Joulukalenterin luukku 3

Hiukset eli tukka tarkoittaa ihmisen päälaen, ohimojen ja takaraivon karvoitusta. Hiukset ovat pitkiä, ohuita ja kestäviä sarveiskuituja, jotka kasvavat päänahassa tiuhaan sijaitsevista hiustupista. Ihmisen päässä on keskimäärin 100 000 hiusta. Ne kasvavat kuukaudessa 1–1,5 senttimetriä. Yksi hius kasvaa kolmen vuoden ajan, kunnes sen kasvu pysähtyy ja se putoaa lopulta uuden hiuksen tieltä pois. Päivittäin päästä irtoaa itsestään noin 20–150 hiusta.

Hiusten väri vaihtelee valkoisesta punaisen ja ruskean kautta mustaan. Ikääntyneen ihmisen hiustuppi lakkaa tuottamasta väriainetta, jolloin hius harmaantuu. Hiuksen kiharuus määräytyy hiustupen muodosta: pyöreä hiustuppi tuottaa suoran hiuksen ja soikea tuppi kiharan hiuksen.




Sinulle: 


Kokeile rohkeasti uusia hiusmalleja. Jos mielessäsi on pieninkään ajatus, että "entä jos leikkaisinkin lyhyeksi", niin anna palaa vaan! Tässä kuvassa yksi aivan huikean upea lyhyt malli. 

Sinulta minulle: 


Enkulilta tuli iso paketti. Paketin mukana oli kortti, jossa kerrottiin lahjan olevan yhdistetty kalenterin luukku ja häälahja. 


Paketista löytyi:
3 pakettia erilaista teetä
Enkelisuklaakonvehteja
Teehetki-puinen rasia

Kiitos Enkuli MOLEMMISTA lahjoista! 
Oli yllätys saada tällainen tuplapaketti! 

***

"Joulukalenteriarvonnan" voittajat huom!
 Odottelen meilejä 7.12. saakka. Toivoisin kuitenkin osoitteesi sitä ennen.

Tarkista, oletko voittanut palkinnon.

Kommentit

Onpa kiva jos tykkäsitte. Ajattelin, että on muistona pitempiaikainen juttu
Onpa kiva jos tykkäsitte. Ajattelin, että on muistona pitempiaikainen juttu
Viltsu sanoi…
Ja ihan oikein ajattelit! Minä haaveilin saavani muistoksi kortteja, jotta olisi muistona kansiossa vuosien päähänkin, mutta osa laittoi lahjankin ja se on ihana asia! <3