Siirry pääsisältöön

Magnetix Wellness


Sain yhteistyösopparin "Magnetixin" kanssa ja pääsin kokemaan sen, onko todellakin magneettisissa koruissa voimaa. 


Magneettiterapian soveltuvuuskohteet:
 1. Aineenvaihdunnan aktivointi
 2. Verenkierron parantaminen
 3. Kehon oman immuniteettijärjestelmän parantaminen
 4. Kivuliaiden kramppien lievitys
 5. Reumaattisten vaivojen väheneminen
 6. Turvotusten nopeampi paraneminen
 7. Ihon nopeutettu uusiutuminen
 8. Hermoston harmonisointi

Voit saada apua magneettiterapiasta mm. seuraavissa tapauksissa:
 1. Siitepölyallergia
 2. Tenniskyynärpää
 3. Päänsärky ja migreeni
 4. Fibromyalgia
 5. Lihaskivut
 6. Selkäsäryt
 7. Väsymys, stressi
 8. Univaikeudet
 9. Huono verenkierto, palelu
 10. Masennustila
 11. Iskiaskivut
 12. Reuma
 13. Nivelreuma
 14. Nivelsäryt
 15. Korkea verenpaine

Ongelmia lukiessani ja tunnistettuani omalle kohdalleni useita eri vaivoja, oli selvää, että tahdon kokeilla magneettien apua. Niinpä tilasin paketin, jossa oli kaksi korua. 


Rannekorussani on kellonranteen tyylinen kiinnitys. 
Ranne on kestävää nahkaa.
Rannekkeen voi säätää itselleen sopivaan mittaan. 

Koruosassa on 1 pieni magneetti, joka säteilee kehooni ranteeni kautta. 
Koru on tyylikäs, ajaton ja naisellinen. 

Magneetti on piilossa ruostumattomasta teräksestä tehdyn koruosan takana, eikä sitä näe. 
Et voi siis huomata, että kyseessä olisi terveyskoru. 
Toisaalta, nämä korut ovat KAUNIITA! 

Tämän rannekorun löydät "TÄÄLTÄ"


 Magneettien vaikutus on näkymätöntä. Et voi laittaa suuhusi jotain ja nielaista, et tuntea poltetta tai viileää iholla tai väreitä tai mitään muutakaan. Magneetin teho on tyystin huomaamatonta. Sinun tehtäväsi on vain uskoa siihen, että se todellakin tehoaa!

Emmehän me näe kaikkia pieniä migrobejakaan ja silti voimme uskoa, että niitä vilistää kaikkialla.
Näin minä uskon myös siihen, että Magnetixin vaikuttavat korut tekevät minulle hyvää.

Joillakin ihmisillä positiiviset tulokset näkyvät muutaman päivän kuluessa. Toiset huomaavat vaikutuksen todella vasta kahden tai kolmen viikon kuluttua. Vaikutukset ovat hyvin henkilökohtaisia ja ne johtuvat erilaisista tekijöistä kuten kipujen tai ongelmien luonteesta ja kestosta. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää, että mitä pidempään sairaus tai kivut ovat kestäneet, sitä kauemmin magneettisen voiman vaikutuksen alkamisen havaitseminen kestää. Normaalisti ensimmäiset merkit magneettiterapian vaikutuksesta tuntuvat energiatason kohoamisena ja yleisen hyvinvoinnin kohentumisena.

Idea voimakkaiden magneettisten korujen ja kauneuden yhdistämisestä lähti jo 15 vuotta sitten. Tänä päivänä miljoonat ihmiset ovat saaneet iloa ja hyvää mieltä näistä magneettikoruista. 
Magneettien voima vaikuttaa koko elämään. Onhan maapallommekin itse iso magneetti. 

Magneettikorua voi käyttää jatkuvasti, mutta voi tottakai riisua välillä poiskin halutessaan. Säännöllisestä käytöstä hyödyt kuitenkin parhaiten. 

