Kinkyä viiniä.. Eikun..

Olen siveä ja kiltti. Herkkä ja symppis. Pyrin siis aistikkuuteen ja viehättävyyteen tälläkin kertaa. Silti ihan pakosta, edes pikkuisen, tämän kertaiseen postaukseeni livahtaa ripaus pikkutuhmaa. ;)

Ajatellaanpas syysilta. Takassa on tulet. Saunassa istuskellaan rakkaan kanssa ja saunavedessä tuoksuu eucalyptus. suljet silmäsi ja nautit. On aivan hiljaista. 
Lapset ovat pois kotoa ja olette kahden. Sinä ja rakkaasi. 

Saunan jälkeen käperrytte toisianne vasten saman huovan sisään katselemaan takkatulen loimua. Rakkaasi on yllättänyt sinut maukkailla ihanilla juustoilla. Haet vielä viinirypäleet keittiöstä siihen kaveriksi ja huokaat syvään. Kello on jo ihan liikaa, ja viiniä ei ole! Siis VIINIÄ EI OLE! 



Otetaanpas uudestaan tuo mielikuva. Käydään ensin kaupassa, ennenkuin saunotaan ja hemmotellaan toinen toisiaan. 


Hankitaan pari pulloa hyvää viiniä alkomahoolikaupasta ja teline pulloille Kotitavarakaupasta. 
Sitten voi ilta jatkua. 



Kotitavarakaupasta hankkimani viinipulloteline on niin huippu, sillä se vie vähän tilaa, on simppeli ja siihen saa näppärästi monta pulloa jemmaan. Ei lopu kesken kaiken ja on juuri silloin juomaa, kun SE ILTA tulee. 

Samalla oikeastaan suosittelen muutamaa muutakin asiaa tsekkaamaan Kotitavarakaupasta. Nimittäin omat valintani tämän telineen ja aiemmin esittelemäni jakkaran lisäksi teille tänne esille ovat tässä:


Kuten huomaat, valinnanvaraa on niin tyylissä, kuin tavaroissakin. Löysitkö oman suosikkisi?


Palataan viiniin ja ihanaan iltaan. 
Tyylikäs viinipulloteline seisoo pöydällä tukevasti. Ihan sama, onko siinä yksi vai kaksi pulloa, kolme tai neljä. Kaikenkaikkiaan telineeseen voit laittaa 6 pulloa. On siinä jo pitkäksi aikaa nautintoaineita. "TÄSTÄ TELINE OMAKSI".
viinihän on viisasten juomaa, eikä sitä pidäkkään juoda juomisen ilosta, vaan nautiskella. 


Viinipullon oikea säilytysasento on vaakatasossa ja hieman korkki alaspäin. Näin korkki pysyy koko ajan kosteana ja viini juontikuntoisena. Pystyssä säilytetyt viinit menevät pilalle siinä missä kaikki muutkin juomat. Tässä telineessä pullot ovat säilössä aivan oikeassa asennossa. 
Sen verran napakat reijät tangossa, jotta kannattaa olla varovainen asettaessa. Tukevasti pysyvät putelit kuitenkin mukana, joten ei tarvitse jokaista tönäisyä kauhistella. 


Se on sitten sisustuksesta ja mielestäsi kiinni, kuinka kinkyt sisustuselementit tangosta saa aikaan, taikka siitä lemmekkäästä lapsettomasta illasta. ;)
Hieman kiltimpään menoon ihanat lumme-kynttilät, joita meilläkin on yksi...


Ihastuitko jo? Hmm.. Puolisoosi uudestaan tai viiniin tai telineeseen tai Kotitavarakauppaan....?



Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
♥hauskoja tavaroita :) Mukavia iltoja sinne!