Siirry pääsisältöön

Valokuvien häiriköt

Käykö sinulle koskaan niin, että kun alat ottaa valokuvaa jostakin ihmisestä tai lemmiksitä, huomaat kuvauksen jälkeen, että joku on sabotoinut perhepotrettisi irvailemalla taustalla tai lemmikilläsi on juuri sillä hetkellä silmät kiinni?

Keräsin netistä muutamia täysin epäonnistuneita valokuvia, mitkä ovat jo niin koomisia, että voisiko sittenkin sanoa niiden olevan täydellisiä otoksia?! Kaikki kuvat siis toisten ottamia ja tekstit keksittyjä kuvien perusteella. 


Otanpa tässä kuvan leiriläisistä... Mitä ihmettä?! Oliko siellä yksi enemmän?!


Otetaas kuva, jossa olette molemmat. Edustava otos lehteä varten... ÄÄLIÖ!


Iiik, ihanaa! Idolistani kuva! Voi ei...


Ihana saada kuva äidistä ja tyttärestä perhealbumiin...


Ehkä ensi kerralla jätän jäden pois kuvatessani mirriä...

TAI TÖRMÄÄTKÖ KOSKAAN TILANTEESEEN, JOLLOIN YKSI KUVA KERTOO KAIKEN ILMAN SANOJAKIN?


Tässä bussipysäkki jostakin päin maailmaa.

Ja lopuksi vielä yksi kuva, minkä halusin julkaista, vaikka onkin onnistunut kaikin puolin. Koskettava tämäkin. 


Minäkin rakastan sinua


Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.