Siirry pääsisältöön

Valokuvien häiriköt

Käykö sinulle koskaan niin, että kun alat ottaa valokuvaa jostakin ihmisestä tai lemmiksitä, huomaat kuvauksen jälkeen, että joku on sabotoinut perhepotrettisi irvailemalla taustalla tai lemmikilläsi on juuri sillä hetkellä silmät kiinni?

Keräsin netistä muutamia täysin epäonnistuneita valokuvia, mitkä ovat jo niin koomisia, että voisiko sittenkin sanoa niiden olevan täydellisiä otoksia?! Kaikki kuvat siis toisten ottamia ja tekstit keksittyjä kuvien perusteella. 


Otanpa tässä kuvan leiriläisistä... Mitä ihmettä?! Oliko siellä yksi enemmän?!


Otetaas kuva, jossa olette molemmat. Edustava otos lehteä varten... ÄÄLIÖ!


Iiik, ihanaa! Idolistani kuva! Voi ei...


Ihana saada kuva äidistä ja tyttärestä perhealbumiin...


Ehkä ensi kerralla jätän jäden pois kuvatessani mirriä...

TAI TÖRMÄÄTKÖ KOSKAAN TILANTEESEEN, JOLLOIN YKSI KUVA KERTOO KAIKEN ILMAN SANOJAKIN?


Tässä bussipysäkki jostakin päin maailmaa.

Ja lopuksi vielä yksi kuva, minkä halusin julkaista, vaikka onkin onnistunut kaikin puolin. Koskettava tämäkin. 


Minäkin rakastan sinua


Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …