Siirry pääsisältöön

lukijamatkalle

Kuvissa esittelen DT-työni Inspishaasteessa. Kerron myös, miten kortti on teemaan sopiva.

Lokakuu on alkamassa ja uteliaana lähdin kurkistamaan blogini tilastoja. Olihan elokuu blogilleni täys ponnahduslauta jonnekin yläilmoihin. Huipulla tuulee kuulemma, mutta minulla on jalat tukevasti vuoren huipun pinnassa kii. Tiesitkös, että minulla on korkeanpaikankammo ja tällainen "vuorenhuiputus" on sopivaa siedätyshoitoa siihen. ;)

DT-työni Inspishaasteessa


Elokuussa blogini kävijämäärä nousi 8000:lla käynnillä kuukaudessa, eli 14000:een käyntiin. Minusta se on valtava harppaus pohjalta! En tiedä edes, mikä sen aiheutti.
Aiheuttipa sen sitten "puhuminen pers-suojista" tai surkuhupaisa minipilsu-kokeiluni, olen onnellinen ja kiitollinen. Tuskin nyt sentään lukijaryntäystä on saanut aikaiseksi Pullea balleriina tai räväkät onnitteluni miehille, vaikka eihän sitä lukijoistani tiedä. ;)

Tulikin mieleeni, että mielelläni ottaisin palautettanne siitä, mitä tahtoisitte blogissani nähdä tai lukea enemmän tai vähemmän. Mitä toivotte?
Tokihan minunnäköisenä tämä pysyy ja mitä mieleeni tulee, mutta joskus aiheet ovat tiukassa ja voisin silloin jotain sellaista kirjoitella, mitä toivomuslapuissa lukee.

Embossaus


Nyt tarkistin ehkä jopa pelokkaanakin, onko käynnit lisineet vaiko laskeneet. Toivoin hartaasti, etten kovin pahasti ole sössinyt blogiani piloille syyskuun aikana. Toisaalta, eikös merenkin aallot tasaannu, kunhan ensin on se hyökyaalto iskenyt maihin? Ja pahimmista sössimisistä saa parhaimmat naurut itseironiassa...

Suljin toisen silmäni. Toisella tiirailin tuloksia. Ihan ensin hämmennyin, sillä näytöllä pyöri melekosen pienet numerot!
Avasin toisenkin silmäni kauhuissani ja kas, oli jäänyt Lotto-arvonnan numerot näytölle. :D Huvittavintahan tässä on se, etten edes tee lottoa, sillä se ei ole tuottanut toivottua tulosta koskaan. Tehtynäkään.
Olin vain katsellut Veikkauksen sivuilta Naapuri-pelin sääntöjä, kun se kiinnostaisi kokeilla.
Jollen itse voita rahaa, niin ehkä naapurilla on parempi tuuri ja sitä kautta itsekin saisin almuja?! Vaadittiin joku peli-kortti, eikä mulla sellasta ole. Ei taida korttipakkani auttaa asiaa.
 Eli ei se joku pikkunumero ollutkaan blogini kävijämäärä! HUH HUH! 

Glitter

Pyyhin hikikarpalot otsaltani pois ja muistin, että karpaloitahan sitä pitäskin käydä suolta etsimässä. Liekkö niitä tänä syksynä siellä vielä?
Viimeksi kun käytiin, oli muutama mummo meidän jälkeen tulossa suolle. Olihan siellä marjoja kerätä asti vaikka mummoille ja niiden ukoillekin!
Miksi muuten sanotaan "mummo ja ukko"? Eikös tässä tasa-arvon aikana pitäisi sanoa, että mummo ja mummo, ukko ja ukko?! 

haaraniitti

Niiin, se kuukauden kävijämäärä... Siitähän minä kirjoitin...
Bloggerin tilastot auki ja katsomaan, kuka kävi millon kävi ja mitä lukemassa.
 Jaaha, jaaha.

Syyskuussa olette tykästyneet lukemaan siitä, kun sain lapsen sekä Kotitavarakaupan "salkku-jakkarasta". Myös Inspiration haastaa on yksi suosikeistanne. Kiitos!
Se jos mikä tuntuu mukavalta.

Eniten blogiani käy lukemassa sellaiset ihmiset, jotka eivät edes kommentoi täällä. Tai jos kommentoivat, ysittäisiä kommentteja. Teistä kirjautuneista vakkareista 5 henkilöä käy yhtä tasaiseen tahtiin minua moikkaamassa. Olette minulle rakkaita. <3

Kiiltokuva

Sitten se maaginen syyskuun lukema esiin!
YLI 17200 KERTAA! OLETTE IHANIA! 
Vastaan heti empimättä, KIITOS! Ja blogini jatkaa ehdottomasti eteenkinpäin! <3
Ai mutta eihän kukaan mitään edes kysynyt...


Tarra

Olen suunnitellut joulukalenteria lukijoilleni joulukuulle. Toivottavasti sen erilaisuus ilahduttaa taas monia.
Lisäksi tulossa on vielä monenmonta muuta kivaa yllätystä.
Lupaan myös, että jatkan pohdintoja, askartelujani, runojeni rustaamista sekä haasteita. Ideoitahan piisaa haasteisiinkin vielä moneksi vuotta!

Sulka

Nyt kuitenkin kiitän ja kumarran tästä lukijamatkasta ja jatkan muita päivän aherruksia! 

Kommentit

 1. Onnittelut monista lukijoista ja isoista numeroista!
  Noista tilastoista on todella paljon apua, kun esimerkiksi minun blogissani kommentoidaan tosi vähän, niin luulisin ilman tilastoja, ettei kukaan tai siis ne pari vaan käyvät kurkkimassa mitä puuhaan!
  Nyt näkee numeroina, että kyllä siellä käydään välillä oikein useakin...
  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa Vilsu ja Viltsun blogi! On se kiva, kun jaksat nähdä niin paljon vaivaa blogin suhteen ja muut saavat siitä näinollen nauttia. :)

  VastaaPoista
 3. LB: Juurikin noin! On myös kiva tietää, mitä ihmiset lukevat. Mitä aihealuetta ja voi sen mukaan sitten lisätä sitä omaa kirjoittamistaan juuri siihen suuntaan.
  Kommentteja ei paljonkaan tule, joten se ei kerro vastauksia.

  Mellu: Kiitos. Yritän tehdä mieluisen pyrähdysmestan jossa viihdymme yhdessä. :)

  Viltsu

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…