Siirry pääsisältöön

lukijamatkalle

Kuvissa esittelen DT-työni Inspishaasteessa. Kerron myös, miten kortti on teemaan sopiva.

Lokakuu on alkamassa ja uteliaana lähdin kurkistamaan blogini tilastoja. Olihan elokuu blogilleni täys ponnahduslauta jonnekin yläilmoihin. Huipulla tuulee kuulemma, mutta minulla on jalat tukevasti vuoren huipun pinnassa kii. Tiesitkös, että minulla on korkeanpaikankammo ja tällainen "vuorenhuiputus" on sopivaa siedätyshoitoa siihen. ;)

DT-työni Inspishaasteessa


Elokuussa blogini kävijämäärä nousi 8000:lla käynnillä kuukaudessa, eli 14000:een käyntiin. Minusta se on valtava harppaus pohjalta! En tiedä edes, mikä sen aiheutti.
Aiheuttipa sen sitten "puhuminen pers-suojista" tai surkuhupaisa minipilsu-kokeiluni, olen onnellinen ja kiitollinen. Tuskin nyt sentään lukijaryntäystä on saanut aikaiseksi Pullea balleriina tai räväkät onnitteluni miehille, vaikka eihän sitä lukijoistani tiedä. ;)

Tulikin mieleeni, että mielelläni ottaisin palautettanne siitä, mitä tahtoisitte blogissani nähdä tai lukea enemmän tai vähemmän. Mitä toivotte?
Tokihan minunnäköisenä tämä pysyy ja mitä mieleeni tulee, mutta joskus aiheet ovat tiukassa ja voisin silloin jotain sellaista kirjoitella, mitä toivomuslapuissa lukee.

Embossaus


Nyt tarkistin ehkä jopa pelokkaanakin, onko käynnit lisineet vaiko laskeneet. Toivoin hartaasti, etten kovin pahasti ole sössinyt blogiani piloille syyskuun aikana. Toisaalta, eikös merenkin aallot tasaannu, kunhan ensin on se hyökyaalto iskenyt maihin? Ja pahimmista sössimisistä saa parhaimmat naurut itseironiassa...

Suljin toisen silmäni. Toisella tiirailin tuloksia. Ihan ensin hämmennyin, sillä näytöllä pyöri melekosen pienet numerot!
Avasin toisenkin silmäni kauhuissani ja kas, oli jäänyt Lotto-arvonnan numerot näytölle. :D Huvittavintahan tässä on se, etten edes tee lottoa, sillä se ei ole tuottanut toivottua tulosta koskaan. Tehtynäkään.
Olin vain katsellut Veikkauksen sivuilta Naapuri-pelin sääntöjä, kun se kiinnostaisi kokeilla.
Jollen itse voita rahaa, niin ehkä naapurilla on parempi tuuri ja sitä kautta itsekin saisin almuja?! Vaadittiin joku peli-kortti, eikä mulla sellasta ole. Ei taida korttipakkani auttaa asiaa.
 Eli ei se joku pikkunumero ollutkaan blogini kävijämäärä! HUH HUH! 

Glitter

Pyyhin hikikarpalot otsaltani pois ja muistin, että karpaloitahan sitä pitäskin käydä suolta etsimässä. Liekkö niitä tänä syksynä siellä vielä?
Viimeksi kun käytiin, oli muutama mummo meidän jälkeen tulossa suolle. Olihan siellä marjoja kerätä asti vaikka mummoille ja niiden ukoillekin!
Miksi muuten sanotaan "mummo ja ukko"? Eikös tässä tasa-arvon aikana pitäisi sanoa, että mummo ja mummo, ukko ja ukko?! 

haaraniitti

Niiin, se kuukauden kävijämäärä... Siitähän minä kirjoitin...
Bloggerin tilastot auki ja katsomaan, kuka kävi millon kävi ja mitä lukemassa.
 Jaaha, jaaha.

Syyskuussa olette tykästyneet lukemaan siitä, kun sain lapsen sekä Kotitavarakaupan "salkku-jakkarasta". Myös Inspiration haastaa on yksi suosikeistanne. Kiitos!
Se jos mikä tuntuu mukavalta.

Eniten blogiani käy lukemassa sellaiset ihmiset, jotka eivät edes kommentoi täällä. Tai jos kommentoivat, ysittäisiä kommentteja. Teistä kirjautuneista vakkareista 5 henkilöä käy yhtä tasaiseen tahtiin minua moikkaamassa. Olette minulle rakkaita. <3

Kiiltokuva

Sitten se maaginen syyskuun lukema esiin!
YLI 17200 KERTAA! OLETTE IHANIA! 
Vastaan heti empimättä, KIITOS! Ja blogini jatkaa ehdottomasti eteenkinpäin! <3
Ai mutta eihän kukaan mitään edes kysynyt...


Tarra

Olen suunnitellut joulukalenteria lukijoilleni joulukuulle. Toivottavasti sen erilaisuus ilahduttaa taas monia.
Lisäksi tulossa on vielä monenmonta muuta kivaa yllätystä.
Lupaan myös, että jatkan pohdintoja, askartelujani, runojeni rustaamista sekä haasteita. Ideoitahan piisaa haasteisiinkin vielä moneksi vuotta!

Sulka

Nyt kuitenkin kiitän ja kumarran tästä lukijamatkasta ja jatkan muita päivän aherruksia! 

Kommentit

Loreal Blondi sanoi…
Onnittelut monista lukijoista ja isoista numeroista!
Noista tilastoista on todella paljon apua, kun esimerkiksi minun blogissani kommentoidaan tosi vähän, niin luulisin ilman tilastoja, ettei kukaan tai siis ne pari vaan käyvät kurkkimassa mitä puuhaan!
Nyt näkee numeroina, että kyllä siellä käydään välillä oikein useakin...
Jatka samaan malliin!
Mellu sanoi…
Mahtavaa Vilsu ja Viltsun blogi! On se kiva, kun jaksat nähdä niin paljon vaivaa blogin suhteen ja muut saavat siitä näinollen nauttia. :)
minä itse sanoi…
LB: Juurikin noin! On myös kiva tietää, mitä ihmiset lukevat. Mitä aihealuetta ja voi sen mukaan sitten lisätä sitä omaa kirjoittamistaan juuri siihen suuntaan.
Kommentteja ei paljonkaan tule, joten se ei kerro vastauksia.

Mellu: Kiitos. Yritän tehdä mieluisen pyrähdysmestan jossa viihdymme yhdessä. :)

Viltsu

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…