Macalle enkeli ellei kaksikin



Tässä jälleen uusi kuva meidän pikkuenkelistämme. Suloinen kuin mikä ja hurmaa mennentullen jokaisen meillä käyneen. Olipa lapsi tai aikuinen, mies tai nainen. 
Minulla ei vaan meinaa millään tulla mitään tästä kirjoittamisesta, sillä leijonamme ei suostu olemaan poissa käsieni päältä ja jos yritänkään kirjoittaa, hän alkaa härnätä minua. 

Monet uudet asetukset on jo näytölle thty, näppikselle ja jopa asentajamme yrittänyt asentaa koneellekin jotain uutta. Kirjoituksista poistuu pätkiä, tulee uusia kirjaimia ja merkkejä tai sitten hurjasti entteriä. 
On siis kirjoitettava pitkin päivää, että saan yhden tekstin kasaan. 
No, vauva-aika ei kestä loputtomiin, joten leikitään nyt niitä helistin-lelu-leikkejä. ;) 

Yksi, mistä vaaveli tykkää, on pötköttää sylissäni vauvana. Siihen kehruuseen voisin itsekin nukahtaa. Nukkua pitääkin nyt päikkärit, sillä sairastuin pari päivää sitten kurkkutautiin ja flunssaan, joten astmaisena hapen kulku on koetuksella ja muutenkin olo aika ankea välillä. Puhumattakaan santapaperista kurkussani ja afta-neuloista suussani. 

Auttaisikohan sauna, terva ja.. hunaja?!


Vielä kerkesin Macalle enkelikortin tekemään. Siirrän tämänkin vapaisiin kortteihin. 
Tämän päivän kortissani ollaankin kuusenhakuretkellä, vai liekkö enkeli istuttaa niitä kuusia metsässä?! Voi se niinkin olla, että tekee kuusille ihanan jääkidekoristelun tai eläinten joulukuusen. 

Mitä sinä olet mieltä? 


Kommentit

Maca sanoi…
Kyllähän tuo ensimmäinen kuva enkelistä käy, on se niin hellyttävä. Arvelen, että enkeli koristelee metsän valoisaksi.
Riitta Sinikka sanoi…
♥Pikaista paranemista! Söpö kisu :)
Kaunis on enkelisi. Paranemishaleja täältä.
Anonyymi sanoi…
Toivon että kisu parantu noista sairauksista,mutta olisko pitäny ottaa täysin tervepentu.Sääli jos menhtyy sairauksiin
Viltsu sanoi…
Kisu on hyvävointinen, reipas ja eläväinen. Päällepäin siis terve. Emme voi tietää, oliko vain Flunssakierre, jonka paransimme erottamalla hänet muista kissoista. Toivotaan niin. Kissat kun eivät kerro jos heillä on vaivoja.
Mieluummin annamme pienelle hyvän ja rakastavan kodin, kuin hylkäisimme hänet yskän ja silmätautien vuoksi! Emme myöskään halua ostaa kissaa kissoja tehtailevilta tyypeiltä joille emo ja pennut ovat tuotteita.
Huh, onneksi myös puolisoni huoli minut, eikä vaihtanut terveempään. .. 😉
Katja sanoi…
On hän kyllä suloinen otus. <3
Susanna sanoi…
Iiiiihana poju!!! Kissan unta on rauhoittavaa katsella. Rupeaa itseäkin toden totta nukuttamaan ;) Pikaista paranemista sulle ystävä!
Unknown sanoi…
Voi hyvä ihme kun on pieni kisu, ihana otus!♥
Tsemppiä flunssan kans!