Siirry pääsisältöön

Blogini muuttui. Ohjeita!

Tarkkasilmäiset huomaavatkin varmasti, että blogissani on tehty muutoksia.
Jollet kuitenkaan vielä ole kerennyt huomata, tai olet uusi täällä, kerronpas mitä tein.

Niin ja ensin iso kiitos uusillekin lukijoilleni! KIITOS!
Toivottavasti blogini antaa sinulle iloa ja nautintoa. Kivan pysähdyspaikan, jossa pysähtyä ja viihtyä. Pohtia asioita.Blogini on siis muovautunut. Ei paljoa, mutta hieman.


 1. VÄLILEHDET: Välilehtien pinkki aika on ohi. Nyt kokonaisuutta yhdistäen nekin ovat tummanpunaiset.
 2. KYSELY: Laitoin oikeaan sivupalkkiin kyselyn. MITEN LÖYSIT BLOGIINI?!
  Ole kiltti, ja klikkaa kerran sitä vaihtoehtoa, joka sinuun sopii.
  -Uudet ja vanhat lukijat! Myös kertakävijät! KAIKKI!
  Ja jos vastauksesi on JOKIN MUU, kommentoisitko minulle, mistä kautta löysit blogiini.

  Klikkauksesi ei paljasta minulle, kuka olet. Ei mitään muuta tietoa, kuin täysin nimettömänä listan, moniko on löytänyt mitäkin kautta tänne. Tämä on siis täysin turvallista! Mutta minulle tärkeää!
 3. JÄRJESTYS: Hieman vaihtelin kuvakkeiden paikkaa.
  Esim. Lukijaksi pääsee liittymään selkeämmin ja kaikki hienot kunniamaininnat ovat omana ryhmänään blogin alalaidassa. Näin löytyvät helpommin, eikä haaste-kuvakkeet ja blogipalkinnot mene sekaisin.
 4. SEURAA MINUA: Voit nyt seurata minua helposti myös Pinterestin ja Instagramin kautta, sillä lisäsin suorat linkkinapit blogin oikeaan reunaan. Nimimerkkini on Viltsumari.
 5. ATC:T/HAASTEET/ARVONNAT: Edelleen löydät vapaat atc:t oikeasta reunasta. Samoin uusimman haasteen kuvakkeen.
  Arvonnathan ovat omana sivunaan yläreunassa.
  Ylhäällä myös Esittelysivuni jne. Tutustu blogiini kaikessa rauhassa!
 6. BLOGIKIRJOITUKSET: Etusivulla näkyy nyt vain 2 viimeisintä bloggaustani.
  Se ei tarkoita sitä, ettenkö voisi julkaista samana päivänä useampaa bloggausta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse harmitella, vaikket kerennyt lukemaan ja näkemään aikaisempaa kirjoitustani, sillä keinoja on useita löytää ne edelleenkin.


Tässä vaihtoehtoja: 


Kun olet lukenut postaukseni ja haluat seuraavaan, piilossa olevaan postaukseen, klikkaa VANHEMMAT TEKSTIT-kohtaa. 


Voit myös etsiä tiettyä asiaa blogistani. Esimerkiksi jos tahdot löytää vain minun tekemiini  atc-kortteihin liittyvät postaukset. 

Mene blogini alalaitaan. 
Sieltä löydät HUIPPUHETKENI. 
Etsi haluamasi aihealue ja klikkaa sitä. 

Esimerkiksi ATC-KORTIT avaa sinulle kaikki ne postaukset, joissa on hakusanana ATC-KORTIT. Huippuhetkeni-kohdasta näet myös, montako aiheeseen liittyvää postausta on koko blogiini kirjattu. ATC-KORTIT-aiheella löytyi tätä kirjoittaessani 296 postausta aiheesta. 
Sinulle ne avautuvat uusimmasta vanhimpaan.

Pääset tästä pois aina painamalla ETUSIVU tai valitsemalla jonkin toisen blogikirjoitukseni tai välilehden. Blogini oikeassa sivupalkissa on toisenlainen hakukenttä. BLOGIARKISTO.
Näet kuluvan kuukauden aikana julkaisemani postaukset otsikoittain allekkain. 
Valitse, mitä tahdot lukea ja klikkaa sitä otsikkoa. Sinulle avautuu kyseinen bloggaus. 

Pääset tästä pois aina painamalla ETUSIVU tai valitsemalla jonkin toisen blogikirjoitukseni tai välilehden. 

Voit myös käyttää HAKUa. Kirjoita jokin hakusana hakusanakenttään ja hae. 


Jos kelaat alaspäin blogia ihan pikkuisen vain, huomaat, että Blogiarkistossa on myös kuukausia joiden perässä musta luku suluissa JA vuosilukuja ja niiden perässä mustalla numeroita. 
Kyseisen kuukauden kaikki postaukseni ovat sen kuukausi-nimikkeen takana.

Tätä kirjoittaessani maaliskuussa olin tehnyt 59 postausta! 

Samoin edellisten vuosien KAIKKI bloggaukset ovat oman vuosiluvun takana ja niitä on kaiken kaikkiaan sen mustan suluissaolevan luvun verran. 
Esimerkiksi 2013 kirjoitin 682 postausta!

Klikatessasi vuosilukua, sinulle avautuu samanlainen kuukausiluettelo, kuin tälle vuodellekin on. Voit valitsemaasi kuukautta klikkaamalla avata tietyn kuukauden bloggaushistorian ja etsiä sieltä haluamaasi kirjoitusta. KYSY, jos kysyttävää! 
Tehdään blogista entistäkin parempi paikka viettää aikaa! SINUNKIN arvokasta aikaasi! 

Jokainen kommentti on tärkeä. 
Ruusuista saan voimaa. Risuista opin paremmaksi.
Kaikki asiaton aiheuttaa turhaa mielipahaa ja se kuvastuu blogiinikin. 
Tästä syystä anonyyminä ei voi kommentoida enää. 

En kuitenkaan jää suunsoittoa miettimään pitemmäksi aikaa. 
Se on hänen ongelmansa, jos hänelle ei ole opetettu käytöstapoja, aikuiselle ihmiselle,  ja on paha olla itsensä kanssa! 
Minä olen vastuussa vain omista sanoistani ja teoistani. En muiden raukkamaisesta käytöksestä.Halauksin, Viltsu

Kommentit

Maca sanoi…
Sinä oletkin tehnyt ison työn, ainakin se olisi minulle iso! Onnea edelleen blogillesi! Ensi vuotta odotellen.
Tiia K sanoi…
Näyttää upealta ja hieno tuo punainen väri. Ja hienoa että koru on säilynyt. Vastasin kyselyyn ilman muuta ja aloin seuramaan Pinterestissä, mutta jos jaksat joskus neuvoa, niin miten saan omaan blogiini tuon Pinteresthärpäkkeen.

Onneksi olkoon hienon näköisestä blogista ja tosi hieno miten nuo palkit on hienosti ja nätisti kaikki rivissä tuolla ylhäällä.

Kauniita unia. <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…