Siirry pääsisältöön

Prinsessajuttuja


Nyt saatte syystäkin olla kateellisia, sillä ihka oikea Prinsessa lähetti minulle postia! Eikä kuka tahansa prinsessa eikä mitä tahansa, vaan sain Prinsessajuttuja ja holvin pankkiholvista! 
Olen todella todella onnekas ja onnellinen! 
Voiko näin tapahtua!?
 Voiko olla näin hyvä tuuri?! 
VOinko minä saada jotain näin upeaa ja ihanaa?! 
Prinsessalta?!


"Prinsessajuttu" on blogi, jota ihastuttava Mira pitää yllä. 
Käy toki katsomassa, mitä ihanaa sieltä löytyy! 
Näppärä flikka! 


Minulle tuli tämä ihana palkinto hänen arvonnastaan ja hämmästyin ja ilostuin vielä lisää, sillä kukkaro on isompi, mitä ymmärsinkään kuvasta! Tähän saa seteleitäkin rullalla ja kolikoita aimo kasan ja Visat ja masterit ja Kultakortit ja... HETKINEN! 
VILTSU-OHOI! 
Onko ketään kotona?!?! 

köh köh... 

Anteeksi, eihän minulla niitä mammonoita ja kortteja ole, mutta aina joku kolikko tai vitonen löytyy ja Plussa- ja S-kortit! 
Nyt niille on niin ihana kukkaro, että repeen! 
reps! 

Kiitos Mira! <3

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …