisiä pisteitä. 
44
Pariisin kenkäkaupat ovat kuuluja kuten kaikki muukin muotiin liittyvä. Parisiennethän ovat yksi maailman tyylitietoisin laji. Eikös totta!?  Yksi epämääräinen pala jaloista sai korttiin innostumaan tekemään nimenomaan tämän aiheen. Eiffel ja teksti ovat Ikean tarroja. Leimakuva alalaidassa.  Lopuksi vielä suloinen nauha, joka sekin vain pieni pätkä pöydänkulmalta. 

Megapostaus; Kiitospostaus!

Olen 40 vuotias nainen. Ihan tavallinen, tunteikas, positiivinen ja ajatteleva ihminen. Olen äiti ja ystävä. Pikkusisko ja naapuri. Se, joka kuuntelee Iskelmää radiosta ja tekee käsillään kaikenlaista kaunista. Kunnioitan henkisiä arvoja ja perinteitä, etsin positiivisiä asioita jokaiseen päivään, bloggaan ja nauran ihan päättömille vitseille. Olen aivan kuten kaikki muutkin ja silti erilainen, kuten kaikki muutkin. 

En käy töissä, enkä ole käynyt vuosiin. Laskuni maksan itse ja ulosottoa vältän kynsin hampain. Sossussakaan en käy, en enää.

Tuikituntemattomat ajattelevat helposti, että kyllähän tässä iässä on töissä oltava. Että olen sosiaalietuuksilla elävä yhteiskunnan elätti. Että on niin röyhkeää olla tekemättä edes kevyttä työtä ja onhan se niin helppoa ja laiskan touhua maata pitkään ja tehdä mitä haluaa. 

Niin, kun ei ymmärretä, että valvon kipujen takia yöllä, nukahdan aamusella. Että elän kipujen ehdoilla. En itsemääräämisoikeudella. Että antaisin vaikka toisen käteni, jos s…

Kaikkien aikojen häät

Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi.  Se on jonkun viisaamman kaunis mietelause, mutta niin todentotta meitä Murusen kanssa, että oksat pois. 
Vaikka elämäämme varjostavatkin minun ja lapseni vakavat sairaudet, työkyvyttömyyteni sekä vähävaraisuutemme, silti yritämme tehdä elämästämme elämisen arvoisen, kauniin ja hyvän. Vaikka elämä koettelee ja on välillä syvältä, on myös kivuttava uudestaan ja uudestaan kohti valoa, ihan uhallakin, ja taisteltava itselleen sitä unelmien toteutumista.  Siitä kaikesta bloginikin kertoo.  Selviytymistarinaani vaikeuksista huolimatta. Ja minähän EN luovuta! 
Olen kauan haaveillut naimisiin menosta Murusen kanssa. Vaikka häät olisivat kuinka pienet, menee niihin silti rahaa. Sormukset, vaatteet ja ruoka. Niistä en tingi!  Nyt kun matka oli tarjolla, mietimme, voisiko häät sittenkin viettää samalla?!  Tuula kyselikin jo aikaisemmin, jotta onko matkamme häämatka samalla, mutta silloin sanoin, ettei olla hääpäivää mietitty, sillä emme sillä hetkellä …

Tarkista joulukalenteripaketin saapuminen perille

Hip hei hurraa!
Olen siivonnut verstasta ja tullut siihen tulokseen, että se siivoaminen on loppumaton homma. Aina jotain saan mieleeni, että tuo tuonne ja tuo tänne. Pyörittelen laatikoita ja purnukoita paikasta toiseen. Otan purkin kynille, eikun sittenkin pikkuhipleelle, eipäs kun niille kynille... Huoh.
Nyt kuitenkin joulukalenteripaketit pääsivät paikalleen ja isompaan koriin.
Siitäpä tulikin mieleeni, että melkein kaikki paketit ovat jo saapuneet, mutta 5 vielä puuttuupi.

"TÄSTÄ JOULUKALENTERIIN".

Voit tarkistaa, onko sinun nimesi vielä punaisella. Mitä mieltä olet, riittääkö tämä huhuilu-muistutus, vai pitäskö käydä erikseen jokaiselle sanomassa? En tahtoisi hoputtaa enkä ruinata, joten hieman sellanen kommentilla kysely ja muistutus sotii vastoin periaatteitani, mutta mitä mieltä olette? Muutama on jo kertonutkin muistavansa asian, mutta entä loput?

Aikataulujahan ei sen kummemmin ollut, kunhan ennen joulukuuta olisivat perillä. Aikaa siis on vielä vajaa kuukausi lähe…

Linkkiongelman vuoksi kortteja...

Kuten olette huomanneet ja otin puheeksikin, linkitys on hieman kinkkisempää tätä nykyä. Eli kommentointi onnistuu vain googletilin kanssa ja linkitys vain kommenttiin kirjoittamalla. Helppoa siten, että kopioit normaalisti osoiterivin, jossa korttisi ovat ja LIITÄT osoitteen kommenttiisi jatkoksi. Moni teistä onkin sen osannut tehdä ihan oikein. Tämä asia on ja pysyy näin, sillä enää ei blogiani "nimettömänä" solvata. Tokihan olen anonyymitkin saanut "kiinni itseteosta" nähtyäni, kenen osoite näkynyt ip:nä, mutta silti. Jos on pokkaa haukkua minua tai blogiani, niin tehkää se nimellänne. Mur mur. Pysykää sanojenne takana, kuten minäkin teen!

Mutta joo, siis haasteet jatkuvat normaalisti ja jollet voi kommentoida perinteisesti ja liittää osoiteriviä kommentin jatkoksi, niin lähetä työstäsi tekemästäsii bloggauksesta osoite meilillä minulle! Voit myös tottakai ottaa työstäsi kuvan ja  työstäsi kuva minulle meilillä! Näin voin julkaista omassa blogissani kuvasi. Tämä…

Olen palannut

Ihanaiset, rakkaat Inspiksen lukijat!
Toivon hetkesi, ja että lukisit tämän bloggaukseni. Pyydän!

Tahdon ihan alkuun pyytää anteeksi ihan jokaista teistä, jotka olette laittaneet meiliä minulle tai kommentteja, enkä ole vastannut yhdellekkään teistä. Samoin pyydän anteeksi, etten ole vieraillut blogeissanne, en kommentoinut yhtikäs yhtään kirjoitustanne. Pyydän anteeksi myös jos olet osallistunut haasteisiini, enkä sanallakaan ole kommentoinut niitä.

Olen saanut kysymyksiä haasteisiinkin liittyen ja tiedän, aika käy vähiin! En silti ole aikaisemmin vastannut niihinkään, kiireellisiin viesteihin.

Lisäksi minulta on kysytty, miksi blogiani ei voi enää kommentoida niinkuin aikaisemmin. Ja voiko edes ollenkaan enää.

Minulla on syyni kumpaankin!Ensinnäkin tuo kommentointiasia.
Se on ja pysyy tällaisena.
Eli vain google-tilillä kirjautuneena voi kommentoida blogiani vastaisuudessakin. Anonyymit eivät voi siis kommentoida. Jos osallistut haasteisiini tai haluat viestiä lähettää muuten, se …