Siirry pääsisältöön

Thank you readers

Thank you to all Inspiration´s readers!

Sivun katselut maittain

Kaavio maista, joissa blogia luetaan eniten
KohdeSivun katselut
Suomi
76039
Yhdysvallat
31596
Ranska
8113
Venäjä
6098
Saksa
4053
Ukraina
1326
Puola
1220
Ruotsi
763
Yhdistynyt kuningaskunta
753
Romania
631
KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLENI!
THANK YOU TO ALL OF MY BLOG´s READERS!

Olen niin iloinen nähdessäni, kuinka monta lukijaa minulla todellisuudessa onkaan ja mistä te kaikki olette kotoisin! 
Suomi, Yhdysvallat, Ranska, Venäjä, Saksa, Ukraina, Puola, Ruotsi, Yhdistynyt kuningaskunta, Romania... Lisäksi löytyy Kanada, Algeria, Kiina, Tsekki, Alankomaat, ...


I´m so happy to see how many readers I really have and where you all are come from! 

Blogiani on luettu 141 426 kertaa! Se on enemmän, kuin koskaan uskoinkaan! Jotkut lukijoista ovat sanoneet, että kirjoitan liian suoraan asioista. Kun katson tilastoja, tiedän, että kirjoitan melko hyvin. ;) Onneksi jokaisella on oikeus valita, mitä lukea ja mitä ei. Tai mitä haluat katsoa kuvista. Teistä jokainen ei voi ymmärtää suomen kieltä. Onneksi kuvat kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa. Ainakin yleensä. :)

My blog has been read 141 426 times! Its more than I ever could believe! Some of readers have been told that I write too directly to the issues. When I look at statistics, I know that I write pretty well. ;)  Fortunately, everyone has the right to choose what to read and what not. Or what you want to look at the pictures. Each of you can´t understand the Finnish language. Fortunately, the pictures tell more than a thousand words. At least sometimes. :)

Minun 10 katsotuinta tekstiäni: 
My top 10 texts are: 
1. Inspiration haastaa osa 1
2. Super Salt balans testissä
3. Inspiration haastaa, syyskuu
4. TJK
5. Inspiration haastaa elokuussa
6. Fudge ohje
7. Megapostaus: Kiitospostaus
8. Big shot ja stanssit
9. Sydämellä sinulle, lukijani
10. Sinin laudepesuri ja arvonta

Vaikka olinkin yllättynyt suosikeistanne, Olen samalla kiitollinen siitä, että viihdyt blogissani ja siksi lupaan ehdä parhaani nyt ja tulevaisuudessakin. 

Even I was suprised of your favorites, Im also pleased that you enjoy my blog, so I promise to do my best now and in the future. 


 Kaikista eniten haluatte tietää, missä minä olen! KIITOS!!!
Myös anonyymi etsii blogiani. ;)

 The most of all, you want to know where I am! THANK YOU!!!
also anonyme try find my blog. ;) 

Kiitos vielä kerran SINULLE! Ja tule uudestaankin blogiini! Kerrothan myös ystävillesi blogistani. Ehkä hekin tykkäävät lukea tekstejäni?!

Thank´s once again FOR YOU! and come again to my blog! Please, let also your friends know of my blog. Maybe also them likes read this?! 

Vilimarika

ps. Lukija-arvonta ; "ARVONTA"

Kommentit

Oi että sinulla on paljon lukijoita. Tietenkin, koska täällä on aina kivaa piipahtaa.
Susanna sanoi…
Onneksi olkoon! Kyllä on valtavat määrät lukijoita ;) Tuohon samaan kun pääsisi joskus tai edes lähelle ;)
minä itse sanoi…
Kiitos molemmat ihanaiset. Olette osaltanne auttamassa unelmani toteutumista. Haaveilen lukijoita ja lähinnä Blogista, joka on tykätä pysähdyspaikka. Blogista, joka kertoo minulle, että osaan ja olen tarpeeksi Riittävä ja vihdoin kelpaan muille. Koulukiusaaminen jätti jälkensä. Koulukiusattu olisikin vihdoin tykätä bloggaaja. Unelmani.
Tiia K sanoi…
Hui hui hui miten paljon katsomisia ja eläköön, hihii. Upeat saavutukset Viltsu ihanuus. On kivaa olla täällä, kiitos että saan olla. Ihanaa Tapaninpäivää ystäväin. <3
Nanna sanoi…
Oi,mahtava määrä lukijoita eri maista! Mun mielestä on virkistävää että kirjoitat ihan suoraan asioista! Joskus teksti kolahtaa niin suoraan sydämeen ja antaa ajattelemisen aihetta:)Monipuolinen blogi ihanalla ystävälläni <3 Jatka samaan malliin;)
Viltsu Mari sanoi…
Tiia ja Nanna, <3 <3 Kiitos !

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…