Puhutaan teestä osa 4 , ruokakaupan ja teekaupan ero


Tahdotko tietää, mikä ero on ruokakauppojen teellä ja erikois-teekauppojen teellä? 
Se on laatu. 
Laatu taas tarkoittaa tottakai pienoista hinnan nousua, mutta miksi? 

Koska käytetään laadukkaita tuotteita, joissa on näköä, makua ja tuoksuja. Niissä on käsityön tarkkuutta. Laadukasta tuotantoa ja tuotetta. 

Kun haudutat ruokakaupan teestä juoman, kaikki maistuu samalta. Vihreä tee on kitkerää, musta tee on kitkerää, makuteet maistuvat samoilta... Jos jokin eri maku löytyykin, on ne yleensäkin arominvahventeista. Ei laadukkaista oikeista marjoista ja hedelmistä saatuja. Teekaupan teessä on käytetty oikeita kukkien terälehtiä, oikeita marjoja, oikeita hedelmäpaloja... 
Niiden teelajit ovat oikeita. Ei siis tehdä samaan teehen eri makuja, vaan jokainen yrtti on oma lajikkeensa ja jokainen teelaji omansa. 

Jos et osaa itse valita, mikä tee voisi olla se sinun juttusi, voit laittaa meilillä "Chaya-teekauppaan" viestiä toiveistasi ja he suosittelevat sinulle jotain, mikä voisi sopia makuusi. asiakaspalvelu@chaya.fi



Jokainen tee on yksilöillinen ja haudutusaika vaihtelee. Chaya teekaupastasta ostetussa teessä on aina haudutusohje mukana, mutta lopulta vain kokeilemalla voi löytää omaan makuunsa sopivan haudutuksen. Yleisesti vihreitä teitä haudutetaan lyhemmän aikaa kuin muita teelaatuja, alle minuutin ensimmäisellä haudutuskerralla. Chayan verkkosivuilla on myös "Keskustelu"-chat, josta voit kysyä Chayan tuotteista tarkemmin! Chayalla on asiakaspalvelu kohdallaan ja palvelu on nopeaa. Ruokakauppojen myyjät eivät ole perehtyneet teelaatuihin samoin, joten ei voi verrata samana päivänäkään teekaupan ammattilaista ruokakaupan myyjään tässä asiassa. Toki väheksymättä ruokakauppiaita. Heillä se yleistietämys on vahva monissa muissa asioissa! Ei voida edes vaatia heille täyttä perehtymistä kymmeniin eri teelaatuihin. No, valikoimakaan ei ole ruokakaupoissa sama, kuin vaikkapa nyt Chayassa. Katso vaikka! "TÄSTÄ CHAYAAN".


Jos sinulla on mahdollisuus käydä Helsingin Kampissa, käy myös tutustumassa Chayan teehuoneeseen! Chaya ei siis ole pelkästään teehen erikoistunut kauppa, vaan myös teehuone, jossa voit nauttia valitsemaasi teetä ja rentoutua. 
Maista toki teen kanssa herkullisia "Gagun" leivonnaisia! 


Kommentit