Koruja ei missään tapauksessa saa pitää uima-altaassa, meressä eikä muualla, missä kemialliset reaktiot voivat vahingoittaa kulta- tai rhodium päällystettä.
Saunaan magneettikorua ei pidä viedä, sillä magneetti tuhoutuu kuumuudessa. 
Neodyymimagneettien vaikutuksella on elinikäinen takuu. Neodyymin vaikutus heikkenee vain minimaalisesti ajan myötä.


Jotain pientä ja siroa on "TEHOSYDÄN", joka lähettää magneettista voimaansa minuun.. 
arvaatkos missä?! 


Tehosydämessä on kuparinen takaosa, jossa magneetti on. Ja vastakappale linjakkaine kuvioineen. 

Koruissa käytetään neodyymimagneetteja, jotka kuuluvat maailman vahvimpiin magneetteihin. Magneettien voimakkuus ilmaistaan gausseina ja näissä kaikissa ihanissa koruissa on aina vähintään 1200 gaussia. 


Myös kuparisen osan toinen puoli on kaunis ja linjakas. 

Useimmat korut ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on usein mukana kuparia. 
Kaunis yhdistelmä! Magnetix Wellness-koru sopii jokaiseen tilaisuuteen!
Täydellinen joululahja kenelle tahansa! 
Huom, ei vain naisille, vaan myös  miehille, lemmikeille ja kotiin. 


Tehosydämen voit kiinnittää mihin tahansa, eikä tässä korussa käytetä vaatetta rikkovia neuloja! 

Voit asettaa tehosydämen vaikkapa jonkin energiakeskuksen eli chakran kohdalle. Chakroja on seitsemän: Kruunuchakra, Otsachakra, kurkkuchakra, sydänchakra, napachakra, sakraalichakra sekä juurichakra. Voit myös hieroa tehosydämellä chakraasi ja näin rentoutua. 

Voit myös hankkia vieläkin vahvemmat, tätä tarkoitusta varten valmistetut Chakraenergia-magneettikivet Magnetixilta. 

Minulla on tämä tehosydän alaselkää vasten, eli alushousussa! Ihan siinä yläreunassa kiinni. Sitä kautta saan pahimpiin selkäkipuihini apuja magneettien avulla. Toivon ainakin näin. 

Sen huomasin, että kun minulla oli menkkakivut, laitoin magneetin takaisin alkkarin reunaan. Seuraava päivä olikin kivuton! 
Selkävaivani ovat niin voimakkaita, että ei sitä voi magneeteilla parantaa, eikä varmaan millään muullakaan, mutta myönnän saaneeni lievitystä kipuihin. 
Johtuuko se sitten magneeteista vai uudesta patjasta vuoteessa... Molemmista? 
Itse olen jäänyt koukkuun magneetteihin, enkä edes tahdo kokeilla elämääni ilman niitä! 

Seuraavaksi voisin hankkia kaulakorun ja korvakorut täydentämään kokonaisuutta. 
Mikä sinun hankintasi on Magnetixilta? 

Voit liittyä "FACEBOOKISSAKIN" tykkääjiin.

Kommentit

Lady of The Mess sanoi…
Noita pitäisi varmaan kokeilla, sillä kyllä tuolla vaivaluetteloissa ei montaakaan sellaista vaivaa ollut, jota täältä ei löytyisi;)
Apris sanoi…
Itse uskon magneetin tehoon kokemuksen kautta ja vaikka ei uskoisikaan, ovat korut erittäin kauniita. Itseltäni löytyy korut ranteeseen ja nilkkaan, itse tehtyihin koruihin olen hankkinut lukot ja onpa minulla myös vesitikku ja tehosydänkin, joka valitettavasti tällä hetkellä hukassa. Juu ja onpa myös korviksetkin, mutta niitä en valitettavasti voi nappimuotonsa tähden pitää (vika ostos).
Selma sanoi…
Mielenkiinnolla kuulen tuntemuksiasi ja vaikutuksia näistä koruista, onko niissä todellakin voimaa vaikuttaa noihin lueteltuihin vaivoihin.
Kaikinpuolista hyvinvointia sinulle :)
Tiia K sanoi…
Näitä pitäisi kyllä kokeilla. :) Siitepölyallergiaan ja moneen muuhunkin vaivaan. :) Mielenkiintoinen yhteistyö kerrassaan. :)

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.