Yllärivaihdossa saatua

Osallistuin "Silimukointia"-blogin Yllärivaihtoon, jossa lähetettiin toisillemme omatekemä lahja, arvoltaan 20 euroa+postarit. Ei siis kaupan ostoja, vaan ihan omin käsin tehtyä.

Kyselimme toisiltamme toiveita, mistä pitäisimme, mistä emme. Näin helpotettaisiin lahjan lähettäjän päätöstä, ettei nyt ihan tyystin "sikaa säkissä" tulisi. Ja jotta hieman saisi osviittaa, mistä toinen tykkää. Emmehän tunne toisiamme.

Piritta on blogissaan esitellyt niin kauniita neulomuksia, ompeluksia ja koruiluja, että vaikeahan sieltä oli toivelistaa tehdä. Monipuolinen käsityön tekijä. Siispä toivelistakin oli aika laaja. Saisi Piritta valinnanvaraa siihen, mistä lahjan valitseisi. En missään nimessä halunnut määrätä ylläriksi yhtä tiettyä! 


Toivoisin
"tennarisukat" tai "kattisukat" koko 39-40 

koruista norsut, tiikerit, kamelit ja buddhat
Minulla on nikkeliallergia.

limenvihreät lapaset lapsukaiselle

"Avainkaulakoru"

Minulla on jo  
perhos-koruja
mustapekka-patalappu. 
Kaulahuivi neulottu tango fani langasta 
bambuisia tiskirättejä
lasin aluset 
virkattu ruusu-koru hakaneulalla.

Pirittan toivelista oli paljon lyhyempi, joten valinnanvaikeutta ei ainakaan ollut siinä, mitä tekisin hänelle. Tosin omat taitonihan eivät olekkaan mitenkään niin monipuoliset, että voisi listaa kovin kirjoitella. Haastetta tuli sitten materiaaleissa, väreissä, riipuksissa jne että minkälaisen korusetin teen? Minähän en tiennyt Pirittan lempivärejä, enkä sitä mitä materiaalia voisi korut olla. Kääk! Ja teenkö tosiaankin 20 euron arvoisen setin, eli hyvin yksinkertaisen, vai menisikö hintaraja rikki? 

Pirittan toivelista: 
Korut käy. Ehkä jokin sarja, missä on korvikset ja kaulakoru samaa sarjaa. Korviskoukkujen pitäisi olla allergiavapaat. Muuten materiaalilla ei väliä.

Piritta ei halua...
-


Tällaiset yllärivaihdot ovat jännittäviä. Etukäteen et voi tietää, mitä saat. Et tiedä väriä, et materiaalia, et yhtään mitään! 
Minulle tuli paketti eilen ja siinä oli tällainen ylläri:


Arvaatko, mitä nuo punaiset jutut ovat? Niitä siis nipussa on kaksi. 
Lisäksi oli kiva kortti ja pikkupussillinen riipuksia.


Minä en ollutkaan aikaisemmin nähnyt tällaisia, joten hetki meni tutkiessa ja hutkiessa. Sitten se oivallus tuli. ;) 

Näiden pikkukassien kädenjälki on todella siisti ja kaunis. Värikin on miellyttävä. Ja kun tosiaan selvisi käyttötarkoitus, vetäisin kassit jalkoihini. :)


Kuva on huono, mutta kyllä siitä selvän saa!  

Hauska idea!

KIITOS PIRITTA! 

Käykää toki tutustumassa Silimukointia-blogiin! 




Kommentit

Mäkin ensin mietein mitä toi ylläri on ?? Ajattelin että liian heppoinen laukuksi :)
Mutta olipa kivat tossukkaat.