It´s cold outside

"Korttisirkus haastaa" Tähtien ja lumihiutaleiden teemalla.



Kommentit

Lady of The Mess sanoi…
Tervehdys pikaisesti! Tulin vastavierailulle - piti jo eilen tulla Tiian blogin ohjailemana, mutta kun sain tyttären iltani iloksi, niin en kehdannut - siinä vierailussa kun olisi saattanut tovi jos toinenkin vierähtää. Nyt on kiirus vielä postiin, kun on kerran jalkavaivaisella roudari paikalla, mutta illalla vierailen sitten vähän pitemmän kaavan mukaan - pitäähän sitä tutustua. Minä en oikein siksi seinäruusuksi osaa ruveta - ainakaan hiljaiseksi, mutta jeesusteipillä saan kyllä tarvittaessa suuni kiinni - juu, mieluummin sillä kuin tiukalla pipolla;)
Jos olet sieltä lattianrajasta noussut, niin tässä käsi - minä kun en sinne lattialle pysty tämän leikatun koipeni kanssa kumartumaan. Jos siellä vielä rojotat, niin ojennan tuon toisen kyynärsauvani ja vedän sinut sieltä ylös - mikäli näiden silmäpussieni alta osun oikeaan suuntaan;)
Hahaa! Ei voi sanoa, että sukset menis ristiin, vaan kyynärsauvvat, sillä omaanikin sojotan siinä samalla jonnekinpäin, jotta pääsisin kampeamaan ylös lattialta. Hyvin pääsen kunhan otan tukea. ;) (Lue=Hinataan nosturilla)
Tiukat pipot ovat pahimpia vaatekappaleita legginssien ja muiden epämukavien kiristävien vaatteiden kanssa. Hui kamalaa! Puistatus ihan.
Miksihän niitä edes myydään?!
Ai niin, itsehän ne immeiset vaatteensa ostavat...
Kiitos, kun navitat ylösnousemuksessani. Minä voin vuorostani kannatella silmäpussejasi, jollet itse jaksa. Mulla on omillenikin kottikärryt, joten saat niitä lainaan, jos tahdot.
Nyt suus uppuun tai jeesusteippiin ja postille minäkin vissiinkin, kohta ehken joutasin. näkytellään!
Viltsu
Minna Kristiina sanoi…
Kiitos Viltsu kivasta kommentista! :)