Siirry pääsisältöön

Thank you readers

Thank you to all Inspiration´s readers!

Sivun katselut maittain

Kaavio maista, joissa blogia luetaan eniten
KohdeSivun katselut
Suomi
76039
Yhdysvallat
31596
Ranska
8113
Venäjä
6098
Saksa
4053
Ukraina
1326
Puola
1220
Ruotsi
763
Yhdistynyt kuningaskunta
753
Romania
631
KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLENI!
THANK YOU TO ALL OF MY BLOG´s READERS!

Olen niin iloinen nähdessäni, kuinka monta lukijaa minulla todellisuudessa onkaan ja mistä te kaikki olette kotoisin! 
Suomi, Yhdysvallat, Ranska, Venäjä, Saksa, Ukraina, Puola, Ruotsi, Yhdistynyt kuningaskunta, Romania... Lisäksi löytyy Kanada, Algeria, Kiina, Tsekki, Alankomaat, ...


I´m so happy to see how many readers I really have and where you all are come from! 

Blogiani on luettu 141 426 kertaa! Se on enemmän, kuin koskaan uskoinkaan! Jotkut lukijoista ovat sanoneet, että kirjoitan liian suoraan asioista. Kun katson tilastoja, tiedän, että kirjoitan melko hyvin. ;) Onneksi jokaisella on oikeus valita, mitä lukea ja mitä ei. Tai mitä haluat katsoa kuvista. Teistä jokainen ei voi ymmärtää suomen kieltä. Onneksi kuvat kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa. Ainakin yleensä. :)

My blog has been read 141 426 times! Its more than I ever could believe! Some of readers have been told that I write too directly to the issues. When I look at statistics, I know that I write pretty well. ;)  Fortunately, everyone has the right to choose what to read and what not. Or what you want to look at the pictures. Each of you can´t understand the Finnish language. Fortunately, the pictures tell more than a thousand words. At least sometimes. :)

Minun 10 katsotuinta tekstiäni: 
My top 10 texts are: 
1. Inspiration haastaa osa 1
2. Super Salt balans testissä
3. Inspiration haastaa, syyskuu
4. TJK
5. Inspiration haastaa elokuussa
6. Fudge ohje
7. Megapostaus: Kiitospostaus
8. Big shot ja stanssit
9. Sydämellä sinulle, lukijani
10. Sinin laudepesuri ja arvonta

Vaikka olinkin yllättynyt suosikeistanne, Olen samalla kiitollinen siitä, että viihdyt blogissani ja siksi lupaan ehdä parhaani nyt ja tulevaisuudessakin. 

Even I was suprised of your favorites, Im also pleased that you enjoy my blog, so I promise to do my best now and in the future. 


 Kaikista eniten haluatte tietää, missä minä olen! KIITOS!!!
Myös anonyymi etsii blogiani. ;)

 The most of all, you want to know where I am! THANK YOU!!!
also anonyme try find my blog. ;) 

Kiitos vielä kerran SINULLE! Ja tule uudestaankin blogiini! Kerrothan myös ystävillesi blogistani. Ehkä hekin tykkäävät lukea tekstejäni?!

Thank´s once again FOR YOU! and come again to my blog! Please, let also your friends know of my blog. Maybe also them likes read this?! 

Vilimarika

ps. Lukija-arvonta ; "ARVONTA"

Kommentit

Oi että sinulla on paljon lukijoita. Tietenkin, koska täällä on aina kivaa piipahtaa.
Susanna sanoi…
Onneksi olkoon! Kyllä on valtavat määrät lukijoita ;) Tuohon samaan kun pääsisi joskus tai edes lähelle ;)
minä itse sanoi…
Kiitos molemmat ihanaiset. Olette osaltanne auttamassa unelmani toteutumista. Haaveilen lukijoita ja lähinnä Blogista, joka on tykätä pysähdyspaikka. Blogista, joka kertoo minulle, että osaan ja olen tarpeeksi Riittävä ja vihdoin kelpaan muille. Koulukiusaaminen jätti jälkensä. Koulukiusattu olisikin vihdoin tykätä bloggaaja. Unelmani.
Tiia K sanoi…
Hui hui hui miten paljon katsomisia ja eläköön, hihii. Upeat saavutukset Viltsu ihanuus. On kivaa olla täällä, kiitos että saan olla. Ihanaa Tapaninpäivää ystäväin. <3
Nanna sanoi…
Oi,mahtava määrä lukijoita eri maista! Mun mielestä on virkistävää että kirjoitat ihan suoraan asioista! Joskus teksti kolahtaa niin suoraan sydämeen ja antaa ajattelemisen aihetta:)Monipuolinen blogi ihanalla ystävälläni <3 Jatka samaan malliin;)
Viltsu Mari sanoi…
Tiia ja Nanna, <3 <3 Kiitos !

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…